Alegeri în pubela cu urechi și ochi albaștri

picture

Cum e România? Dacă e imaginea din RomâniaTV este PubelaTV, cea din B1TV e Dosar de racket mănăstirescTV, la DIGItv ies cizmele din ochi albaștri, imaginea din RealitateaTV nu există și nu a existat... Imagini, clișee, ”revoluții” cu crime, clișee și ceață psihologică, campanii electorale cu clișee și minciuni crase și o CONSTANTĂ: încremenim la startul schimbărilor, băltim în preparative, încremenim în proiecte (definiția prostiei). Așa să fie? Baza națională, conștiința colectivă majoritară este mutilată de trei sferturi de secol de comunism și neo/postcomunism (45 + 30) și se definește ca mentalitate colectivistă victimologică, suflete castrate de libertate și autonomie personală care se numesc victime zdrobite, supuse, revoltate, oportuniste, șmechere, perverse, descurcărețe în regresul către Evul Mediu!

IPOTEZA 1

Cu o populație colectivistă, atomizată în clanuri familiale, unde capul tău e ALTCINEVA: ”patriarhul” bărbat, șeful, popa, patronul, liderul de sindicat, padre padrone de la partid și capo di tuti capi -”Tătucul Președinte” se poate face o revoluție adevărată?!? Concluzia este categoric NU, exclusiv o lovitură de stat!

IPOTEZA 2

În fiecare campanie electorală această populație colectivistă este agitată, îmbătată și îi aruncă în ochi sprayuri de ceață psihologică care produc instinctiv manipulări și handicapuri emoționale - exact mediul colectiv ALTERAT NECESAR, ESENȚIAL ȘI FOARTE PROBABIL dezirabil scopurilor unor forțe OCULTE și autentic persecutoare, care se machiază și se prezintă ca niște clovni ”Salvatori”. Oricare din clanurile mafiote câștigă, victimele acestei populații sunt ”vinovații de serviciu”: s-a lucrat cu materialul clientului, la așa popor așa conducători, cum e turcu` și pistolu`. societatea are ce merită!

POZA

Pe scurt, psihologic populația este accidentată și adusă în situația de ”acting out” a capacității raționale normale, cu responsabilitate diminuată sau fără responsabilitate și i se oferă soluția de dieta medicală tip racket - neautentică, surogat, înșelătorie. Concluzia: categoric nu este o soluție democratică, transferul de putere de la cetățean NU SE FACE în stare de autonomie și de libertate personală și nu se poate asuma responsabil!

P.S. Este nevoie de o generație de tineri intelectuali formați de studiile superioare ca să educe națiunea în mod radical diferit, ca să elimne mentalitatea colectivistă generatoare de victimizare și de elite persecutoare.

1 noiembrie 2019

Psiholog pr. Ioan Crișan

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?