ALDE tembeli de astia nu ne trebuie!

mniyv

Aud la Știri pe la cele tembeliziuni mare zarvă și țopăială de bucurie că unul ALDE  senatorii din Parlament, a propus un amendament la Codul Rutier ca în caz că ți se „sperie” Permisul „de Conduire” de către POLICE pentru încălcarea unor articole din Lege pentru 1, 2, sau 3 luni de zile, tu, Infractorul, tu Penalul, Nemernicul etc, să ai posibilitatea să circuli nestingherit cât vrea mușchiul tău și să alegi chiar TU perioada de suspendare a Permisului pe parcursul UNUI AN de la data săvârșirii faptei.

Asta cică dacă nu cumva este ceva grav, cu omor din culpă, ori trasul cu mitraliera în caralii. În rest, treci pe ciclu în intersecție, râgâi de clampă ce ești în nasul sticleților, o pocești pe soacră-ta că te sâcâie la volan, NEMA! Nu te doare la bască! Poți pleca liniștit în concediu oriunde cu mașina și alegi tu când vrei să predai Permisul la POLICE să-ți faci pedeapsa!

Băăă! Suntem de-a dreptul nebuni? Adică eu te tamponez că intru pe roșu în intersecție, îți moare amanta în accident și pot pleca cu nevasta în vacanță ca și cum nu s-a întâmplat nimic?

#ejnebun?

Băă, țara asta nu are cum să se mai facă bine cu asemenea tembeli ALDE  ăștia care dau numai legi care să-i facă scăpați pe ei în caz de PERICOLOSSO  SPORGERSI!

Numai chichițe care să ne împingă la păcate, numai portițe pe care să le deschidă jigodiile când sunt încolțite!

HAI SIKTIR !

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?