AL TREILEA TEMPLU CONTRA OMULUI

hfhfjkk

Milei vrea sa fie reconstruit Al Treilea Templu, astfel încât Mesia evreu sa poata veni sa conduca lumea

Președintele argentinian Javier Milei a declarat recent la Ierusalim că dorește să vadă reconstrucția celui de-al treilea templu evreiesc. Scopul acestui lucru este de a împlini profeția care îl va aduce pe Mesia evreu pe Pământ. Acest Mesia va deveni apoi conducătorul unui guvern mondial unic.

Aceasta este o confirmare clară a ceea ce am dezvăluit în documentarul MISTERUL ISRAELULUI, că singurul scop al înființării acestui stat militar este de a face din el sediul unei dictaturi mondiale viitoare.

Am mai spus că mulți așa-ziși lideri politici de „dreapta” sunt instruiți de Mossad-ul israelian (versiunea israeliană a CIA) pentru a atrage partea conservatoare a națiunilor în capcanele elitelor. Vedem acest lucru clar, cu Javier Milei. jfhghgjhjMai întâi a promis că va elibera poporul de un guvern opresiv și - odată ales - s-a întors imediat cu 180° și a început să pună în aplicare obiectivele Agendei ONU 2030, cufundând în același timp milioane de lucrători în sărăcie.

Apoi el declară că al Treilea Templu trebuie reconstruit.

Conform profeției iudaice, al Treilea Templu trebuie mai întâi construit pentru ca Mesia să vină și care va conduce apoi întreaga omenire.

Adevărata identitate a acestor așa-numiți „evrei”

Acesta este motivul pentru care Cabala s-a infiltrat în creștinism în ultimul secol, pentru a obține sprijinul tuturor creștinilor, pentru stabilirea Israelului ca stat suprem al evreilor. Este destinat să devină centrul unui stat mondial, condus de elitele satanice, care se ascund în spatele iudaismului. Hristos i-a numit „sinagoga lui Satana”.

„...sinagoga lui Satana, dintre cei ce spun că sunt iudei și nu sunt, ci mint...” (Apocalipsa 3:9)

El i-a mai numit pe conducătorii lui Israel „copiii diavolului”:

„Tu ești al tatălui tău, diavolul, și vrei să îndeplinești dorințele tatălui tău. El a fost un ucigaș de la început, fără să se țină de adevăr, căci nu există adevăr în el. Când minte, vorbește nativul său. limbajul, căci este un mincinos și tatăl minciunii”. (Ioan 8:44)

Este exact ceea ce vedem în întreaga lume, că semnul distinctiv al Cabalei, sau al Elitelor, așa cum sunt numite, este ÎNȘELĂTORIA. Mint în toate felurile imaginabile. Prin minciună și înșelăciune ei controlează lumea.

Este timpul ca miliardele de creștini din întreaga lume să pună capăt cultului irațional al acestui stat, care este literalmente instituit de șefii satanismului, pentru a supune omenirea unei guvernări malefice fără precedent, sub masca „păcii mondiale”. Aceasta este agenda supremă a Forumului Economic Mondial, a Organizației Mondiale a Sănătății, a Națiunilor Unite și a tuturor aliaților lor globaliști: să apară un lider mondial la Ierusalim, să-și ia reședința în al treilea templu și să înceapă să conducă pământul.

Asta explică de ce șefii elitelor (Cabala, Statul Aprofundat) sunt toți evrei sionişti. Niciunul exclus. CEO-ul Vanguard și BlackRock, care dețin practic tot ce este pe pământ, directorii executivi ai companiilor de vaccinuri, toți sunt evrei sionişti.

Agenda lor este cât se poate de simplă: transformă întreaga umanitate în sclavii guvernării lor mondiale. Când sprijiniți Israelul, contribuiți direct la pregătirea unei viitoare dictaturi tiranice mondiale, de către șefii satanismului mondial. Te rog deschide ochii.

Dacă este posibil, atunci vă rugăm să ne susțineți misiunea de a alerta umanitatea asupra acestei agende, pentru care chiar și cei mai mulți așa-numiți „oameni treziți” sunt total orbi. Sprijină-ne de aici. Mulțumesc foarte mult. Urmărește discursul lui Javier Milei la Ierusalim, care a cerut reconstruirea celui de-al Treilea Templu.

DAVID SORENSEN

preluare, traducere si redactare

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?