ADEVARURI POVESTITE

hdfhfhgg

Mă sună ieri un bun prieten real și mă întreabă de sănătate. Fiind sâmbătă „liberă”, pe la ora prânzului, sunt puțin intrigat de rostul întrebării. Îmi spune în continuare că este în cimitir, că a rămas pe lume mai singur cu un bun prieten, care – întâmplător – purta același nume ca și mine. Nu îl cunoșteam personal, ci doar din auzite, de la amicul meu, dar știam că omul fusese inginer și amicul meu punea mare preț pe inteligența și erudiția defunctului. I-am transmis condoleanțele și compasiunea mea, dar din curiozitate l-am întrebat cauza morții premature, că cel decedat era mai mic cu vreo doi ani decât mine...

Aflu din relatarea bunului meu prieten că „tizul” a murit de covid. Îl întreb dacă a fost vaccinat și îmi răspunde, nu! Cer detalii. Soția celui mort este de profesie medic anatomopatolog și încă unul foarte cunoscut și apreciat. Deci, despre neinformare, nu poate fi vorba! Amicul îmi povestește că nici prietenul său decedat la a cărui înmormântare era, nu „prea” credea în Plandemie, că nici el nici nevastă-sa „nu prea” purtau masca pe figură, decât așa, de ochii lumii, sau de nevoie ca să intre într-un loc public unde aveau treabă. Această familie avea suficienți bani cât să-și permită excursii dese prin locuri mai puțin umblate de românii de rând și în această toamnă tocmai ce fuseseră în Turcia, Egipt și plănuiau și o excursie în Creta, pe toamnă târzie...

Acum vre-o lună de zile în urmă, „mortul” a avut un prim semnal. A ieșit pozitiv la un PCR făcut la turci la hotel. Fără simtome. A revenit la Iași, a repetat testul și a ieșit negativ. Nu se vaccinaseră și depindeau de testări. Pentru a merge la greci, a fost nevoie de un nou test pentru avion. Pozitiv! Au amânat plecarea. De data asta, după o zi, el a simțit greutăți în respirație. Soția a dat un telefon unde a știut ea și omul a ajuns la Pneumoftiziologie. La RMN specialistul i-a comunicat doamnei doctor că plămânul soțului este „varză”, că are 80% din volum, distrus. Tipul nu fuma, ba chiar a dus o viață sportivă, ponderată. L-au internat imediat, pentru un tratament. După încă două zile, a decedat...

Eu am rămas mut, dar asta a fost încă o confirmare a supozițiilor mele vechi, de mai bine de un an, în legătură cu covidul și situația în sine.

Vin și vă întreb, dar de fapt îi întreb pe acei colegi ai văduvei doctorițe: de ce oare doi intelectuali reali, care au trecut prin multe în viață, care au văzut multe, care au înțeles multe, nu au acceptat să se vaccineze – mai ales că ei călătoreau mult afară cu avionul și poate „certificatul verde” i-ar fi scutit de cheltuieli inutile, de stress cu valabilitatea PCR-ului, etc. Răspund tot eu: pentru că la informațiile lor reale ȘTIAU  că Plandemia asta e un spectacol regizat global, care are ca scop principal semănarea panicii în toate popoarele și - în subsidiar - vânzări masive de materiale și echipamente medicale, inclusiv vaccinurile! Fiind în branșă, doamna doctor anatomopatolog, știa mult mai mult decât știe chiar Arafat cu Gheorghiță, Tătaru, Mihăilă, Cepoi, Cimpoieu sau Florian Roșu împreună!

Dar un lucru nu știau cei doi: care este GRADUL DE IMUNITATE al corpului lor, cât de rezistent le este organismul! Asta nu poate ști absolut nimeni, așa cum nicio persoană luată individual, nu poate să-și vadă propriile amprente și să le distingă unicitatea!

Un alt exemplu care întărește această prezumție a mea îl constituie cei câțiva Înalți Prelați, morți cu diagnostic de infecție cu Covid, dar care televiziunile - citând pe cei apropiați - recunosc că aveau schema completă cu vaccinul!

Atunci ce să înțeleagă omul de rând? O fi vaccinul salvarea națiunilor, o fi panaceul universal și sigur de a scăpa cu viață la o infectare posibilă oricând și în orice condiții?

Propaganda deșănțată făcută de globaliștii  ale căror unelte de acțiune și soldați din linia întâi, sunt exact cei din corpul medical al țărilor lumii. Se dovedește tot mai mult că s-au transformat în arme psihologice ale ticăloșilor lumii, mijloace de propagandă obligate contra cost să întărească spusele unora care nu au tangență cu ȘTIINȚA, că „pandemia” se combate numai prin îngrădirea drepturilor civile și vaccinarea șeptelului.

Eu sunt adeptul vaccinului. M-am vaccinat de două ori și curând voi face și al treilea și oricâte voi mai fi obligat de viață să fac pentru ca EU să am conștiința curată în fața mea că eu am făcut pentru mine tot ce mi-a fost în putință ca să nu mor de arma asta biologică de ucidere în masă.

Nu că nu cred în vaccin, dar CRED cu toată tăria că vaccinul este doar o metodă de constrângere a popoarelor, o metodă de supunere a lor și nu în ultimul rând, de încasare a unor sume fabuloase în numele unor zemuri salvatoare!

Uneltele acestor criminali nenorociți care sunt GLOBALIȘTII, ce au în spatele lor „oculta mondială”, au ajuns medicii, asistenții, infirmierii, ambulanțierii, sistemelor medicale din fiecare țară, care sunt generos plătiți în numele sacrificiului, ca să joace în acest film horror.

Degeaba trâmbițați, degeaba scrâșniți din dinți și vă răstiți la „prostime”! Sunteți deconspirați, sunteți devoalați, lumea știe, dar încă nu are ce face! Dar când își vor învinge teama de represalii, când vor înțelege că ori mor cu voi de gât dar liberi în cuget, sau aleg să moară ca oile proaste ucise de un virus controlat de voi, nu va mai fi scăpare! Când nimic nu va mai fi de pierdut, când viața va fi mai grea decât moartea, atunci se vor curma toate crimele! Scapă doar aleșii lui Dumnezeu! Suntem într-un război mondial inegal, când o armată este super-echipată, cu armament modern și sofisticat de luptă, cu sateliți, cu drone, cu avioane hipersonice, cu arme cu lasere, iar adversarii sunt niște sălbateci cu mâinile goale, cu pietre și ciomege care îi vor copleși prin număr pe cei dintâi...

Nu degeaba oameni deștepți, școliți, refuză să facă jocul ticăloșilor! Nu degeaba ei riscă viața lor, cu conștiința împăcată, dar refuză să calce peste propria demnitate! Acesta este un sacrificiu făcut pentru alți oameni mai puțin curajoși!

Eu nu sunt printre aceia! Eu mă voi vaccina, făcându-le jocul, fără a avea nicio garanție că nu mă voi număra printre morți. Aș dori însă ca un testament, să nu mor de inimă și să-mi puneți în cârcă un epitaf pe cruce „mort de covid”, că idiotul nu s-a vaccinat! Mă scol din sicriu și tot iau gâtul unuia dintre voi!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?