TOT „ADEVARUUL” ESTE O MINCIUNA!

hgdgdfhh

Un mesaj din inima mea...

Dragi oameni buni,

Dacă există un lucru pe care toți trebuie să ne dăm seama, dacă vrem vreodată să pătrundem într-o lume mai bună, este că tot ceea ce știm este o minciună.

Fiecare aspect al existenței umane a fost deturnat și este total infestat de înșelăciune. Adevărul este, de fapt, greu de găsit.

Toți cei dintre noi care au un dor sincer de adevăr, vor atesta această realitate. Există înșelăciune și confuzie peste tot, chiar și în acele zone în care credeam că vom găsi adevărul. Când căutăm cu adevărat adevărul, vom descoperi că uneori este aproape imposibil de găsit. Numai cei care perseverează, se roagă mai mult decât alții, au o inimă dureros de smerită, dornici să fie corectați continuu, îl pot găsi.

Este de maximă importanță să acceptăm acest lucru. Dacă apărăm minciunile care ni s-au spus, vom rămâne mereu pe partea întunecată a istoriei luptând în războiul greșit.

Vom apăra cele mai grave orori din toată istoria omenirii, pentru că ne agățăm de minciuni severe. Îi vom urî pe cei care iubesc ceea ce este bine, pentru că nu vrem să renunțăm la concepțiile noastre greșite întunecate. Vom persecuta mesagerii adevărului, pentru că suntem prea atașați de credințele noastre greșite.

Nu există nicio cale de înaintare dacă insistăm să ne agățăm de mentalitățile și credințele din lumea veche, întunecată și rea.

Nu contează dacă ești o persoană spirituală sau nu, principiile Scripturilor sunt atemporale și universale, atunci când spune că omenirea este sub stăpânirea a ceea ce se numește „marele balaur” sau „șarpele din vechime”. care este „părintele minciunii”, și „cel care înșală toate neamurile lumii”.

Ce înseamnă acest lucru? Lăsați deoparte orbirea agnostică, naturalistă, vă rog, înțelegeți că lumea noastră este mult mai spirituală decât ni s-a spus. În Africa, Asia, America de Sud și Australia, acestea sunt cunoștințe de bază. La fel a fost și în restul lumii, până când elitele ne-au spus să ne închidem toate simțurile interioare, să ne închidem ochii, să devenim surzi și lipsiți de sens în spiritul nostru, astfel încât să fim cu desăvârșire ignoranți cu privire la adevăratele dimensiuni care conduc acest lucru: lumea.

Între timp, aceleași entități care ne-au închis ochii pentru tărâmurile nevăzute, au fost extrem de implicate în asta, pentru că de acolo își obțin puterea de a conduce întreaga lume, cu forțe inimaginabile ale înșelăciunii.

Trebuie să ne trezim din această stare de orbire spirituală și să înțelegem că există dimensiuni mult mai reale și uimitor mai puternice decât cele naturale. Du-te în Mexic și Africa și vorbește cu oamenii nativi de acolo și ei îți vor spune cum există încă vrăjitori care se pot transforma în fața ochilor tăi în diferite creaturi fizice. Misionarii din acele zone mărturisesc acest lucru. Tărâmurile spirituale nu se pot opri să râdă de prostia și ignoranța noastră când vine vorba de adevăratele forțe care conduc acest tărâm.

Așa că te rog ascultă-mă. Trebuie să ieșim din această cutie întunecată a orbirii și să învățăm despre realitățile care ne înconjoară.

Scripturile vorbesc despre o forță spirituală, numită „Dragon” și „Șarpe”, denumită și „Satana”. Nimeni nu știe cu adevărat ce este, dar adevărul este că vedem în jurul nostru realitatea deplină a acestei influențe.

Este numit „părintele tuturor minciunilor”, ceea ce înseamnă că înșelăciunea își are originea în această entitate.

Se menționează de asemenea un timp în care această entitate va înșela toate națiunile lumii și le va aduna într-un atac total împotriva Creatorului și a copiilor Săi. Vedem asta astăzi? Dacă nu ați trăit sub o stâncă, atunci, într-adevăr, este evident. Practic, o singură națiune a lumii se alătură Organizației Mondiale a Sănătății pentru a crea o dictatură mondială, sub masca urgențelor de sănătate. Toate națiunile ascultă Națiunile Unite și sunt toate influențate de Forumul Economic Mondial. Toate națiunile sunt sub conducerea Băncii Mondiale și a Băncii Reglementelor Internaționale.

Și toate aceste organizații au un scop comun: să supună întreaga lume guvernării lor malefice.

Deci, într-adevăr, vedem că există o adunare la nivel mondial a tuturor națiunilor într-un atac fără precedent atât asupra umanității, cât și asupra Creatorului ei.

Aceste puteri au pregătit acest lucru de secole. Și trăim acum punctul culminant al acestora, în care planul de a prelua stăpânirea totală a tot ceea ce este pe pământ, a fiecărui suflet, este în curs de execuție.

În acest scop, ei ne-au mințit, chiar și în cele mai mici detalii ale vieții noastre. De asemenea, despre credințele noastre religioase. Ar trebui să spun, mai ales în ceea ce privește tot ceea ce este spiritual.

Mai întâi trebuiau să ne modeleze mințile în funcție de agenda lor, așa că am susține-o din toată inima.

Există totuși și vești bune. Aceleași Scripturi care descriu această agendă, conturează de asemenea sfârșitul acestei entități și modul în care toți cei care se alătură lor vor fi subiectul unei judecăți severe. Se promite o lume fără prezența acestei forțe a înșelăciunii și a morții, o lume în care bunătatea și iubirea vor domni. Puteți citi despre aceasta în Apocalipsa 20, ultima carte a Bibliei.

Am motive profunde să cred că acesta este momentul în care ne aflăm și intenționez să fac un raport aprofundat și un documentar despre asta în viitor. Așa că înainte ca tu să mă judeci din start - care nu ai studiat niciodată asta, dar care pur și simplu ai acceptat ceea ce ți-a spus un tip de la televizor sau într-o carte –  înainte de a începe să mă ataci, calmează-te, respiră adânc și înțelege ce spun: tot ce credem în prezent este infestat cu minciuni.

Dacă vrem să aflăm adevărul, trebuie să studiem mult mai profund și să avem curajul să-i ascultăm pe cei care au trecut prin adevăr înaintea noastră, pentru a ne arunca în profunzimea acestor subiecte. Ascultă și învață, iar apoi poți ajunge la concluziile tale.

Nu fiți un judecător care refuză să vadă dovezile într-un caz și care pronunță o hotărâre nedreaptă bazată pe ignoranță.

La timp, totul va fi dezvăluit, pas cu pas. Dar scriu asta pentru a te pregăti. Dacă insiști să aperi minciunile pe care le-ai acceptat în cursul existenței tale, atunci vei deveni un dușman al adevărului și un apărător al comploturilor satanice.

Luați Israelul de exemplu. Evreii sionişti (care nu sunt evrei adevăraţi, conform standardelor Scripturii) sunt cei care au dat umanităţii vaccinuri. Evreii sionişti sunt cei care conduc companiile de vaccinuri. Evreii sionişti sunt cei care conduc CDC şi FDA. Evreii sionişti sunt cei care controlează presa de ştiri, deoarece sunt şefii elitelor globale.

Tot ceea ce știm este rău, este condus de aceleași familii evreiești sioniste. Doar căutați-l (utilizați motorul de căutare Yandex). Vei fi uimit.

Mulți dintre noi sunt conștienți de ororile cauzate de vaccinuri. Dar nu reușim să înțelegem că aceste vaccinuri despre care știm că sunt rele, ne sunt aduse de aceiași oameni care au fondat și au finanțat Israelul. Din acest motiv, Israelul a fost prima națiune din lume care a exclus din societate pe cei nevaccinati. Te trezești încă?

De ce atât de mulți dintre noi apărăm Israelul, în timp ce acesta este finanțat și fondat de exact aceiași oameni care ne oferă vaccinurile și pandemiile?

Știu că este șocant, dar este adevărul.

Capii elitelor globaliste sunt toți evrei sionisti. Toti. Toți dețin dublă cetățenie cu Israelul.

Totul este despre Israel. Totul este despre Israel. Totul este despre Israel. V-a pătruns în minte?

Acolo vor să stabilească un singur guvern mondial. În Ierusalim. Și tocmai acesta este motivul pentru care s-au infiltrat în religiile lumii, cu gândirea că va veni un Mântuitor Mondial care va aduce pacea lumii și care va locui la Ierusalim. Atât în creștinism, cât și în iudaism, islam și budism, toate religiile au acest concept.

Totul este despre Israel. De aceea, Israelul a devenit centrul mondial pentru controlul minții în masă al întregii umanități prin Mossad, care lucrează îndeaproape cu CIA și MI6. Dar sediul este în Israel.

Israelul este de asemenea în spatele Facebook, unde toate pozițiile importante de conducere sunt deținute de evrei sionişti, iar Marck Zuckerberg este de asemenea un evreu sionist.

Israelul a devenit de asemenea un centru mondial pentru perversiune sexuală extremă și este refugiul numărul 1 din lume pentru pedofilii care pot găsi siguranță în Israel împotriva urmăririi penale. Găzduiește cea mai mare paradă a mândriei din întregul Orient Mijlociu, iar Tel Aviv este egal cu San Francisco în ceea ce privește răutatea sexuală. Toate în câteva decenii!

Acest stat nu are nimic de-a face cu Israelul descris în Scriptură, mai degrabă este exact opusul a tot ceea ce reprezintă Israelul, când citim Biblia.

Dar miliarde de oameni religioși au fost spălați pe creier pentru a-și oferi toți banii acestui stat și pentru a sprijini orbește tot ceea ce face. Este de necrezut. Așa este puterea acestui balaur saș șarpe, părintele oricărei înșelăciuni, care înșală toate neamurile lumii.

Literalmente, poate îndepărta miliarde de creștini de la adevăr și îi poate face închinători pasionați și înverșunați ai inimii acestui dragon.

Dar nu va rămâne așa. Adevărul răzbate și se apropie sfârșitul acestei forțe malefice. Asigurați-vă că nu faceți parte din armata lui care mărșăluiește pentru a cufunda omenirea în abisul întunericului. Îndepărtați-vă de rău, scuturați-vă de minciuni, alegeți ceea ce este adevărat și corect și deveniți parte din adevărata națiune a Creatorului, care este o realitate a iubirii pentru toți oamenii fără urmă de rasism.

Cu toții avem de ales pe cine vom servi. Alegerea este a noastră.

Fii înțelept în ceea ce faci.

DAVID SORENSEN

PS: Sunt șocat de cantitatea de mesaje de ură intense pe care le primesc ori de câte ori spun acest adevăr. Dar nu voi fi redus la tăcere. Dacă ați apreciat eforturile mele, atunci vă rugăm să ne susțineți misiunea. Mulțumesc foarte mult. Împreună putem învinge acest dragon și eliberăm omenirea de influența sa otrăvitoare.

​preluare, traducere și editare:

GIGI  PETROVAN

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?