MAXIMA RUSINE

hdgdhdfhfh

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Ca ieșean mă simt pur și simplu ca un om despuiat de haine și împins în public în Piața Unirii din Iași într-o zi când este plină de public care traversează pe toate direcțiile, iar eu sunt lăsat gol în văzul lumii mânjit cu rahat puturos care întoarce nasul trecătorilor. Ba mai mult, mi s-a pus agățat de gât un carton pe care scrie tot cu litere de căcat IEȘEAN! Îmi este scârbă de mine, așa cum le este scârbă și trecătorilor care mă văd și care nu ezită să îmi arunce din mers un scuipat mai mare sau mai mic, în funcție de câtă flegmă are fiecare în cavitatea bucală.

Totul se datorează umilinței la care am fost supuși noi, locuitorii Iașiului care a fost cândva și capitala de refugiu a guvernanților ce pierduseră Muntenia și tot sudul României și au găsit la Iași un loc care întrunea totuși condițiile asemănătoare pe care le avea  Bucureștiul și de ude s-a organizat rezistența armată ce a întors complet soarta primului război mondial...

În urmă cu 160 de ani străbunicii noștri nu ar fi stat cu mâinile în sân și nu ar fi acceptat ca o clasă politică națională și locală să ne sfideze în asemenea hal și să ne umilească așa cum au făcut ieri și câteva zile în urmă aceste excremente umane care ne conduc chipurile, sau și mai rău... „ne reprezintă”.

Mihai Chirica și Costel Alexe, frații Muraru, Viorel Blăjuț, senatorii și deputații pe cate îi avem în parlament de la partidele parlamentare existente, dar și așa zisa opoziție de năpârci „naționaliste” și „progresiste” după cum se erijează ei și se laudă lumii și care vor să preia puterea după scrutinele ce vor urma.

EI AU TOLERAT în nemernicia lor să acceadă la putere în toate instituțiile care reprezintă statul român în teritoriu niște viermi ai putreziciunii societății ieșene ce ne-au făcut în ochii națiunii române o șleahtă de momâi impotente și oligofrene.

Decesul interlopului Costel Corduneanu,  primit cândva - cu trei decenii în urmă – în rândul salariaților M.A.I. în grad de subofițer pentru meritele sale sportive de a fi devenit campion mondial la lupte libere, l-a transformat pe acesta ulterior într-un mare interlop mafiot care a devenit Șef de clan, iar în loc ca numele său să devină un nume cinstit și  lăudat de toți românii așa cum a fost cazul cu toții marii sportivi ai țării ce trăiesc cu onorurile cuvenite pentru ceea ce ai fost și pentru gloria adusă țării, acest Corduneanu a considerat că ar fi mult mai ușor și mai benefic pentru el să fie cap de bandă de crimă organizată ce a căpătat și faimă în țară și în Europa prin intermediul altor năpârci aciuite în Presa românească.

Numele fraților și verișorilor Corduneanu a fost transformat de aceste scursuri  din așa zisa Presă într-un brand al Iașiului, de parcă Iașiul nu ar avea oameni de adevărată valoare care sunt ascunși de leprele din Media și care au cu adevărat realizări de arătat.

Pentru cei mai mulți dintre ieșeni – de altfel oameni cu scaun la cap, oameni cu frica de Dumnezeu – a crăpat o lighioană care a făcut mult rău țării și oamenilor normali. Pur și simplu a fost o pedeapsă a Bunului Dumnezeu că a luat din rândul lumii civilizate această vietate ce și-a vândut sufletul Satanei. Așa pedepsește Domnul pe toți aceia care pur și simplu s-au lepădat de Iisus și Tatăl Nostru Ceresc și s-au lăsat cuprinși de brațele păroase și tatuate ale Diavolului.

Societatea românească a degenerat după așa zisa „revoluție” a sataniștilor globaliști din 1989, cu ajutorul globalistului Mihail Gorbaciov, cel care a destrămat perfid URSS și care a însemnat Marea Victorie a globalismului în lume. De asta Rusia a fost trezită în ultima clipă de Vladimir Putin care s-a ridicat și luptă azi pe viață și pe moarte cu globaliștii, respectiv cu sataniștii ce au jurat moarte creștinismului și al oamenilor care cred în Dumnezeu.

Iașiul a fost ieri întinat de înmormântarea acestui mare ticălos pe care l-a dat orașul în lumea contemporană și care a reușit să scape neatins grav de acuzațiile care chipurile erau cunoscute, dar „nu au existat dovezi”.

Aici a ajuns România, aici se dedau năpârcile de procurori, judecători, polițiști, ofițeri de informații, care s-au transformat în apărătorii din umbră al tagmei jefuitorilor și care apără nelegiuirile.

Neamurile Cordunenilor citate și preluate de Media îl compară pe acest fost campion devenit un gunoi uman cu Ștefan cel Mare, sfântul domn al Moldovei care ne-a condus o jumătate de secol și a ținut piept hoardelor năvălitoare. Cum poate fi făcută  o asemenea blasfemie? Acest clan mafiot și-a însușit cu ajutorul primarilor interlopi care conduc Iașiul de trei decenii un cavou  impunător din Cimitirul „Eternitatea”, acolo unde viermii din Media nu uită să spună că își dom somnul de veci somități ale culturii române!

Ani la rând ei, politicienii și interlopii din Poliție, servicii și justiție au apărat Clanul Corduneanu, au acoperit și au întors capul când aceștia au comis fărădelegi abominabile, i-au ascuns și i-au acoperit în ochii lumii, deși lăsau intenționat să transpire presei aservite date care să le întărească faima și puterea.

Asta s-a putut numai cu  acoperirea expresă a clasei politice pe parcursul ultimelor trei decenii, dar în mod expres al ultimelor două.

Gheorghe Nichita s-a folosit de Clanul Corduneanu ca de propria firmă de bodyguarzi, de braț armat al nemernicului Ghiță Sulă Tare (acu moale).

I-a preluat apoi Bulibașa Mihai Chirica, mafia liberală a fraților Muraru și Costeluș Alexe, alte năpârci care au venit din nou să ceară votul ieșenilor!

Așa că toată țara a văzut la toate canalele de dejecții televizate ieri, faptul că Iașiul a fost blocat pur și simplu de armate de magraoni interlopi maneliști, tatuați pe corp și pe suflet, care au ajuns să domine astăzi România prin tupeul și prin agresivitatea lor devenită un mod de viață, care se petrece datorită timorării oamenilor normali, a oamenilor docili și cuminți cu frica de Dumnezeu și cu respect față de El.

Iașiul a fost ieri sub asediul coloanelor de mașini „bengoase” pline cu magraoni tatuați, cu lanțuri groase ca al câinilor de curte din AUR de trompetă și dantură din argint de clanță. Scursurile societății, idoli ce Florin Salam și Adi Vijelie. Pentru ei golanii măciucari din Jandarmerie și „trupele speciale” de mascați au fost scoase ostentativ la ordin pe străzi chipurile „în scop de intimidare” la eventuale acțiuni antisociale având în vedere numărul mare de interlopi pe metrul pătrat ajuns la Iași. De fapt erau scoși ca să apere de mulțimea eventual înfuriată pe aceste lighioane degenerate care au oripilat oamenii  normali.

Toate acestea s-au petrecut datorită interacțiunii și a imixtiunii dintre Clasa Politică, instituțiile de forță ale Statului și lumea interlopă care prăduiește și dă dijmă vârfurilor politice și instituțiilor, sau chiar Justiției române!

Toată populația României a ajuns victima acestor excremente puturoase care ne întorc nasul și care au ajuns iarăși cu mâna întinsă să ne ceară votul!

Ei, bine, se pare că Bunul Dumnezeu ne va testa prostia pentru ultima dată și apoi va lua o decizie capitală în privința poporului român! Este poate ultima șansă să vedem și să judecăm bine cu capul nostru și să învingem Propaganda care ne ascunde cu disperare singurul  partid cu adevărat care excelează în români patrioți și iubitori de țară și cu determinarea sinceră de a lichida definitiv toate aceste năpârci care colcăie și ne mușcă veninos zi de zi. Este ascunsă cu disperare .și interzisă Diana Șoșoacă, scuipată și denigrată continuu la canalizările cu dejecții ale Media românească.

Este singurul om de care se teme cu adevărat Sistemul ticăloșit, este singura  persoană stigmatizată și denigrată continuu, interzisă pe toate canalele Tv de niște jigodii care se autointitulează „vedete tv”, adică realizatori, analiști politici, „profesori” la Școala Superioară de Globalism care a ajuns SNSPA, unde un jeg uman ca profesorul Pârvulescu este lăsat dezlegat să muște și să scuipe venin.

Am scris acest articol să strig românilor aflați pretutindeni că suntem mulți încă în Iași – mai mulți decât „ceilalți” – cărora  ne este efectiv rușine, care suntem oripilați și umiliți de cei care nu ne reprezintă dar sunt de mulți ani în fruntea noastră, iar societatea a regresat atât de tare și statul este în așa o disoluție, încât pur și simplu avem probabil nevoie de o vărsare de sânge ca să ne putem lepăda de jegul ajuns ca o crustă ce ne învelește, avem nevoie de multe dușuri ca să ne spălăm rahatul gros cu care am fost mânjiți de niște ticăloși inculți care au ajuns să ne conducă.

Avem o singură soluție! Să votăm masiv cu toții DIANA ȘOȘOACĂ și S.O.S. România! Nimeni nu ne poate garanta nimic, însă ne trebuie în primul rând să avem curajul să ne lepădăm de frica și de prostia noastră de până acum care s-a așezat ca o piele solzoasă pe fiecare din noi.

MIHAIL MOLDOVEANU

vezi videoclipul mai jos!

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?