SPA(S)IMELE UMANITATII

hhhfhfhfjh

Cum reușesc să-ți fure totul?

Fapte verificate: vă rugăm să accesați versiunea online pentru a găsi referințe pentru toate informațiile din acest articol.

Cum poate o rețea mondială de miliardari să își mărească și mai mult puterea, bogăția și controlul asupra restului umanității? Speriindu-ne pe naiba, ca să ne supunem fiecărei porunci, să ne salvăm. Ce folosesc ei pentru a ne îngrozi să ascultăm? Minciuni, farse și escrocherii. Înșelăciune pură. Ei proiectează o amenințare teribilă în mintea noastră, o repetă iar și iar, până când credem că este adevărat. Apoi vom dansa pe fiecare melodie a lor și vom deveni sclavii perfecți. Așa se face că un mic grup de criminali astronomic de bogați sunt capabili să controleze miliarde de alți oameni din întreaga lume.

Înșelătoria actuală se numește „schimbări climatice”. Mai întâi, în anii șaptezeci, au spus că lumea se răcește și că ne îndreptăm către o eră glaciară. Oribil! Scoate-ți hainele de iarnă! Construiește igluuri! Salvați-vă!

S-a dovedit a fi atât de prostii, încât au schimbat-o în încălzirea globală. Cu toții vom fi fierți de vii! Gheața se topește din poli, iar țările noastre se vor îneca ca Atlantida. Ia-ți costumele de baie! Pregătiți bărcile de salvare!

Și asta s-a dovedit a fi o prostie. Așa că l-au schimbat din nou în „schimbări climatice”. Astfel ei pot merge în orice direcție. Există o răceală bruscă, undeva în lume? „Sunt schimbările climatice! Vom muri cu toții!” Există un val de căldură în altă parte pe Pământ? Da! Se întâmplă. Vom arde de vii. Schimbarea climei!

Orice eveniment meteorologic poate fi folosit acum pentru a împinge frica asupra populației.

Este prostesc și nebunesc, dar totuși extrem de periculos și distructiv. Pentru că această nebunie este folosită pentru a impune o tiranie sufocantă asupra umanității, a unor asemenea lucruri pe care această lume nu le-a mai văzut până acum. Uită de comunismul chinez. Ceea ce se pregătesc pentru întreaga lume este China pe steroizi. Cu alte cuvinte, iadul pe pământ.

Toată producția de carne ar trebui distrusă și omenirea trebuie să fie forțată să mănânce insecte modificate genetic, crescute în fabrici. Fermele trebuie eradicate de pe fața pământului și înlocuite cu laboratoare și fabrici, unde se creează alimente artificiale. Dacă cineva mănâncă carne, aceasta trebuie să provină dintr-un laborator, unde se cultivă carne nenaturală. Că acest lucru va face ca și cancerele să devină mai comune decât o simplă răceală, nu este important pentru ei. Atâta timp cât le mâncăm cu toții lucrurile false din laboratoare.

Toate finanțele trebuie să devină pe deplin controlate, făcându-le 100% digitale, astfel încât tiranii să poată bloca orice cont bancar după bunul plac, dacă dânșii determină că toate cheltuielile noastre sunt „un rău pentru climă”.

În Europa, oamenii pot ajunge la închisoare doar pentru că ei cheltuiesc prea mulți bani. „Numerele sunt dăunătoare pentru climă, idiotule! Vrei să fim uciși toți? Iată, gândește-te la comportamentul tău prostesc în închisoare pentru câteva săptămâni, poate că asta te va învăța un pic de bun simț.” Gata cu numerar. Totul trebuie să fie digital și controlat. Asta va opri „schimbările climatice”! Nu este o glumă.

Nu se termină aici. Oamenii trebuie să fie vaccinați în mod continuu pentru a face față efectelor schimbărilor climatice. Și toți trebuie să plătim mai mult, mai mult, mai mult și chiar mai mult, și încă mai multe taxe, pentru a „salva planeta”.

Forumul Economic Mondial afirmă că până în 2030 nimeni nu va deține nimic, deoarece proprietatea privată este dăunătoare pentru climă.

Trebuie să împărțim casele, bucătăriile, mașinile, hainele, uneltele cu toți ceilalți din cartier.

Călătoriile nu mai sunt permise, dar hei, soluția este că toți putem călători în locații exotice de pe canapeaua noastră, purtând căști de realitate virtuală. Călătorii false! Minunat! Între timp suntem închiși în casele noastre, deoarece acești alarmiști climatici anunță deja blocaje climatice la nivel mondial pentru a „salva planeta”. La urma urmei, schimbările climatice sunt o criză mult mai gravă decât pandemia, spune Bill Gates și ar trebui luate măsuri la fel de dramatice.

Da! Distrugeți milioane de întreprinderi mici și asigurați-vă că toată lumea cumpără numai de la Amazon și E-bay, pe care le dețin. Model de afaceri splendid. Distrugeți toate întreprinderile mici prin blocări și faceți întreaga lume să depindă de propriile noastre mega-corporații. Ura! Când nu există blocaje, oricum vom fi cu toții închiși în cartierele noastre, deoarece în întreaga lume se instalează orașe de 15 minute, ceea ce ne împiedică să plecăm la mai mult de cincisprezece minute de casele noastre. La urma urmei, orice tip de mișcare este dăunător pentru climă...

Nivelul de nebunie pe care acești criminali sunt ocupați să pună în aplicare în lumea noastră este prea mult pentru cuvinte. Unii care citesc asta, s-ar putea să nu creadă asta, pentru că este atât de ridicol. Așteaptă până ajungi la închisoare pentru că ți-ai vizitat mama, care locuiește la 16 minute de casa ta... Ai mers cu un minut prea departe fără permis. Asta este ceea ce se pregătește, la propriu. Va fi necesar un permis pentru deplasarea dincolo de perimetrul nostru desemnat. În unele orașe din Marea Britanie este deja o realitate!

Și toate acestea se bazează pe un singur lucru:

SCHIMBAREA CLIMEI!

Carne falsă, insecte modificate genetic, distrugerea agriculturii, mandate de vaccinare, blocări, interdicție de călătorie, nu mai este proprietate privată, by, by!

DAVID SORENSEN

preluare internet, traducere și  redactare

GIGII PETROVAN

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?