PUBLICITATE NEELECTORALA

hgdyhfufu

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Se știe  și la grupa mijlocie de la orice grădiniță de cartier și în suburbii că BZI este un fel de Gazetă de părete a interlopilor clasei politice locale care scrie la comandă pozitiv și chiar superlativ despre unele personalități fidele lor sau cu protecție până la DNA și Servicii - cu scopul de a li se șterge puțin mutra și să devină oarecum mai comestibili și comerciali apoi în fața mulțimii nepăsătoare la ce se întâmplă în jurul ei dacă nu este despre curve naționale, manele sau fotbal. Și iote așa a mai apărut la comandă încă un articol cu evident caracter publicitar despre capu la mafie in Sănătatea din Iași și de fapt din Moldova română: Prof.dr. Adrian Covic, despre care Rechin de Bahlui scrie cu sârg de aproape doi ani. Scrie nasoale, că acest om – în ciuda profesiei sale nobile, a tradiției la fel de nobile a familiei sale parentale cu o mare notorietate și onorabilitate în Iași, în România și chiar în lume - a schimbat-o cu altă familie deloc onorabilă, unde el este The Nash.

Nu aș fi băgat niciodată în seamă articolele pe care le publică slugile scribe ale lui HIPOPO&SON dacă nu ar fi vorba de numele Profesorului... Acest om mi-a dăunat foarte mult în viața personală de doi ani încoace fără ca eu să fi avut măcar o singură dată în viața mea un conflict direct cu domnia sa, așa că acum suntem într-un război deschis pe „viață și pe moarte” pe care am încercat din răsputeri să-l evit, dar se pare că de la un moment dat, de la un anumit grad de mărire și de putere, te fură peisajul, îți pierzi mințile și nu mai poți gestiona proporțional multe lucruri pe care le dai pe mâna unor subalterni „de încredere” care sunt imens de proști, de orgolioși, de inepți și de ipocriți – că asta este tipologia slugii perfecte, n-așa? – iar o asemenea slugă a Profesorului a fost se pare rănită în amoarea ei de menajeră a Centrului de Dializă Fresenius și nu i-a plăcut de mine că prea știu multe în multe domenii și prea vreau eu să fie bine ca să nu fie rău pentru mine și pacienții dializați, iar asta nu i-a convenit madamei deloc, pentru că simțea ea, i s-ar fi știrbit AUTORITATEA DE MENAJERĂ.

Ei bine, așa cum deja știți din serialul „SAGA ANTIMAFIA” publicat de „Rechin de Bahlui” ca răspuns la Sistemul mafiot  care îl apără cu dinții pe Profesor de pușcărie și de plata unor daune imense pe care am de gând să le cer pentru nenorocirile pe care mi le-a adus pe cap în ultimii ani de viață și de abuzuri contra mea, deși AM IMPLORAT înainte să declanșez jihadul să mă lase în plata Domnului în pace, că nu știau săracii cu cine își fac de lucru... Au râs de mine, m-au disprețuit prin tot ce au făcut și au putut, iar de atunci, de când am văzut că li se pare că au o Putere nemărginită, am devenit pietricica din pantof care roade din carne până ce rana se infectează.

Prin urmare citesc și observ tot ce este în legătură cu acest Grup de crimă organizată deși știu și constat că în prezent Sistemul a excitat slugile lui înșiruite pe toate traseele, începând de la niște trepăduși cu funcție de procurori la cel mai jos(nic) Parchet din ierarhia parchetelor din Iași și terminând la „nivel înalt” la DNA.

Pentru cineva cu ochiul format ca mine este cât se poate de evident - doar „spicuind” presa locală și observând detalii sau culegând informații extrajudiciare care sunt la liber - cine face parte din Mafie, ce funcții și ce rol îndeplinește, sau care sunt pașii următori.

În România DE AZI, CÂND STATUL SE AFLĂ EFECTIV ÎN DISOLUȚIE și se pare că nimeni nici frică de Dumnezeu nu mai are cum o aveau părinții lor, un om simplu  -justițiabil de nevoie - nu are absolut nicio șansă în fața Mafiei și a membrilor ei de bază, de exemplu.

Covic controlează „Piața Dializei” și a Transplantului renal exercitând monopol pe zona Moldovei cel puțin, iar asta o face deținând în mod nesănătos și împotriva naturii unele funcții administrative teoretic numai, dar mai ales onorifice,  menite să-l impună în ochii lumii drept o somitate mondială. Chiar este o somitate, dar nu numai așa cum plătește el mascat Publicitate în BZI, ziarul pe post de mașină de spălat oameni interlopi precum primarul actual Mihai Chirica, a celor anteriori lui, a interlopilor gen Costeluș Alexe sau viitori  interlopi care dau din coate să preia frâiele jafului precum doctorul Tudor Ciuhodaru care a ajuns acum în grădina lui George Gură de AUR...

Domnul Prof. dr. Adrian Covic are în prezent nevoie ca de aer de cât mai multe articole  elogioase la adresa sa deoarece se pare că a ajuns într-un punct al vieții când notorietatea profesională devine mult mai ușoară decât greutatea care  înclină talerul cu notorietatea lui infracțională - cercetată în prezent de niște oarece parchete. „Lațul tot se strânge, trupul lui îl strânge”...

Așadar Profesorul apelează la Mafie ca să scrie cineva încă un articol repetitiv despre „Demiurgul” Adrian Covic devenit „Șef de Program” al transplantului de rinichi la Spitalul Parhon Iași, unde dânsul nu operează, nu „taie”, nu are mână de aur și nu face nimic altceva decât ce este mai simplu și mai ușor, adică pune „cap la cap” și lipește viețile unor nenorociți ai sorții care sunt în moarte clinică/ iar el are în permanență în Baza lui de date și în clinica proprie „Verde Clinic” potențialii primitori de rinichi. Aleși pe sprânceană, niciun invalid, oameni și cu potențial financiar cât de mic măcar, că oricum CNASS decontează regește cu sume mari operațiile de transplant. Chestia cu lipsa invalizilor la „Verde Clinic” este de notorietate, acolo invalizii nu au ce căuta, mașinile de transport cu 6+1 scaune autorizate ilegal de DSP Iași cară la capacitate maximă pacienții, ca să economisească bani decontați la prețuri de confort de maximum 4.  Infirmierii de la „Verde Clinic” doar schimbă așternuturile pe pat la schimbarea turelor, nu au treabă cu transportul la mașină cu căruțul sau cu îmbrăcatul pacienților. Poate eventual cu staza la mâna cu fistulă. Centrul tampon este Centrul cu franciză Fresenius Păcurari, un fel de anticameră controlată tot de familie... Prin sufocare și politici discriminatorii, Centrul de dializă nr.1 Fresenius se urmărește să fie în scurt timp închis ca nerentabil economic din lipsă de pacienți, iar clădirea va fi „cumpărată” sau cesionată de proprietar Centrului cu franciză care va prelua totul. Deci Fresenius propriu zis va dispare de pe piață, iar familia extinsă a Profesorului va deține controlul absolut al hemodializei și al Transplantului renal! Bă securiștii lui Pește Prăjit, voi înțelegeți loazelor la ce sunteți voi părtași? Dar-ar Bunul Dumnezeu să ajungeți pensionați medical cu insuficiență renală și să fiți pe mâna celui pe care acum aveți ordin să-l protejați!

Dacă tot vrea Publicitate mascată, eu îi fac fără să-l coste niciun ban Publicitate reală!

Ce avem noi aici? Șeful mafiei locale din Sănătate, Prorectorul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași – omul fidel globalismului care distruge lumea, a găștii de criminali aflate pe funcții cheie precum CEO Ioana Țoncu de la Fresenius Nephro-care România și tatăl natural al copilului ei Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății, acționează  împreună cu Prof.dr. Adrian Covic și conducerile locale ale DSP Iași plus CJAS Iași într-un grup de crimă organizată care închide și șterge urmele devalizării bugetului asiguraților din sănătate  spălând bani nemunciți cu ajutorul Programului Național de Hemodializă.

Într-o perioadă de peste zece ani Prof. dr. Adrian Covic a fost partenerul de bază al firmei multinaționale Fresenius Nephro-care – un pionier și un lider mondial al metodei de tratament și aparatură pentru hemodializă.  La începuturi totul a fost minunat, Programul a fost implementat cu succes, românii beneficiază de el  cu finanțarea statului, de o șansă de a li se prelungi viața, dar se spune că ar mai fi fost în paralel și un Program de cercetare a unor medicamente care au fost testate pe pacienți fără știrea acestora, iar Profesorul cu titlurile și funcțiile sale ce-i dau notorietate în domeniu a semnat „de bine”, când rezultatele se poare că nu erau deloc așa. Acest secret îi dă ascendent moral domnului Profesor asupra Freesenius, iar aducerea lui Ioana Țoncu în funcția de CEO  de către Alexandru Rafila cu funcția lui de  reprezentant al OMS pe România și ulterior de Ministru al Sănătății, tată nedeclarat al unui băiat de 13 ani al mamei Ioana Țoncu, a schimbat datele problemei.

Scandalul în care m-au băgat ei fără să vrea să se ajungă la asemenea proporții - interzicându-mi dreptul elementar „să merg CU PROPRIA FORȚĂ A BRAȚELOR MELE” pe teritoriul Centrului de Dializă Iași împotriva Constituției României și a oricăror Legi umane -  invocând un articol interpretat pe dos dintr-un Regulament Propriu Intern al firmei Fresnius ce l-au invocat în apărarea lor și pentru care au corupt conducători de instituții centrale precum CNCD, Avocatul Poporului, iar în prezent corup cu foloase necuvenite și șantaj unii procurori care să tergiverseze până la infinit  cercetarea și aflarea adevărului, în ciuda probelor evidente depuse în cauză.

Sunt conștient că în România de azi NU EXISTĂ JUSTIȚIE! Sunt conștient că atâta vreme cât sunt ticăloși vânduți sistemului globalist pe funcții de macaz începând de la Servicii, care au aceeași comandă globalistă care ordonă Justiției soluții și tactici conform Protocoalelor încă existente și funcționale impuse de alcoolista Monica Macovei pe vremea lui Băsescu, acționează și îmi taie șansele la o judecată dreaptă.

M-am consolat cu astfel de idee, dar trag speranța că acest popor prost și credul care s-a lăsat prostit atâția ani menținând niște criminali scelerați care ne-au vândut și pe noi și țara/ a înțeles în sfârșit că lipsind de la vot sau neimplicându-se politic la aceste alegeri care vor urma, va pecetlui pe veci soarta noastră.

Nu va mai trece mult și roata se va învârti în sens invers, iar vânătorii de azi vor fi vânatul de mâine. Atunci se vor schimba toți călăii actuali din Justiție și Servicii, din Poliție și magistratură, iar încetul cu încetul, dreptatea va triumfa. Pentru ATUNCI  scriu eu acum și furnizez probe, pentru atunci am depus plângeri penale la adresa unora care în loc să salveze vieți le curmă.

Cred că nu sunteți atât de naivi să spuneți că Prof. dr. Adrian Covic este un salvator de vieți. Este doar un profitor al meseriei sale, al titlurilor dobândite prin munca sa sau prin notorietatea părinților săi, el este interfața pe care și-a luat-o de la sine ca să reprezinte pe acei doctori care cu profesionismul lor ascuns de modestie stau în umbră și acceptă ca dl Profesor să se bage în seamă și să „le poarte” lor vorbele.

Șmecheria constă în aceea că vorbind laudativ de munca altora Profesorul induce în mintea proștilor că lui i se atribuie toate meritele, lui, care își laudă „echipa” din care el nu face parte decât ca Șef de Program. Truc ieftin.

Publicitatea adevărată stimabile domnule Profesor este asta, făcută de mine, în care lumea află cu adevărat ce suflet mic sunteți, ce caracter infect aveți, ce om se ascunde în spatele atâtor diplome și medalii pe care le colecționați. „MERITUL SANITAR” în grad de ofițer dat de alt criminal al nației române precum Werner Klaus Johannis Spitalului Parhon  nu sunt decât încă o dovadă că aparțineți acestei adunături de ucigători ai umanității. Medalia a fost conferită chipurile Spitalului Parhon Iași, dar cine a întins mâna și a băgat-o în buzunar? Păi ce știa Johannis de transplanturile renale și cum a ajuns el tocmai la Iași, că transplant se mai face și la Cluj sau la București? Trebuia evidențiat personajul Adrian Covic cu orice preț în ideea imunizării sale în fața Justiției! Acesta este adevărul curat, pentru asta să vă faceți publicitate, nu ca să luați ochii lumii cu prostioare de doi bani cu munca altora...

Sunteți Șef peste Turnul de Control, dirijați ca un dispecer traficul cu rinichi din înălțimea  funcțiilor onorifice de pe care executați TRAFIC DE INFLUENȚĂ  asupra sistemului medical ieșean. Doriți notorietate pentru imunitate, mânuiți sume fabuloase de bani publici fără să aveți o funcție palpabilă cu răspundere profesională și materială. Vă credeți inteligent, subtil, nu credeți că mai sunt oameni capabili să vă citească fărădelegile.

Vreți publicitate? De ce? Nu candidați politic, plătiți-vă publicitatea în presă. Lăudați-vă singur dacă alții nu o mai fac!

Așa cum v-am transmis la timpul potrivit nu ați avut curajul ca un bărbat să stați de vorbă cu mine și să vă spun unde vom ajunge. Atunci nu cred că ați mai fi făcut asemenea compromisuri să apărați o ființă de care v-ați folosit ca slugă și nu ați mai fi fost atât de  compromis. Dați-mă în judecată și acuzați-mă de calomnie. Știu și pot  să mă apăr. Deocamdată încă mai aveți bani negri și încă multă putere a Grupului. Mâine nu se știe. Nu se știe unde vor ajunge procurorii corupți care vă țin acum partea și care tergiversează inutil cercetările. Unui om i se iau abuziv drepturi elementare și procurorul nu rezolvă cu celeritate cazul trimițând cauza unui judecător de drepturi să mă elibereze,.,..

Vine scadența domnule Profesor, sau vine ziua judecății Bunului Dumnezeu, când El va ține cont de „Publicitatea” mea, nu cea de la BZI.

Până atunci, sfatul meu este să țineți cu dinții de banii negri avuți, că sunt multe cheltuieli la orizont. Corupția e mare, sunt multe guri hulpave. Deocamdată...

https://www.bzi.ro/trei-pacienti-au-primit-sansa-la-o-viata-normala-dupa-transplantul-renal-medicii-de-la-spitalul-parhon-iasi-au-lucrat-la-foc-continuu-sunt-persoane-care-faceau-dializa-de-4963462

 

GABRIEL MIHAILA  

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?