TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

nhfhfjhjjj

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar prima pandemie este cel mai bun lucru care să se întâmple în această întâmplare vreodată rasei umane. De ce? Pentru că pentru prima dată de existența omenirii, milioane - și chiar sute de milioane - de oameni au încetat să trăiască vieți superficiale , în totală ignoranță a ceea ce se întâmplă în jurul lor și la început să acorde măcar sau oarecare atenție evenimentelor reale din lumea noastră.

Pentru oamenii care au o înclinație firească de a căuta adevărul, acesta a fost un șoc plăcut. „Ce?” Oamenii obișnuiți sunt de fapt dispuși să asculte adevărul? Cum este posibil acest lucru?

În afară de asta sa întâmplat un alt lucru spectaculos: milioane de oameni au renunțat la deosebirile lor prostești și opiniile divizoare și divergente - în cele din urmă - și-au dat seama de importanță unirii împotriva inamicului nostru comun.

Din păcate multe dintre acestea par să se fi dispărut deja, deoarece observ că mulți au căzut înapoi în vechile modele de a fi supărați pe toți cei care gândesc altceva despre un subiect. Am revenit la o grupă haotică, divizată de ego-uri, care se luptă între ele toată ziua în loc să nu concentrăm energie asupra bătăliei împotriva criminalilor satanici .

De asemenea, mulți oameni care au fost cândva treji, par să fi adormit din nou, revenind la vieți de superficialitate și distragere a atenției.

Permiteți-mi să pun o întrebare sinceră: câți dintre cei care care citesc asta, pot spune cu sinceritate că sunteți implicat activ în a vă asigura că monștrii care ne-au adus prima pandemie nu vor putea să facă din nou? Câți dintre noi fac de fapt ceva, care este util pentru a pune capăt acestei răutăți, care a ucis milioane de oameni?

Se pare că oamenii care au fost cândva conștienți de crimele guvernului nostru , au revenit la viața ca de obicei, prefăcându-se că nu se întâmplă nimic. „Pandemia sa terminat, să ne întoarcem cu toții la vieți prostești, fără sens” . Sună jignitor, dar este adevărul.

Între timp, dușmanii omeniri pregătesc atacuri de o mie de ori mai rele decât orice am văzut până acum.

Avem nevoie disperata unul de altul!

Dacă sunt sincer, atunci mă tem că am putea avea nevoie de altă undă de șoc și o care nu va zgudui mult mai mult decât înainte. După cum a declarat Christine Anderson , curajoasă luptătoare pentru libertatea Parlamentului European: „C0VID a fost doar un balon de testare. Se pregătesc pentru lucrul adevărat.”

Tedros, Schwab și Gates spun toți către următoarea armă biologică va fi de cel puțin douăzeci de ori mai mortală.

Nu știu dacă va întâmpla și mă rog să nu se întâmple. Dar în același timp îmi dau seama: lumea este încă în mare parte adormită, în mare măsură divizată, în mare parte operează în comportament prostesc. Chiar și mulți așa-ziși oameni „buni” și „treziți” se luptă mai mult între ei, în loc să învingă monștri care doresc să nu distrugă pe toți.

Se face foarte puțin ceva care este cu adevărat eficient. Mass-media „alternativă” - de opoziție controlată - ne distrage atenția toată ziua , așa că nu am avut niciodată timp sau energie să facem ceva care într-adevăr face diferența. Alergăm în cerc tot timpul în loc să nu trezim semenii noștri.

Îmi împărtășesc asta din adâncul inimii mele, rugând pentru o schimbare. O schimbare adevărată, profundă și permanentă.

Trebuie sa ne trezim si sa crestem.

Nu vă mai purtați ca niște copii răsfățați care să-și dea drumul la oliță.

Avem nevoie de unul de altul, mai mult ca oricând.

Stai ca unul singur. Apărați-vă unii pe alții. Înghiți-vă mândria și „jignirea”.

Ignoră-ți ego-ul. Învățați să vă iubiți unul pe altul. Pentru că, vă spun, vom avea nevoie de unul de altul mult mai mult decât am crezut vreodată. Ceea ce ne-a venit în cale nu este nimic în comparație cu ceea ce se pregătește.

Avem de ales. Vă rugăm să alegeți împotriva ego-ului și mândriei voastre și alegeți smerenia și unitatea, astfel încât să putem fi mai puternici ca niciodată pentru ai învinge pe acești tirani întunecați.

Nu trebuie să fii religios pentru ai cere pur și Dumnezeului toată dragostea și viața simplu să-ți schimbe inima. Spun asta în fiecare zi. Ajutați-mă! Umple-mă! Învață-mă! Modelează-mă! Schimbă-mă! Ghidează-mă! Vreau să fiu o vină a vindecării, nu o distrugerii.

Fie ca iubirea adevărată care nu poate umple toate inimile să fie mai puternice decât orice strategie de dezbinare.

Să fim una, într-o dragoste comună pentru acest lume, oameni și copii.

Atunci abia vom fi invincibili.

David Sorensen - StopWorldControl.com

PS: unii oameni oameni că este necesar să ne critice pentru a oferi gratuit toate filmele, interviurile, reportajele, site-ul web și e-mailurile noastre întregi lumi și că nu ne bazăm pe dona voluntară a oamenilor noștri care văd nevoia muncii. Dar am pierdut aproape totul în ultimele șase luni, în timp ce am fost cenzurați. Încă încercam să reconstruim și se pare că am găsit un sistem puternic care nu va permite să revenim mai puternic ca niciodată. Dar este costisitor. Nevoia de sprijin este încă urgentă. Dacă puteți, atunci vă rugăm să faceți o donație, astfel încât să putem reveni și să avem încă o dată un impact masiv la nivel mondial. Susține-ne munca. Mulțumesc.

DAVID SORENSEN

preluare internet, traducere, redactare:

GIGI PETROVAN

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?