POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

uyhhji

MOTO: „La Gâdea la poartă,// Șade-o mâță moartă...// Cine dracu-l mail ascultă// s-o halească toată.// Cu mărar, cu pătrunjel, // Cu urdură de cățel// Să vomite , să borască, // Să aibă păr ca de broască! (folclor preșcolar)

.................................................. ......................

        Apare joi seară în „prime-time” Țârcovnicul Mihai – gâdele american al poporului român - pe care la trădat împreună cu toate marionetele cumpărate la hurtă pe doi arginți de gloabele globaliste mondiale.

Ca și cum a trecut un secol și nu doar un deceniu de când Antena3 (fără CNN în coadă) lupta din greu alături de mulțime de români cu intelectul dezvoltat împotriva Javrei Ceacâre Băsescu , a cuplului de criminali Bonie&Clide deghizați în Kovesi și Coldea, a jegurilor împuțite care au creat Sistemul actual și l-au adus pe olița de la Cotroceni pe Săsannis și viermuiala lui, Antena3 a cotit-o brusc - alegând bunăstarea și răsunetul mondial - cu prețul limbilor năclăite de maro globalist...

Au recuperat într-un an diferența dintre ei și alte televiziuni de nișă până atunci, care au fost de la bun început de partea hienelor globale și au reușit chiar să depășească la prima turnantă alte canale cu dejecții maro precum ProTv, Prima Tv, România Tv. , Realitatea, KanalD, B1, etc – toate formând astăzi corul televiziunilor mainstream care intoxică cu otrăvuri puternice mintea a milioane de oameni ca să le transporte ușor spre abatorul umanității.

În ciuda acestui cor demonic de presă năimită și dușmănoasă împotriva propriului lor popor, o mulțime de oameni cu intelect au reușit să se scuture și să se debaraseze de tranchilizare pe care le-au inhalat subliminal până într-un moment dat. Au folosit rețelele de socializare create de globalizare ca arme împotriva mulțimilor pe care aveau de gând să-i subjuge și să-i domine individual, însă acțiunea sa dovedit a fi un bumerang ce sa întors de majorități împotriva globalității, în ciuda eforturilor lor ulterioare. de a cenzură și pedepsi cu interdicții absurde pe aceia care luptă pe față împotriva globalizării.

Prin urmare internetul a ajuns astăzi o armă aflată în mâna celor mulți, cu ajutorul căreia pot circula știri independente și reale, sau cel puțin „altfel” decât acelea furnizate până la saturație de Propaganda globală.

Datorită acestor lucruri, televiziunile mainstream de vârf puse pe intoxicat populația au căzut în ridicol și în desuetudine cu teme puerile și evident mincinoase, necredibile nici de țațele fără prea multă școală decât cea „a vieții” care seară pe băncile de lângă poarta casei în mediul rural unde toacă bucată cu bucată pe toți maimuțoii care compun această Cloacă politică.

Cum Antena3/CNN se dorește a fi cel mai puternic promotor al globalismului mondial în România – drept pentru care a fost preluată la hurtă sub comandă sionistă globalistă – este acum considerată de români ca fiind și cel mai ridicol și mai fals mijloc de propagare a știrilor.  Toate fostele „vedete” îndrăgite acum un deceniu de români pentru dăruirea cu care luptau împotriva Sistemului și sacrificiile pe care au fost nevoiți să le facă în apărarea libertăților și a principiilor democratice a țării, au fost înfrânte de globalism, iar asta s-a întâmplat cu acceptul și cu lipsa de  discernământ și de scrupule a multor redactori și realizatori care au acceptat imediat - contra unor salarii mari și privilegii - să lingă unde au scuipat!

Cei care au avut cât de cât o probitate morală și o coloană vertebrală dreaptă nu au acceptat asemenea înjosire și au căutat cu orice preț să părăsească Antena3 chiar cu riscul de a fi rămas fără pâine pentru copii.

Rămân de admirat Alessandra Stoicescu, Laura Nureldin, Dana Frecu, Răzvan Dumitrescu, ce sunt fermi în pozițiile lor  anti-globaliste. Alții - cum este Răzvan Dumitrescu și Mugur Ciuvică de exemplu - sunt păstrați de Antena3 doar ca o „pată de culoare”, adică să dea fraierilor impresia că postul ar fi rămas echidistant și că prin pozițiile unora considerați niște oi mai negre la blană sau gri, precum Mircea Badea, pot păcăli mulțimea care este atât de proastă și nu înțelege că predomină minciuna și intoxicarea, cei anti-globalism nu au niciodată ultimul cuvânt, iar ideea care trebuie să triumfe și să rămână în mintea privitorilor ocazionali este aceea că globalismul este superior și el va rămâne viitorul omenirii!

Că nu va fi așa ci exact invers, este de la sine înțeles și tot mai vizibil cu ochiul liber, iar Antena3 a pierdut peste 80% din masa de telespectatori care îi era fidelă acum un deceniu! Lumea „nu mai pune botul”, iar căderea liberă a ratingului avut este compensat cu milioane și milioane de dolari pompați în conturile acestor televiziuni plătite să mintă, prin publicitatea mascată și inutilă la lucruri inutile sau care sunt oricum cumpărate de clienți pentru că sunt utile corpului uman și nici nu există concurență pe piață. Oricum, se pune accent pe produse care țin de sexualitate,  creindu-se o industrie a sexului exacerbată, pentru că globalismul dorește să convertească firescul de sute de milioane de ani ai omului pe pământ, în speranța că va reuși să diminueze rasa umană și să rămână pe planetă cât mai puțini oameni care să fie înlocuiți de roboți și inteligență artificială.

Cât de mult s-a înjosit astăzi Antena3 dacă de la candidatura lui Johannis la primul mandat și până la încheierea celui de-al doilea mandat, ăsta nu a catadixit niciodată să apară la acest post „de știri” la un talk-show sau un interviu important, sfidându-i pur și simplu timp de 10 ani, iar astăzi însuși directorul general al postului și realizatorul unei emisiuni de prime time – Mihai Gâdea – a ajuns să laude și să sărute fesele atât de scuipate de ei până mai ieri și să-i facă sasului un PR deșănțat prin care să anunțe în „breaking-news-uri” explozive faptul că globaliștii aflați în pericol iminent de moarte, vor să-l pună pe Johannis ca mare șef la NATO!

Marele Mut de la Cotroceni este cunoscut de toți românii ca fiind o nulitate de om din punct de vedere profesional și cu un caracter de nimic, este știut ca  fiind Marele Trădător de patrie care va fi judecat înainte de a fi judecat de istorie. Omorârea lui Ceaușescu de către globaliști se cere răzbunată!

Românii se bucură in corpore dacă sasul Johannis va ajunge vreodată mare șef la NAYO. Lumea știe că este o nulitate și că acolo conduc de fapt generalii SUA și CIA, Mossad, MI6.

Johannis va fi papagalul vorbitor din colivia din vitrină, ceea ce în contextul actual poate grăbi sfârșitul rapid al conflictelor întreținute de NATO și UE. Johannis poate fi un țap ispășitor la Marea Judecată, „urma care scapă turma”! Doar  acesta este singurul motiv plauzibil care să-i dea senzația pentru serviciile aduse de trădare a României că va fi salvat de furia românilor...

Popoarele nu vor război, popoarele au înțeles că pacea este singura cale pentru un trai pașnic pe pământ și pentru ca generațiile viitoare să poată trăi în condiții de normalitate.

Toată propaganda anti-rusă făcută în prezent peste tot - și în special la Antena3 - se va transforma în curând în capetele de acuzare împotriva tuturor jegurilor care muncesc împotriva propriului popor pentru binele lor personal. Acum exacerbează și bagă groaza în populație pe motiv că Transnistria va face un referendum să iasă din componența formală a Republicii Moldova , căzută și ea în mâinile globaliștilor cu Maia Sandu și guvernul ei marionetă. Transnistria nu a fost niciodată a Basarabiei românești, R. Moldova nu are nicio putere jurisdicțională asupra acestui teritoriu lipit artificial de Stalin ca și alte teritorii anormale date atunci Ucrainei, iar pentru asta românii nu văd a fi nicio pagubă dacă Transnistria va fi alipită Rusiei. Sunt etnici ruși majoritari, ei simt că aparțin trup și sufletul Rusiei, așa că nu ar trebui să ne intereseze pe noi acest viitor act.

Dar jegurile globaliste care nu conduc pe noi acum, atât România, cât și Republica Moldova, ar trebui să nu mai ațâțe ura unora împotriva altora, să nu caute să împingă Republica Moldova la o riposta armată asupra alipirii Transnistriei la Rusia, ca să determine pe ruși să-și facă praștii ca să liniștească sau țară declarată până acum neutră.

Neutri ar trebui să fim și noi românii în acest conflict, iar apartenența noastră la NATO este forțată de împrejurări prin care ne-au trecut globaliști și nu firescul lucrurilor.

Ceaușescu a putut ține piept pe cale pașnică URSS-ului, deși eram în același bloc militar al Tratatului de la Varșovia ! Ce ne-ar împiedica și acum ca să nu definim singuri soarta într-un perimetru istoric în care am trăit tot poporul român și care ne-a fost luat cu forța de Rusia comunistă?

Asta vrea să aducă viitorul ca alternativă la globalism, iar asta se va putea înfăptui prin profesionalismul Dreptului și echilibrul negocierilor diplomatice sau patriotă eminentă ca Diana Șoșoacă și partidul naționalist-suveranist SOS România!

Gâdea, Porumbel, gRadu Tudor, BOGDAN Chireac, Mihaela Bârzilă, etc... ceasul judecății va sosi în curând! Nu veți putea invoca nimic în sensul care să vă exonereze de jigodismul speciei de reptile trădătoare ce au contribuit cu exces de zel la distrugerea nației române!

GABRIEL MIHAILA

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?