FENOMENUL DAN PURIC

jhfhfhjj

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO. Cu Talpa Iadului.  S-a dovedit că am dat-o în bară și ne-a mers din ce în ce mai prost.

Suntem o țară mică, ne-au desființat și armata aia, așa comunistă cum era – de frică probabil  că ne-am putea apăra de alții la fel ca noi, fără aprobarea lui Dracu – așa că suntem nevoiți să fim dependenți de unii puternici. Acum ne întoarcem iarăși cu fața spre Bunul Dumnezeu. Trebuie să redevenim prieteni cu Rusia ortodoxă!

 De câteva zile încoace – din ce în ce mai des și mai pregnant – se vehiculează în Media românească numele actorului, regizorului, omului de cultură Dan Puric.

În  aparițiile televizate de până acum pe la Antena 3 fără CNN, dar și după ce a devenit sluga globalismului mondial în care CNN este vârf de lance, Dan Puric a emanat mereu o atitudine suveranistă, patriotică, o amintire permanentă la strămoșii românilor, la faptele lor de arme și de vitejie, a căutat să reaprindă flacăra vie a neamului românesc în inimile unor generații debusolate, supuse sistematic unui plan globalist de îndobitocire conform unei Agende puse în aplicare  în România colonizată și supusă forțat distrugerii.

Dan Puric nu a ezitat niciodată să spună lucrurilor pe nume, așa că a căzut cu tronc imediat acelor români în care mai există în suflete jarul care arde mocnit și care rămâne o sursă permanentă a reaprinderii focului cu vâlvătaie.

Moldovean de prin părțile Botoșaniului la origine, Dan Puric s-a situat mereu în tabăra opusă artiștilor sodomizați de globalism precum Victor Rebengiuc, Marius Manole, Oana Pelea, Ion Caramitru, sau Valentin Busuioc de la „Teatrul Meteo” al ProTv și încă mulți alții care au preferat să „trăiască bine” la indicația lui Traian Băsescu  pe timpul vieții lor active și să se bucure de o glorie efemeră chiar dacă au spus vorbe care au dăunat poporului român.

Dan Puric nu a fost așa. El s-a situat deschis ca și co-regionalul său Mihai Mălaimare de partea bună a istoriei, de partea poporului român conservator, care luptă cu îndârjire în subteran și rezistă eroic în ciuda ostracizărilor la care este supus continu de Sistemul globalist securist.

Prin urmare – în plin război „pe viață și moarte” al  intelectualilor patrioți ai acestei țări - alături a din ce în ce mai mulți oameni anonimi care în sfârșit par să fi înțeles manipulările rudimentare la care sunt supuși zilnic de întreaga Media aservită cu bani mulți și nejustificați ai globaliștilor prin difuzarea mascată a unor reclame inutile la lucruri false și la fel de inutile, dintr-o dată se aruncă pe piață că domnul Dan Puric „ar putea” candida la toamnă la funcția de Președinte al României la Palatul Cotroceni.

Unii spun că va fi candidat independent, alții că va candida pe listele partidului AUR. Vedeți voi? Până acum George Simion a apărut „în focul luptelor politice”, în linia întâi, chiar în tranșee, alături de trupele sale de șoc recrutate în mod evident de Sistem din cohortele de „ultrași” ai galeriilor de fotbal ale cluburilor bucureștene cu care Simion a format niște mici trupe de comando care sunt dispuse să comită și acte antisociale în numele patriotismului, fără frica măcar că gestul lor va avea urmări pecuniare de amenzi usturătoare pentru agresiuni violente asupra jandarmilor, a civililor care sun adepții altor doctrine politice sau a unor bunuri comune de mobilier stradal, sau ale unor privați neimplicați în bătălia politică.

Sistemul securist-globalist care conduce efectiv România de la Băsescu încoace – deci de  două decenii pline – a percutat la timp și din timp ca să coaguleze și să controleze mulțimile frustrate de halul fără de hal în care au adus țara această Cloacă politică, lucru ce a împins milioane de români să emigreze unde vede cu ochii ca să trăiască o viață măcar decentă dacă nu una de huzur cum visau ei și părinții lor imediat după „revoluție”!.

Așadar, după ce la început mulți conaționali s-au lăsat fascinați și păcăliți de gesturile pline de curaj infantil ale lui George Simion și al găștilor lor de mardeiași transformați în cohorte de presiune, de la demisia și ruperea de AUR a senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă și dezvăluirile unor ticăloșii de culise la care au fost părtași Simion și Târziu, au transformat-o pe doamna Șoșoacă într-o paria a societății securist-globaliste, o indizerabilă și un pericol public pentru întreaga Cloacă politică românească și internațională.

Diana Șoșoacă a dezvăluit prima dată publicului faptul că AUR este un partid creat de Sistem cu o conducere pusă de acesta cu mâna sa murdară, care are drept scop coagularea unui electorat sătul de jaful și ticăloșiile social liberale începute de USL și aflate azi în declin profund cu această alianță legbt-istă dinte PSD, PNL și UDMR.

Sistemul a creat AUR ca să captureze sub mâna lui acest electorat, să nu îl lase să se dezvolte necontrolabil sub conducerea unui alt lider mult mai inteligent și curajos care nu dorește să se mai supună clasei politice și pe viitor, unui Sistem securist-globalist.

Asta a devenit Diana Ivanovici Șoșoacă, o femeie neînfricată, un om al Dreptului care este tobă de carte pe profesia ei și care cunoaște foarte bine legislația internă și internațională, încât știe și poate să se folosească de ea.

În ciuda ascunderii din toate puterile și cu orice sacrificiu a Dianei Șoșoacă, în ciuda denigrări dânsei pe toate canalele Media de către toți viermii care colcăie prin aceste stabilimente, Diana Șoșoacă a căpătat o notorietate internă și internațională atât de mare că a devenit acum un adevărat simbol al luptei surde dintre populație și Sistem, a dezrobirii și a recăpătării suveranității României.

Dar această bătălie pe viață și pe moarte cu globalismul nu se duce la modul individual. Cu certitudine că globaliștii trădători de neam și de țară din fruntea României sunt sprijiniți și consiliați direct de structurile CIA-NATO, iar forțele de opoziție din toate țările europene au cu siguranță în spate măcar tacit ajutorul interesat al Rusiei, prin ambasadele ei din țările europene.

Rusia lui Putin și aliații ei din BRICS sunt în pragul unei victorii decisive pe care o vor da în curând globalismului mondial, bazându-se și pe această MARE TREZIRE  a popoarelor lumii să se ridice în grabă de pe șinele trenului care se apropie vertiginos de ei, când au fost adormiți în calea trenului.

Diana Șoșoacă nu a făcut niciun secret că este de partea poporului rus în acest conflict declanșat cu forțele NATO într-un război hibrid în Ucraina, deoarece Ucraina nazificată de Zelenski și oculta mondială sionistă au dorit să ajungă în vecinătatea Rusiei pe care să o atace mișelește cu arme biologice și climatologice. Acum istoria ne împinge să fim prieteni de  conjuctură cu Rusia, nu cu SUA și NATO, care ne-au trădat înainte chiar de a ne fi primit chipurile parteneri sau aliați. Scopul lor a fost evident să ne subjuge și să ne acapareze pașnic. Au putut datorită faptului că tot globaliștii ne-au pus în fruntea țării niște trădători fideli lor precum Ion Iliescu – omul lui Mihail Gorbaciov – și Petre Roman, apoi Adrian Năstase, Băsescu, Johannis, Boc, MRU, Ludovic Orban, Câțu, Ciucă, Ciolacu, etc

Românii au înghițit trei decenii gulgute servite aburind și mirosind minunat drept adevăruri spuse la televizor, dar în sfârșit nenorocirile i-au trezit!

Am făcut până aici această „disertație” ca să înțelegeți faptul că în acest moment – în ciuda măsurilor luate și a miliardelor de dolari sau euro aruncate în bătălie – Globalismul se vede iminent dărâmat, iar asta coroborat cui realegerea lui Donald Trump în SUA, pe scaunul de Președinte al Americii, înseamnă moarte veșnică pentru globalism. Înseamnă o vânătoare pe tot mapamondul pentru aducerea lor în fața unor Tribunale speciale care îi vor condamna crunt pentru că au atentat la viața umanității.

Cu toții știu asta și acum se dau de ceasul morții ca să bareze calea patrioților adevărați și curați ca Diana Ivanovici Șoșoacă, ce a devenit simbolul luptei pentru  libertate și renaștere a României! Sistemul face chiar un sacrificiu! Pune în fața alegătorilor pentru derută un alt om adevărat, doar ca să mai risipească din voturile ce se anunță masiv în favoarea doamnei Diana Șoșoacă! Vreți patriot? na-vă patriot! dar unul pe care îl dorim noi, nu voi!

Vreau doar să stați o secundă și  să gândiți voi singuri cu capetele  voastre: de ce omul stimat Dan Puric este dintr-o dată pus în fața reflectoarelor centrate pe chipul său, iar Diana Șoșoacă este învăluită într-un crunt întuneric, ca și cum nici nu există, deși ea este pe primul loc în preferințele românilor în acele sondaje „pe bune” care sunt ținute sub  cheie de Sistem?

De ce Dan Puric  este „deocamdată” prezentat și catalogat drept un „independent”, la fel ca și Mircea Geoană, care are multe bube în cap din copilăria mică, fiind fiu de general nomenclaturist al regimului Ceaușescu, mare comandant al Gărzilor Patriotice? Uite, că după ce a stat și s-a „reciclat” în America - după eșecul la Președinție - a ajuns într-o funcție înaltă politică la NATO, ca o garanție dată României că suntem chiar aliați cu țările democrate... Aliați de rangul doi, carne de tun și boi de înjugat.

Geoană și Dan Puric au același statut de independenți? Da, doar că Mircea Geoană va fi desemnat în ultimul moment drept candidat al melanjului legiferat ieri între PNL și PSD la ordin UE, desigur, ca „independent”, iar cealaltă gașcă a Sistemului aliată pe sub masă și fidelă globalismului, ca fiind tot oamenii Sistemului, ce vor exercita deplin controlul asupra lor – e vorba de AUR și USR, Uniunea Dreptei – vor avea de susținut tot în ultimul moment „restul Cloacei politice”, ce va avea drept candidat pe patriotul adevărat, „independent” Dan Puric.

Să fie clar: nu îl acuz pe Dan Puric de falsitate sau că nu ar fi patriotul de valoare care s-a arătat până acum în public, doar spun tare și răspicat că – mai de mult sau de curând – a fost racolat de Sistem cu mijloace specifice și prin amenințare sau șantaj a acceptat să facă un joc în speranța că în caz de reușită va încerca din toate puterile să servească cât mai bine țara ți poporul român.

Că nu va putea fi așa, o știe deja orice român care chiar dacă s-a născut după1990 a înțeles din ce au povestit tat-su și mă-sa că securismul este cancerul poporului român și el ne-a omorât.

Dan Puric poate rămâne în ochii tuturor un patriot autentic, un mare om de cultură, dar niciodată nu o poate egala pe Diana Șoșoacă în funcția de Președinte viitor al României din simplul motiv că nu are determinarea ei în lupta cu Sistemul - pe care nu că vrea să-l învingă, dar vrea chiar să-l pedepsească - pentru toate fărădelegile și nenorocirile care au dus la vânzarea României fără măcar o lovitură de praștie. Da, cu Diana șoșoacă Președinte al României, Dan Puric, un viitor Șef al Senatului și Orlando Teodorovici viitor premier, cu un parlament suveranist majoritar plin cu juriști care înțeleg bine Dreptul și puterea judecătorească, România se poate redresa pe drumul normalității într-un mandat, iar în următorul se poate consolida în contextul viitor internațional, fiind prieteni și parteneri liberi cu orice țară din lume. Diana Șoșoacă spune răspicat românilor faptul că ea și SOS România nu vin la putere să ne scoată din UE și din NATO, că asta ăpt face doar românii prin vot majoritar la un Refgerendum pe această temă, însă după ce vor cântări consecințele care decurg din asta. Puitem face alte alianțe cu alte țări ca și noi, chiar în interiorul UE ca să ne protejăm mai bine de unele diferențe la nivel european, dar ieșirea din Uniune nu este un obiectiv imediat sau pe termen mediu al României. Desigur, contextul internațional va dicta viitorul, dar noi trebuie să ne situăm de partea bună a acestui viitor.

Diana Șoșoacă mai are știința Dreptului, cu care poate cere și lupta internațional, poate reface integritatea României, poate reda demnitatea românilor, este înconjurată și susținută de o armată de juriști pe care dorește să-i introducă în parlament ca deputați și senatori cu care să refacă legile ticăloase, să resusciteze și să reabiliteze Justiția mafiotă care apără acum pe ticăloși. Ea și subalternii dânsei știu ce este de făcut acum în această fază, iar Dan Puric oricât de animat ar fi de dorințe nobile față de popor, nu va putea lupta cu acest Sistem ce se zbate din răsputeri să  controleze butoanele.

Românii  urăsc visceral securismul și pe securiștii care fac în prezent Poliție Politică! Vremea judecății se apropie, iar nimeni nu va putea scăpa de  pedeapsă spunând că așa au primit ordine de la superiori.

Doar simplul motiv că Diana Șoșoacă este interzisă public, este izolată și ostracizată să ia legătura cu alegătorii ei ar trebui să vă aprindă lumina în creiere, iar acum domnul Dan Puric este în bătaia reflectoarelor  admis și vehiculat de Media ca o posibilă alternativă! Asta ar trebui să vă arate cu degetul arătător (deși nu este un gest elegant) omul pe care trebuie să-l votăm și să nu ne mai lăsăm păcăliți! Gata! Am fost proști destul! Acum sper că ne-am deșteptat.

GABRIEL MIHAILA

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?