„BATE SI TI SE VA DESCHIDE!”

bdhgjhgjjkjk

MOTO: Adevărul mi-a distrus viața și sunt veșnic recunoscător...”

..............................................................

Mulți oameni din întreaga lume, împreună cu lideri și autorități, mi-au adresat complimente pentru filmul „MISTERUL ISRAELULUI”. Am fost intervievat despre film de canale proeminente de adevăr precum Natural News, Zeee Media și multe altele. Filmul a lovit puternic și a deschis ochii a milioane de oameni din întreaga lume, în zeci de limbi. Dar următorul comentariu mă atinge într-un mod special...

„Prezentarea dumneavoastră despre „Misterul lui Israel” este excelentă, prezentată în mod clar cu cele mai bună documentate și referiri la informații pe care nu le-am văzut sau auzit vreodată de la cineva. Concis, clar și ușor de înțeles.

Fiind unul dintre acei creștini înșelați pentru cea mai mare parte a vieții mele, disonanța cognitivă pe care a creat-o, în cele din urmă m-a distrus complet pe mine și întreaga mea viață.

Sunt întotdeauna recunoscător pentru distrugerea absolută a vieții mele anterioare, deoarece noua mea viață în Adevăr merită durerea și suferința de neconceput căreia i-am supraviețuit.

Prezinți Adevărul atât de bine! Mulțumesc.

Multă dragoste, domnule Sorensen și rugăciunile mele. (Numele nedezvăluit) 

 

 

DEZLEGAREA DE LANTURILE SLABICIUNII

 

JFHFHHH

Aceasta rezumă ceea ce sute de milioane de oameni din întreaga lume se confruntă în această perioadă fără precedent, în care cantități de neconceput de adevăr cufundă pământul ca niciodată.

Vechile noastre vieți în înșelăciune profundă, întuneric și orbire totală sunt spulberate. Acest lucru are ca rezultat inițial durere mare, șoc, dezamăgire și un sentiment de groază. Tot ceea ce credeam că este adevărat, tot ceea ce credeam că este bun și evlavios, tot ceea ce ni s-a spus este demn de încredere, este sistematic demontat și expus ca exact opusul.

Cu toții trăim într-un tărâm al minciunilor și înșelăciunii, pe care niciunul dintre noi nu și-l putea imagina vreodată în cele mai grave coșmaruri ale noastre. Cum este posibil acest lucru?

Dar când avem smerenia, sinceritatea și curajul de a permite luminii teribil de strălucitoare a adevărului arzător să ne smulgă mentalitățile false și credințele rele în bucăți și începem să facem primii pași în lumea reală, unde înțelegem cum sunt lucrurile cu adevărat. , să realizăm că acest lucru este ca și cum ne-am fi născut din nou.

Nu mai suntem sclavii forțelor satanice, care se prezintă ca adevăr. Nu mai suntem supuși unor puteri care ne direcționează fiecare pas, ne controlează fiecare gând și ne folosesc pentru a se îmbogăți.

Cum fură înșelăciunea

Un exemplu simplu al modului în care înșelăciunea ne-a transformat în orbi în timp ce noi suntem în continuare orbi la ea: știai că milioane de creștini și-au trimis toate resursele către statul terorist numărul 1 din lume - ridicat de șefii satanismului - care a stabilit care este singurul scop de a aservi umanitatea guvernării malefice a unui guvern mondial diabolic cu sediul său în Ierusalim?

În fiecare zi, milioane de dolari curg din buzunarele oamenilor nebănuiți din America și din întreaga lume, către Israel.

Creștinii au fost principala sursă de sprijin pentru cel mai rău proiect din toată istoria omenirii, deoarece Israelul era structurat de elitele globale pentru a fi centrul mondial de control al minții în masă prin Mossad, agenția de informații a Israelului. Oameni precum Jeffrey Epstein au fost instruiți de serviciile secrete israeliene pentru a atrage nenumărați oameni influenți în capcana crimelor sexuale cu tineri, astfel încât să poată fi șantajați pentru tot restul vieții.

Același Mossad se află în spatele multor lideri politici corupți din lume. Ei i-au antrenat pe cei mai mulți „lideri ai libertății de dreapta” din guvernele din întreaga lume, pentru a juca rolul de „opoziție” în acele națiuni, conducând în același timp publicul în ghearele demonilor Cabalei.

Israelul trage de asemenea sforile majorității operațiunilor psihologice de control al minții în masă, astfel încât omenirea să danseze pe fiecare melodie. În scurta sa existență, Israelul a devenit centrul mondial al multor operațiuni de executare a agendelor criminale ale elitelor financiare.

Nu este de mirare că majoritatea directorilor executivi ai producătorilor de vaccinuri, Vanguard, BlackRock, băncile centrale etc. sunt toți cetățeni israelieni. Israelul este peste tot unde sunt elitele.

Dar miliarde de oameni religioși au fost păcăliți să-și dea toate fondurile acestui stat, astfel încât să își poată construi imperiul mondial de control al minții în masă, prin mass-media de știri globale pe care le dețin, guvernele pe care le conduc, asistența medicală pe care o manipulează și războaiele. Ei se organizează. S-ar putea spune că Israelul este cel mai de succes proiect al CIA și patronii lor din Vatican, City of London, Bazel etc.

 

Gloria unei lumi care se trezește

hgdhfhj

Când aflăm asta pentru prima dată, este ca și cum ne-am trezit într-un coșmar. Dar acest sentiment de teroare și trădare, împreună cu o teamă de nedescris și conștientizarea omniprezenței răului, face treptat loc speranței, deoarece înțelegem că există un motiv glorios pentru care ne trezim cu toții în acest chin al înșelăciunii cuprinzătoare.

Începem să ne dăm seama ce binecuvântare este că vălul vrăjitoriei este ridicat din mințile noastre, iar pânza de păianjen a vrăjirii este ștearsă din fața ochilor noștri.

Aceasta este Marea Trezire! Acesta este cel mai frumos moment din toată istoria omenirii, în care hainele antice ale vrăjirii sunt îndepărtate de rasa umană și avem șansa de a ne elibera de lanțurile întunericului. Aceasta înseamnă că în curând pământul va respira liber din nou, oamenii își vor deschide ochii, iar adevărul real va elibera toată creația.

Dar trebuie să plătim un preț. Prețul de a recunoaște cât de mult am greșit. Incredibil, mortal și teribil de greșit, unde am susținut cu toții cele mai centrale operațiuni ale sataniștilor din întreaga lume, din toată inima.

Și am luptat cu cruzime împotriva celor care încercau să ne avertizeze. I-am blestemat în numele lui Dumnezeu Însuși. I-am alungat din mijlocul nostru, numindu-i mincinoși și înșelători, în timp ce noi am fost cei care trăim într-un întuneric îngrozitor.

Cine poate fi atât de umil încât să admită asta? Cine poate fi atât de sincer, încât să recunoască acest lucru? Nu toată lumea. Mulți aleargă și se ascund în întuneric și mai adânc, de unde continuă să-i blesteme pe mesagerii adevărului.

Ceilalți aleg să se închine, să se bată în piept și să se îndepărteze de la vechile lor vieți de minciuni de nespus. Ei înțeleg că toți am fost păcăliți și acum li se oferă oportunitatea de a alege o cale diferită.

Întoarcerea la adevăratul Israel, care este iubire pură.

Creștinii dintre noi încep să înțeleagă că esența credinței creștine este că fiecare făgăduință a Celui Prea Înalt a fost împlinită în Isus Hristos, care a respins cu înverșunare conceptul de Împărăție militară și politică a lui Dumnezeu, dar care a spus Împărăția Sa - Israelul adevărat - este o regulă cerească a iubirii lui Dumnezeu în inimile noastre, unde toți oamenii devin frați și surori și războaiele se încheie.

Nu am fost niciodată chemați să susținem războaie nesfârșite, torturarea copiilor palestinieni în închisorile israeliene, violarea a mii de femei și furtul de pământ din vechile familii evreiești, care trăiesc în țara Palestinei de mii de ani.

Niciunul dintre noi nu este mandatat de Creator să susțină în cea mai rea ură o diviziune de pe pământ și să încurajeze sacrificarea a zeci de mii de copii în Gaza, unde milioane de familii înainte fericite au fost închise într-un adevărat iad pe pământ. Hamas a pretins că îi apără și îi reprezintă, dar acum este profund dovedit că Hamas este finanțat de Israel, pentru a juca jocul opoziției controlate, astfel încât milioanele de familii ar putea fi ușor controlate și anihilate. Isus Hristos nu este un ucigaș în masă și nici un violator sau torționar. Nu este cel mai rău rasist din toate timpurile, care preferă o rasă în detrimentul alteia.

Scripturile afirmă cu voce tare și clar că nu există nicio aparență de diviziune sau supremație în Hristos, care i-a făcut pe toți oamenii egali. Toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu și toți au nevoie în mod egal de iertare și pocăință. Mai clar nu poate fi.

Cu toate acestea, mulți resping acest lucru și apără cu vehemență rasismul, ura, violența, diviziunea și uciderea din culpă. Ei fabulează Biblia - neștiind complet că nu au nici cel mai mic indiciu despre ceea ce spun de fapt Scripturile - exact opusul a ceea ce apără cu atâta înverșunare sataniștii globaliști.

Dragoste între toți oamenii. Unitatea între oameni. Pace între dușmani. Nu există o rasă evreiască supremă. Toate sunt pornite în Hristos.

Definiția unui evreu, conform Bibliei, este o persoană care umblă fidel cu Dumnezeu, la fel cum a făcut Avraam. Asta este. Acest lucru este valabil pentru toate rasele, oriunde în lume. Africanii, europenii, asiaticii. Americanii pot fi cu toții evrei în adevăratul sens al cuvântului, atunci când îl iubesc pe Creator și își iubesc aproapele.

Să ne trezim cu toții de sub controlul minții Mossad, CIA, MK6 și alte agenții de informații, care sunt forța de muncă a elitelor satanice, pentru a spăla creierul fiecărui suflet de pe fața pământului, astfel încât să le susținem practicile malefice și opune faptelor dragostei și adevărului.

Fie ca toți să devenim niște războinici înverșunați ai iubirii, care să unească oamenii lumii în loc să-i împărțim și mai mult. Fie ca toți să permitem adevăratei compasiuni a unui Dumnezeu al milei intense să ne schimbe inimile de la a fi răutăcioase, la a învăța să-i iubim pe cei care sunt asupriți.

Dacă nu ați vizionat încă MISTERUL ISRAELULUI, hhfhjatunci vă rugăm să faceți acest lucru. Și în numele adevărului, al iubirii și al bunătății, vă rog să-l împărtășiți. Lasă frica în urmă și îndrăznește să faci parte din transformarea lumii noastre, prin distribuirea acestui film. Vezi MISTERUL ISRAELULUI intra și înscrie-te pentru asta pe StopWorldControl.com

DAVID  SORENSEN

preluare internet, traducere și editare:

GIGI  PETROVAN

 

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?