ADI - COPILUL MINUNE DE MINGI

hdhfhjj

Suntem ținuți permanent la curent (electric) cu ce se mai întâmplă cu „Naționala lui Edy”. Atâta timp cât există în lumina reflectoarelor atâția golănași care dau cu piciorul în minge și câteodată și cu extremitatea de deasupra gâtului, cu care nimeresc Poarta Iadului, să fiți convinși că există și suficienți votanți idioți de AUR de trompetă și argint de clanță care să-i idolatrizeze și să creadă că este adevărat ce spun mâncătorii de rahat..

Când devii peste noapte o „vedetă” Tv și ți se bagă sub meclă un microfon pe care scrie o siglă, iar tu dintr-un amărât de copchil cu un treining ponosit preluat de la frații mai mari te-ai remarcat cu jocul cu mingea și cu jonglerii cu ambele picioare, asta te-a motivat să nu mai dai pe la școală și să te instruiești pe maidanele cartierului. Rupt în cur, cu părinți chinuiți de lipsuri și cuprins de mirajul banilor ușor de câștigat, ajungi la început copil de trupă pe lângă un mare club unde te oferi să cari gențile idolilor și să le dai ghetele cu vax. Te ții de fotbal ca de fusta mamei, că oricum școala nu-ți place și nici anturajul de acolo. Gândești că ajungi tu om mare cu mulți bani și cu o  pițipoancă luată dintre picioarele prietenilor de cartier care să lase cu gura căscată hormonii debordanți ai suporterilor echipei. Capul tău de sus ratează, dar cel de jos deocamdată nu dă greș. Apari la televizor cu alții de teapa ta cu un pospai de cultură cât să treci strada și să nu sari peste  liniile de tramvai de frică să nu te curentezi dacă le atingi... Apari numai pe Aeroport, când pleci cu echipa în „cantonament” – de fapt în altă țară unde sunt șanse să fie doar primăvară în timp ce în România ninge – dar unde tragi biciuit de antrenori, de preparatori fizici, de maseori, de nutriționist și cele 2-3 ore zilnice libere ești lăsat să te plimbi pe aleile din parcul de lângă hotel, dar numai în cohortă.

Ești vândut și cumpărat ca un cățel de companie căruia stăpânii îi pun zgardă cu lesă și se pozează cu ei pentru Instagram. În capul tău se amestecă o mulțime de cuvinte în limbi diferite de pe glob, dar culmea, toate înseamnă de fapt aceleași sentimente, obiecte, acțiuni pe care tu în pospaiul tău de puțină cultură nu le-ai adunat în acele și mai puținele recreații la care ai fost la școală, că din timpul orelor nu ai apucat să deprinzi nici chiar să citești...

Ați ajuns vedete! Sunteți în padocul de maidanezi trecuți pe la „hair-stylist”, pudrați și parfumați,  aparțineți lui Gigi Becali, Mititelu, etc. Periodic – dar mult prea rar față de cât și-ar dori ei – sunt lăsați să se împerecheze pentru descărcare nervoasă cu câte o „piți” pe care o țin cu sufletul la gură într-un apartament „rezidențial” al clubului cu promisiunea că vor fi soții de fotbaliști. Au aceeași cultură de gang, aceleași gusturi de a se îmbrăca, numai cu țoale scumpe de la o mie de euro în sus, că doar „obrazul subțire cu cheltuială se ține”. Vine Iubi la două săptămâni pentru două zile, când trebuie să recuperăm abstinența.

Naționala lui Edy - cu complicitatea financiară a lui Stoichiță și Burleanu - asigură un fel de Bal de PR al Naționalei de acum, când ni se pare  că batem de rupem pe Belgia precum ar fi Insulele Feroe, de la care am reușit să scoatem un egal. „Băeții trebe distrați” și asta contează acum, să fie obiect de hau-hau, să îi vază lumea cât de înțoliți sunt ei și ce cadaoale conduc. Abia s-au întors cu lipitorile din insule exotice unde au stat la soare pe plaje albe  și fine ostoiți de sex. Asta contează, asta e important, să aibă Edy și Burleanu PR!

Scursurile menstruale ale României pleacă întotdeauna promovate la alte foruri ale stăpânilor României, care răsplătesc întotdeauna trădarea și slugărnicia. Vezi cazul Mircea Geoană, Klaus Werner Johannis, Burleanu, care se vrea șef peste FIFA și alții care vor trebui curând vânați și pedepsiți.

Televiziunile sunt invitate în păr ca să transmită de la Balul Naționalei lui Edy, unde este „especial quest star” Adi Minune, care cândva era „Copilul” minune, dar a crescut chiar dacă a rămas tot mic.

Lumea toată este în extaz, cadaoalele fotbaliștilor dau din șolduri mimând orgasmul în ritmuri indiene de la Bollywood, Minune se tânguiește îngânând pe fotbaliștii lui Edy care vor pleca iar fără să se fi săturat de regulat femeile visurilor lor...

Vom fi ciuca bătăilor în Germania, sau vom câștiga Campionatul European, spre surpriza tuturor, dar mai puțin al „specialiștilor” din „generația de aur”, care doar au spus că putem produce oi surpriză pentru că avem o generație excepțională de golănași. Pe undeva îi invidiază, că la vremea lor nu câștigau nici un sfert din bănetul pe care îl au azi maneliștii fotbaliatori.

Cu vocea pițigăiată de parcă îl strâng chiloțeii cumpărați de la raionul de copii de la Lidl, Minune face dedicații în timp ce îndeasă sutele de euro ostentativ în fața camerelor de filmat, de la mahării și trepădușii din FRF. Nu se știe dacă sunt făcuți la imprimanta Federației (color, „full jet”) sau sunt făcuți de parandărătul cluburilor și televiziunilor care transmit fotbal.

A ajuns maneaua liantul societății românești! Cultura Universal valabilă care nivelează incultura! De la Marius Ciolacu, Nicolawe Ciucă, George Simion, Drulă de la USR și până la oricare cocălar care are bale la colțul gurii când se transmite fotbal la televizor și simte că are erecție când vede un idol ca al de Cristi Tănase, Olaru, Florinel Coman sau vreo mazetă expirată precum Chipirliu, Alibec, Budescu, Tamaș.

Mucoși inculți, dobitoci analfabeți funcționali, au orice bairam ocazionat de aniversarea vreunui avort, obligatoriu împănat cu manele care reprezintă halul de decădere a neamului românesc. Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, fufe cu diademă de „prințese ale manelelor” aduse și plătite regește – neimpozabil, ca să provoace bale fotbaliștilor și cadaoalelor lor.

Asta e Naționala lui Edi! Ăștia ucid din start IMNUL ROMÂNIEI  când îngână ca niște berbeci scopiți în cel mai afon mod posibil,  comițând sacrilegii și o împietate când îngână chiar Imnul Național. Tăceți dracului din gură, maimuțe tatuate, imitatori jalnici ai săsălăului nazist Johannis - care în dorința de a copia cât mai mult pe americani - își ține mâna în dreptul portofelului burdușit din chiriile celor șase case.

Faceți un cor de maneliști să vă cânte imnul în locul vostru, iar voi tăceți dracului din gură, că într-o zi veți plăti din greu pentru asta!

Se aude, Edy? Și cu tine vorbesc și cu tac-tu, care este general la arma fotbal, ceea ce nu a  avut nicio armată din lume...

GABRIEL MIHAILA

(vezi videoclipurile următoare)

Video

Featured

VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?