ZORI DE VISE

ghdghdhj

V

Îndrazneste sa visezi la un viitor minunat!

Va fi o plimbare furtunoasă. Întunericul va face totul pentru a câștiga. Ei știu că au pierdut și pentru ei este capătul firului. Dar ei nu vor ceda.

Se vor expune mai mult decât oricând. Omenirea își va vedea nebunia. Timpul isteținii lor a trecut. Ei nu vor mai avea puterea de a ține lumea la picioarele lor. Tot ceea ce fac ei este o expresie a nebuniei lor.

Râzi de asta. Bateți-vă joc de toate astea. Vezi cât de ridicoli sunt.

Nu vă descurajați de încercările lor stupide de a domina lumea. Sunt oameni care nu au nicio legătură cu realitatea. Ei trăiesc într-o iluzie pură. O lume imaginară pe care și-au creat-o pentru ei înșiși. Cred că pot conduce lumea, dar nu au simțul realității. Din turnurile lor de fildeș vor cădea. Greu. Si întotdeauna.

 

Lasă-i să-și răsfețe nebunia. Asta va deschide ochii omenirii.

Va exista o inversare la care nu te așteptai. O mare schimbare. Ai încredere în asta. Nu va merge așa cum crezi. În continuare, lupta cu ei  va fi foarte furtunoasă. Pentru mulți va fi ultima fază a vieții lor. Vor fi mulți care își vor pierde existența pe pământ.

Dar viitorul este mai luminos decât pare acum. Furtuna va trece. Atunci va răsări o nouă eră. Un timp de speranță și refacere. Ține-ți inima ațintită pe asta.

Când pierzi persoane dragi, realizezi că există mai mult decât existența pământească. Realizează că nu este sfârșitul. Omul intră în următoarea fază, dincolo de această viață.

Va fi o perioadă de expunere extraordinară. Totul va ieși la iveală. Nimic nu va rămâne ascuns. Ține-te strâns lipit de asta. Întunericul a avut vremea lui. În curând va veni vremea binelui, a luminii calde adevărate.

Ține-ți inima direcționată spre această realizare. Nu ceda disperării când devine aprigă. Furtuna va fi puternică. Dar rămâi puternic în certitudinea că va trece și va răsări o nouă zi.

Este o perioadă de confruntare extraordinară între bine și rău. O mare ciocnire între lumină și întuneric. Asigurați-vă că sunteți pe partea dreaptă a istoriei, pe partea luminii și a adevărului!

O lume nouă vine, chiar prin foc. O lume mai frumoasă decât îți poți imagina acum.

Îndrăznește să visezi. Scuturați-vă de întunericul trecutului, al prezentului și înălțați-vă ca un vultur care zboară foarte sus și vede foarte departe. Vede lumea nouă, dincolo de norii întunecați de furtună. Vezi VIITORUL!

Visează-l. Vizualizează-l în mintea ta. Și mulțumește Celui Atotputernic pentru toate lucrurile mărețe care vor veni. Ai viziune. Ai așteptări. Ai vise.

Fantazezi despre ce se va întâmpla. Căci va deveni realitate. Chiar și cel mai frumos lucru pe care ți-l poți imagina nu este încă cum va fi pe termen lung.

Semănați semințe în inima viitorului vostru. Căci sămânța va răsări și va deveni un copac magnific.

Îndrăznește să visezi și să aștepți.

DAVID SOIRENSEN

preluare internet, traducere, editare:

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?