NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

hdfghfjhdhhh

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu. Pe ruși oricum ne zice gRadu Tudor că îi batem de le sar capacele, cu chinezii o mai mermelesc ei, o mai reglăm din propagandă, din gargară, din astea, precum recuperatorii la colț de stradă când scot sabia din portbagaj. Nu frate! Dacă la cea mai înaltă funcție din NATO candidează Iohannis, e clar că s-a ales praful și pulberea.

Cum să îi dai ăstuia funcția de Secretar General NATO? Păi până ia o decizie Iohannis, a dărâmat dușmanul sateliții, a cucerit teritoriul și a plecat toată lumea acasă. Și nu îl găsești cu una cu două. Dacă ai o criză, cât privește el cu „atențe” și „preocupare” frontul, cât se sfătuiește cu Carmencita, ă-hă, trupeții s-au predat de mult. Păi CSAT-ul îl convoca de urgență la cel puțin o săptămână distanță de anunț și vorba aia, toți de trebuiau să fie prezenți, erau prin crâșmele din București. Dar o reuniune cu 32 de țări?!

Cel mai tare ar fi ca Iohannis să ajungă secretar general, Ciucă șef de stat major NATO și gRadu Tudor purtător de cuvânt. Numai victorii! Totul va fi pe eliberare maximă.

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?