„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

hdgfhhj

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ. Și se va întuneca și mai mult pentru o perioadă scurtă de timp încă. Întunericul va încerca să-ți stingă lumina prin disperare. Nu ceda.

Există un scop pentru întunericul care este permis: îi face pe oameni să strige după lumină. Încep din nou să caute adevărul. Ei încep să realizeze că sunt pierduți fără lumină.

De aceea este necesar ca întunericul să inunde lumea pentru un timp. Altfel, omenirea nu s-ar schimba niciodată, deoarece nimeni nu și-ar da seama de valoarea luminii. Atunci toată lumea ar crede că poate trăi fără adevăr, fără consecințe.

Urmează o inversare finala

Această perioadă de întuneric va avea ca rezultat o inversare finală pe Pământ. O inversare care va schimba totul. Forțele răului cred că vor câștiga. Ei nu realizează că au pierdut deja.

Păstrează-ți inima și sufletul concentrate pe adevăr. Nu fi distras. Aveți mare speranță și așteptare.

Chiar dacă nu-l vezi încă. Chiar dacă totul pare a fi doar rău. Nu fi deprimat de asta, pentru că omenirea se trezește prin presiune. Va mai dura ceva timp. Nimic nu merge atât de repede pe cât ne-am dori. Tot va fi aprig. Răul va încerca în continuare să câștige bătălia. Iar un inamic disperat este cel mai periculos. Dar ține-te de curaj.

Priviți cu ochii pe viitor. Lumina a câștigat deja. Șarpele a fost deja învins. O sa vezi pana la urma.

Acesta este un moment de mare presiune. Iar presiunea va deveni și mai intensă. Dar vei ieși din asta o persoană mult mai bună. Vei vedea. Superficialitatea de care te preocupai cândva a dispărut. Acum realizezi valoarea lucrurilor din viața ta. Vei investi mai mult în asta, ceea ce este cu adevărat important. Acest lucru va aduce mult mai multă fericire.

Totul trebuie expus

Iată viitorul. Realizează că omenirea se află în pragul celei mai mari răsturnări din toate timpurile. Nu va merge așa cum crezi. Va fi mai greu decât ți-ai dori. Dar este doar temporar. Soarele va străpunge și va răsări o nouă zi. Tine cont de asta. Încurajați-vă unii pe alții cu asta.

Trebuie să demascăm tot ce este rău. Aduce totul la lumină. Rupeți vălul de la oameni. Deschide-le ochii cu fiecare resursă pe care o avem. Strigă-l de pe acoperișuri. Refuzați să fiți redus la tăcere.

Totul trebuie expus. Totul trebuie să iasă la iveală. Nimic nu trebuie să rămână ascuns.

Dar ai grijă să nu te distrugă. Dezvăluirea răului poate avea un efect negativ asupra noastră. Așa că fă-o cu înțelegerea că ești ca un chirurg care salvează un pacient pe moarte. Deschizi corpul și devin vizibile teribilele tumorii canceroase. Este o priveliște îngrozitoare. La fel și demascarea răului. Este oribil.

Dar să știți că în acest fel vă alăturați tuturor chirurgilor de pe tot pământul care dezvăluie toți adevărul, pentru a îndepărta tumorile canceroase din omenire.

Deci nu te descuraja. Bucură-te de tot ce este frumos. Bucurați-vă de cei dragi. Bucura-te de natură. Bucură-te de viața care ți s-a dat. Bucură-te de tot ceea ce te face fericit. Bucurați-vă de fiecare zi la maxim. Mergeți pe bicicletă, plimbați-vă, ieșiți în jur - fără a vă enerva ceea ce este încă atât de greșit acum. Ca norii nefirești de pe cer. Bucurați-vă de natură oricum. Ignora răul.

Așa putem îndura. Putem demasca răul, dar nu-l lăsăm să ne deprime. Așa că ține capul sus, căci viitorul este atât de luminos. Nu ai nicio idee.

Este greu pentru oameni să-și găsească speranța pentru viitor chiar acum. Totul este atât de ireal. Este aproape imposibil să vezi o lume fără această presiune grea a întunericului. Nu vă puteți imagina. Totuși va veni.

Trebuie să ne disciplinăm, să visăm la o lume mai bună. Trebuie să ne antrenăm să fim pozitivi și plini de speranță. Este o disciplină. Ceva ce trebuie să ne învățăm singuri. Dar merită atât de mult efortul.

Viitorul este frumos. Ține-te de asta.

Citiți acest text din când în când. Vă va întări și vă va da curaj.

PS: dacă sunteți în măsură să ne susțineți munca, vă rugăm să o faceți. Lucrăm la două filme puternice care vor ajunge la sute de milioane de oameni din întreaga lume, în zeci de limbi. Rugăciunile și sprijinul dumneavoastră sunt foarte apreciate. Dacă puteți donați pentru a ne susține munca și pentru a ajuta la salvarea lumii de rău.

​ DAVID SORENSEN

StopWorldControl.com

preluare internet, traducere și redactare:

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?