EROI ROMÂNI CONTEMPOTANI

JHFGDHDFJJJ

Prof univ dr Crenguța Leaua, de loc din Tg Mureș, e lidera echipei care a câștigat pentru România procesul de miliarde cu Gabriel Resources. N-am vazut nicio declarație a vreunui politician (și mult prea mulți iși asumă victoria) care să o menționeze! Niciuna!!!

Crenguța a absolvit trei facultăţi - la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași (1996), Universitatea Ecologică Bucureşti (1994) şi Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (1997). Din 1996 este avocat, iar în 2008 a obţinut doctoratul în drept la Universitatea din Bucureşti. A mai studiat la Universitatea Harvard - JFK School of Government si la The London School of Economics and Political Sciences. Este, de asemenea directoare a The Swiss Institute for Alternative Thinking și membră a Board of Directors la Silicon Valley Arbitration & Mediation Center.

Crenguța Leaua a fondat in 2005 Casa de avocatura „Leaua Damcali Deaconu Păunescu – LDDP”, care are sediul în București și se clasează în GAR 100 ca o firmă de arbitraj de nivel mondial, mulți puternici apelând la serviciile firmei românești.

Zăcământul de aur de la Roşia Montană nu este unul obişnuit, comun, măsurabil prin puritate, aşa cum suntem obişnuiţi în 18 sau 24 de karate. Este vorba despre un zăcământ cu adevărat special, un zăcământ unic în lume – aurul monoatomic. Acesta este şi motivul pentru care exploatarea acestui elixir mistic a fost atât de „vânată” de străini.

Aurul monoatomic are multe caracteristici care îl fac un metal extrem de util pentru mult mai multe alte utilizări decât crearea de bijuterii. Este un conductor electric excelent, fiind foarte maleabil şi ductil. În afară de aceasta, aurul monoatomic a fost folosit în medicină de secole. Acesta are multe proprietăţi de vindecare ce îl fac popular pentru utilizarea în mai multe tipuri de tratamente. Aurul a fost mult timp folosit în homeopatie şi se crede că are proprietăţi de vindecare atât medicale cât şi psihologice.

Roşia Montană – singurul loc din lume în care se găseşte aur monoatomic. Proprietăţile acestui elixir mistic sunt deosebite” – Infoalert.ro | News Alert

Probabil că unii dintre cititori se întreabă ce este atât de special la el, scrie un jurnalist pe site-ul amosnews.ro. „Mărturisesc că la fel am interpretat şi eu informaţia până când am aflat despre calitățile - și mai cu seamă, de proprietăţile lui terapeutice - fără însă a le ignora pe cele militare.

Întâmplarea – dacă pot spune aşa – a fost să cunosc un „om”, cetăţean român, geolog de profesie, plecat din ţară în urmă cu 40 de ani, stabilit în Toronto, aflat în vizită la o rudă din Braşov. „Omul” avea contract cu o companie canadiană, companie angajată de Gabriel Resources, concesionarul terenurilor de la Roşia Montana, pentru studii şi prospecţii geologice privind straturile şi componenţa solului. Într-o discuţie pornită de la o temă IT,  povestea a curs spre Roşia Montană şi comorile locului.

Fiind din fire sceptic, am crezut că vorbeau doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul”, văzând că… nu-l iau în serios, a scos din buzunar o cutie (cam cât una de chibrituri) din care a ales două „pietricele” de culoare galben-roşiatică, nu mai mari decât o boabă de piper. Mi le-a pus în palmă şi mi-a spus să strâng pumnul pentru un minut, apoi să-i spun ce simt. (Cu o zi înainte, urcasem pe munte şi aveam o febră musculară aproape generală: spate, braţe, abdomen, gambe). La început… am luat-o ca pe o glumă, însă mi-am spus să-i fac „jocul”, îndemnat şi de partenerii aflaţi la masă care îmi „şopteau” prin priviri să „merg înainte”.

Timp de 10 secunde nu am simţit nimic… apoi, am simțit o vibraţie („omul”, care mă privea atent… zâmbi cu subînţeles şi mă întrebă: „Simți?… Nu te speria. Lasă-l să lucreze!”) Cei de la masă mă priveau ciudat, doi dintre ei bufnind în râs chiar. După aproximativ un minut, am deschis pumnul şi am pus cele doua bobiţe pe masă. „Omul” mi-a spus: „Acum eşti energizat. Fluxul energetic este stabilizat şi te vei simţi… cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost că scăpasem de febra musculară și simţeam un plus de energie prin tot corpul.

Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din Munţii Apuseni, zăcaminte girate ca de altfel şi astăzi FMI-ului. Plătirea datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul astfel că am fost penalizaţi aspru prin aproape triplarea dobânzii de drept.

Exact precum un cămătar fără scrupule FMI-ul a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen pentru luna martie 1989.

Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceauşescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense făcute de popor reuşeşte să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme!

Din 1988 Romania nu mai avea datorii şi nu doar din martie 1989 cum unii trădători încearcă să modifice adevărul pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute în plus la momentul atacării României, miliarde a căror urmă e îngropată deocamdată în filele dosarului BANCOREX.

România era o maşină de făcut bani, de făcut valută forte şi nicidecum un morman de fier vechi.

Cele 18 miliarde avute în plus se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare, creanţe şi sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate. De ciudă că România nu mai are datorii, ni s-a retras de îndată de către S.U.A. şi Clauza Naţiunii celei mai Favorizate.

Plusul imens de 18 miliarde U.S.D. a început să producă modernizări în industrie. UM Cugir spre exemplu a fost dotată cu strunguri noi-nouţe suedeze, strunguri dotate cu CNC (comandă numerică computerizată). Inginerii de atunci au amânat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar după lovitura de stat din 1989 strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizării, au rămas la comandă de sus tot în magazii.

Nu numai la U.M. Cugir, ci în întreaga țară s-a dat stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziţionate. Industria românească trebuia oprită!

Fără a avea datorii majore, Ceauşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor, încă din 1985 FMI-ul înebuneşte de-a dreptul, Soros la fel. Planul cu bătaie lungă a lui Ceauşescu le dă insomnii și palpitații deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro profit!!!

Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, şi punea la cale împreună cu Irak, China, Iran şi Libia, o replică a FMI, prin BANCOREX.

Pentru aceasta Ceauşescu trebuia condamnat la moarte prin împşcare şi România condamnată la jaf şi sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-aţi strânge cureaua şi nu aţi agonisi bănuţ cu bănuţ timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiţi 1000 de ani voi şi neamul vostru în bogăţie şi prosperitate?

STEFAN FLUERAR

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?