ZMEUL ZMEILOR CIOLACU S-A BAGAT ÎN CÂRD CU DRACU

mnvhvfhfhh

Ați văzut, fraților, cât de ușor este? L-ați muit câteva zile pe Ciolacu și a abandonat legea anti cash. A lăsat-o moartă și pe aia cu creșterea porcilor.

De unde, săptămâna trecută, zicea unsurosul că pentru a combate evaziunea bla, bla, bla, „organul” nu se va sfii să intre la om în bătătură și să îl caute de porc în poiată și de ouă în cuibarul cocoșului, săptămâna asta a lăsat-o mai moale și a aruncat vina pe ăia de la ANAF.

Parcă era curva care trebuia să își justifice pierderea virginității. De genul… „eu nu am vruut, au venit golanii ăia și mi-au dat chiloții jos și au început să se joace cu, aaaa, cu… au început să se joace acolo jos. Și eu nu am știut ce să fac, că îmi era frică.”

Bine, toată lumea i-a umplut frigiderul ciolacului, dar probabil cel mai tare l-au descântat pesediștii de prin primării și dregătorii înalte, care i-au zis că dau și ei de acum încolo șpaga pe card, nu o mai aduc cash și nu o mai depun la portbagajul mașinii, că nu le dă voie legea să circule cu atâta cash pe stradă.

Și dacă tot discutăm de gaura de la covrig ajunsă politician și premier, chiar voiam să vă întreb mai demult: Bă, nene - eu sunt afon la din ăstea cu stil, look și trenduri, la cum te îmbraci, cum te tunzi ori cât de mare sau mică îți lași barba, mă refer pe meclă - că celelalte părți unde cresc pilozități le ții acoperite cu cârpe. Care e treaba cu papagalul ăsta vorbitor? Voi ați văzut ce freză are?

Recunosc, nici eu nu am văzut, până nu mi-a atras un prieten atenția. Bă, nene, are o tunsoare din aia de anii ‘80, cu o creastă de zici că e cuibar pentru pescăruși. Nu știu cu ce și-o face ca să stea așa bățoasă. Cred că ori îl linge vaca, presupunând că ține o vacă pe șestache în casă, ori o dă în fiecare dimineață cu apă cu zahăr, ori doarme noaptea cu capul băgat în curul găinii.

Și barba aia de dandy dat cu prafuri de purici?! Bă, frate, are trei floace care-i cresc aiurea pe fălcile alea consistente și le-a lăsat la șmecherie să îi polueze gușa aia de pachiderm născut prematur, care tropăie delicat în vitrina cu porțelanuri chinezești. Zici că vrea să își obișnuiască limba cu blana.

Dizgrațioasă combinație de slănină, ceafă de porc la grătar, mici, mujdei și usturoi asezonate cu floacele ce au căzut de pe pisica din curte când și-a schimbat blana. Zici că e o corcitură de grifon uitat în ploaie, așteptând ecarisajul.

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?