WERNY KLAUS A CAZUT ÎN FREZA!

gdgfhhjj

MOTTO:Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul președinte @klausiohannis #haircut #honour #happiness #greatness” (Amalia Matache, hairstylist, pe pagina ei de FACEBOOK, 19 octombrie 2023)

.....................................................................

Dragi cetățeni, iubit popor, am leșinat! Am leșinat și nici acum nu cred că m-am trezit de tot din leșin, lovită în freză fiind de poza hairstylistei Amalia Matache cu prezidentul Klaus! Deoarece, concetățeni, eu președinte care să facă reclamă la coafeze, încă n-am văzut! Cred... adică sper!!!  că a luat și niște bănișori, că doar n-o fi pozat gratis pentru reclamă... că nici Victor Rebengiuc, cât era el de „monstru sacru”, n-a făcut publicitate gratis pentru REGIO! Și doar pe Rebengiuc  îl știe mai multă lume decât pe individul în blugi, cămășă albă și pantofi casual!!!

Iote dragă, de ce nu mai avea președintele nostru nicio activitate în ultimele zile, ci doar se refăcea din punct de vedere psihic, ca urmare a întâlnirilor extenuante cu alți președinți...  respectiv cu Elenski, în 10 octombrie 2023 și, la doar o zi distanță,  cu Katalin Novák... d-aia, că nu era tuns! Când să se mai și tundă, săracu’, ziceți și voi... cu atâția înalți oaspeți pe metrul-pătrat la Cotroceni, ce mama dracului, când să mai ai timp liber pentru coafat!

Că, orișicât... așa cum spune și reclama:

„Părul tău îmi arată cine ești! Părul reprezintă extensia personalității noastre. Când vorbim despre păr, îl putem împărți în mai multe categorii. Părul este subțire, gros, drept, creț... dar este precum cel care-l poartă. Învață să asculți glasul părului și simți dorințele lui...” (de pe pagina de FACEBOOK a unei coafeze, nu vă spun care...)

Păi, nu? Așa că... asta-i, cetățeni... cum pentru Klaus e necesar un timp îndelungat de reflecție ca să înțeleagă orice, i-au trebuit multe săptămâni de gândire până să asculte ce spune „glasul părului” domniei sale și să simtă „dorințele lui”. Dar acum s-a dumirit în sfârșit și a ales, pe baza acestei  necesare clarificări interioare, o hairstylistă pe care s-o accepte și doamna Delia Dinu, consiliera de la Protocol.

.....................................................................

P.S. Pantofii președintelui sunt... cum să spun... copleșitori. Omniprezenți. Totali. Atotstăpânitori. În tot materialul fotografic „domestic” din istoria președintelui, pantofii aceștia sunt personaj principal (poate că are o singură pereche). Așa că, dacă ar fi fost Klaus al nostru Cenușărel și și-ar fi pierdut pantofiorul la balul de sâmbătă seara, l-ar fi găsit prințesa rapid, fără să fie silită să bată din ușă-n ușă. După fotografii l-ar fi găsit...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?