URA PACATOSULUI SPUNE ADEVARUL...

mhsdjkuit

  Gura păcătosului adevăr grăiește: „Cred că este clar pentru toată lumea că politicul (...) vrea să preia în totalitate controlul asupra justiției penale. Instrumentele cele mai importante sunt două: Parchetul, pentru că investighează dosarele cu politicieni și oameni de afaceri, respectiv organele care anchetează magistrații (Inspecția Judiciară și SIIJ nou creată).

Cu alte cuvinte, CINE POATE NUMI, DAR MAI ALES REVOCA ȘEFII PARCHETELOR, respectiv șefii organelor de anchetare a magistraților, ține în mână TOT SISTEMUL.” - Cristi Dănileț

Aoleu! Păi așa ziceam și eu ... de vreo doi ani. Pe șefii Secției de Magistrați îi numește și revocă CSM, dar pe ai celorlalte parchete i-a numit cuplul Prună/Iohannis. Aaa, deci ăștia țineau în mână tot Sistemul? Să ajungă Dănileț la vorba mea... nu m-aș fi așteptat.

De aia se făceau dosare pe placul lui Iohannis la DNA? Păi da, eu ce ziceam?

PS - ce înseamnă să nu ai pic de rușine și să te prefaci că te-ai născut ieri     

INGRID MOCANU            

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?