SONDAJ DE CONSTIINTA

hfgfdjjkj

Aseară, după ce a ieșit de la ședința parlamentului, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un live din mașina pe care o conduce. Se vedea că este foarte emoționată și surescitată. Dorea să strige din toate puterile ei către toți românii din țară și din diaspora  Marea Ticăloșie  pe care o pregătește Guvernul Ciolacu împreună cu partidele trădătoare din actuala Clasă politică .

Așa ceva nu a mai îndrăznit nimeni nu poate azi și ceea ce am scris eu încă de acum douăzeci de ani în urmă că se pregătește în mod perfid CEDAREA ARDEALULUI  fără luptă, „pe cale pașnică” la inițiativa UDMR -ului pe care va trebui să-și facă. - l DESFIINȚĂM prin Lege organică după alegeri și cu conlucrarea tacită al Grupului de trădători români de la Cluj care sunt vârful de lance al globaliștilor în România, sa adeverit!

Grupul de la Cluj acționat precum picătura chinezească împreună cu actualul primar Emil Boc care - cât a fost slugă racordată la țurloiul Javrei Ceacâre Băsescu a deturnat fonduri masive și a început doar investiții mari în viitoarea capitală a Ungariei Mari pe care le-a continuat apoi ca primar al Clujului și le continuă și azi cu fonduri europene care vin cu dedicație către Cluj.

Suntem mulți intelectuali români care au înțeles demult jocul perfid al iredentismului maghiar, dar am fost anihilați și izolați , fiind luați în derâdere sau duși în derizoriu.

Diana Șoșoacă este singurul parlamentar român care a înțeles și a dat alarma despre cedarea iminentă prin votul majoritar al PARLAMENTULU ROMÂNIEI  în frunte cu UDMR, PSD, PNL, AUR și USR, care au programat cu 3 zile înaintea Revelionului o ședință „hibrid”, adică cu câțiva trădători ticăloși în sala plină și restul cu tabletele furnizate de STS în buzunar, acolo unde multă satisfacție plăcerile în vacanță nemeritată în care au plecat să petreacă Crăciunul Anul Nou!

Diana Șoșoacă a dezvăluit în acel live exact această mârșăvie, și a fost imediat interzis de la distribuirea pe rețeaua ticăloasă Facebook care se află la comanda Împuțiților securiști trădători de neam și de țară din subordinea generală de securitate Lucian Pahonțu , care deși acest videoclip. SPP de două decenii pus de Javra Ceacâră , dăinuie și azi și face Poliție Politică coordonând în mod fals Divizia de supravegnere a rețelelor de socializare ca să nu fie acuzat SRI că ar face Poliție Politică , dar orice copil de grădiniță a aflat acest secret.

Acum înțelegeți că se pregătește la cererea UDMR cedarea Ardealului în mod pașnic și fără nicio piatră trasă dintr-o praștie? Acum înțelegeți de ce românii care au râs, s-au distrat, au stat nepăsători mâncând mici până la ghiftuire și au băut bere până la râgâială bucurându-se că au intrat în UE de unde am luat muie și nu fac armata a fost politică de stat ?? Au plecat să lupte și să-și lase oasile în alte teatre de operații din lume unde au murit ca proști pentru o soldă mai mică decât unui parlamentar, dar România a rămas fără armată! Acum numai strâns uniți cei din țară și din diaspora mai putem încerca să nu salvăm, votând cvasiunanim partidul SOS România și pe Diana Șoșoacă!

Pentru că da, România strigă acum în patru zări: SOS! SOS! Disparem ca tara si ca popor!

Depindem doar de înfrângerea globalismului, depindem de victoria în alegeri a lui Donald Trump , de victoria Rusiei lui Putin în Ucraina și în general de nimicirea globalității pe întreaga planetă. Chiar am ajuns acolo unde scriam eu degeaba articole prin care îmi strigam frica și viziunea.

Nu trebuie decât să petreceți! Mergeți de Crăciun la munte, în alte țări, faceți Revelionul unde vă puteți. Între timp, când vă veți întoarce acasă, România va fi mai mică, neamurile voastre și prietenii voștri pot să nu mai aparțină României ca graniță de stat. Consolați-vă că suntem toți în UE de unde vi se dă muie și că vom intra cu siguranță și în Sengen .

„România nu este a mea, ci a copiilor nostri, a nepotilor si stra-stranepotilor nostri în veacul vecilor!”

Fac teoretic un „sondaj” cu fiecare dintre voi în care vă cer să vă întrebați conștiința:

  • Dacă țara v-ar cere să muriți pentru ea ca să o apărați, ați avea această determinare?
  • Dacă v-ați bucurat că sa desființat armata obligatorie pentru băieți, azi măcar ați înțeles de ce ?
  • Dacă am fost băgați în NATO ca să nu treacă forțele armate sub comanda lor, azi ați înțeles DE CE ?
  • Dacă toți conducătorii aleși care compun această clasă politică sunt trădători de neam și de țară la vedere ați fi de acord să vă dați viața pentru țară, sau să considerați că văra nu vă mai aparține și nu merită?

Răspundeți sincer la aceste întrebări pe care eu vi le-am tot pus în ultimele două decenii și ați adoptat politica struțului.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?