SEMNE BUNE ANUL ARE!

hcfgfhjj

Constat că niciodată de la DERANJUL provocat de Lovitura de Stat - dată de globaliști cu ajutorul lui Mihail Gorbaciov și al oamenilor Rusiei, Ion Iliescu împreună cu câțiva generali trădători precum Militaru, sau sioniștii Silviu Brucan, Petre Roman, etc – populația României rămasă în țară nu a fost mai curajoasă și mai determinată să elimine la voturi această cloacă numită Clasă Politică, ce ne-a exterminat pur și simplu ca țară suverană și popor mândru și independent!

Acum nu mai este nimic organizat prin șantaj de multinaționale sau de Noua Securitate cu ajutorul haitelor de golani mardeiași culeși de prin tribunele cu „Ultrași” ai cluburilor de fotbal bucureștene. Acum este chiar „pe bune”, iar asta o poți observa și singur doar privind rețelele de socializare, în ciuda disperării cu care Sistemul încearcă prin abuzuri rudimentare să anihileze pe cei mai vocali sau să blocheze fără motiv mulți români cu conturi deschise ca să împiedice oarece revoltă ce ar putea izbucni prin coordonare pe Facebook. Se pare că și asta e tot o „directivă” europeană a (ur)Sulei vander Lyon!

Niciodată Sistemul securisto-globalist care a guvernat țările europene în majoritate nu a fost mai speriat de întorsătura pe care au luat-o lucrurile și de îndârjirea și înverșunarea populațiilor din țările europene, care se opun construcției UE și apartenența la blocul militar NATO, care se dovedește a fi fost un agresor rapace ce servește americanilor!

Niciodată românii nu au avut mai multă determinare ca acum să iasă hotărâți în stradă și să ajungă cu orice preț la ușa guvernanților, fiind deciși să își ceară drepturile cu orice preț, dar în primul rând SĂ CEARĂ SOCOTEALĂ pentru jaful și dezastrul economic în care a fost adusă Țara!

Niciodată forțele de ordine și de intervenție care au fost prost plătite de guvernanți să îi apere cu orice sacrificiu nu se dovedesc mai slabe și mai puține decât mulțimea înfuriată care nu mai are răbdare să aștepte votarea!

Asta a ajuns acum România! O țară aflată într-o oală de presiune, o țară în fierbere, în care s-au aruncat ciolanele cu puțină carne aflate până acum sub botul de fiare flămânde al acestei Clase Politice!

Situația este de explozie iminentă, de o declanșare necontrolată a izbucnirii unei REVOLTE  în masă, a unei revoluții românești autentice la care este gata să se alăture și diaspora!

Românilor abia acum le-a ajuns cuțitul la os, în ciuda mimării de către autorități în an electoral a acordării a tot felul de beneficii absurde, menite doar să arunce cu praf în ochii lumii speriate continu de intensa propagandă făcută de televiziunile mainstream cu finanțare pe față de la guvern.

Lumea fierbe și este ferm hotărâtă să lichideze chiar brutal aceste jigodii cu chip de om, aceste fiare flămânde care deși știu că sunt pe ultima sută de metri până la lațul hingherilor, caută să muște și să acumuleze cât mai multă carne de pe oasele goale rupte din stârvul țării.

În tot acest timp când Țara fierbe și dă în clocot, jegurile împuțite din vârful statului joacă un gen de teatru ieftin de marionete, făcând scenarii absurde pentru o rotire veșnică la Putere pe diferite funcții interne sau internaționale pe care le mimează că ar fi chiar îndreptățite să le ocupe, ca un fel de răsplată dată de coloniști pentru zelul cu care și-au trădat țara.

Se văd pe niște funcții – chiar interimare – pe care să se așeze ca și cum nimic nu i-ar putea împiedica, cum ar fi când nu mai există alegători ce sunt aproape în unanimitate împotriva actualei Clase Politice!

Ei se prefac a nu înțelege că lumea abia așteaptă să-i înlăture în totalitate - în ciuda instituțiilor de forță din România și a unei eventuale susțineri externe cu intermediul unor forțe NATO încartiruite aici în țară!

Mămăliga românească fierbe, face clăbuci la suprafață și dacă acum nu se mestecă bine cu făcălețul, va avea și mulți cocoloși.

Tupeul jigodiilor politice a atins dimensiuni inimaginabile, obrăznicia lui Johannis, Ciolacu, Ciucă, etc nu mai are limite.

Românii se uită în jur cu satisfacție și admirație la ungurii conduși de Viktor Orban, care este un adevărat patriot și face tot ce îi stă în putință să aducă Ungaria în forță la putere, chiar refăcând Ungaria Mare - deși acest deziderat al lor nu va putea fi niciodată înfăptuit fără o confruntare militară cu românii - omul se opune pe față UE și se declară de partea Rusiei împotriva Ucrainei fasciste conduse de Zelensky, oamenii se uită la Putin, în care văd un salvator al omenirii care luptă cu îndârjire contra globaliștilor și așteaptă înfrângerea simplă a Ucrainei, fost vârf de lance al Globalismului mondial, după care va urma o pace în care lumea se va reforma după alte criterii și sfere de influență, dar care vor fi agreate și acceptate de credincioșii creștini, care au înțeles și jocul mârșav făcut de papalitatea de la Vatican în folosul diavolimii globaliste. Da! Și românii vor să fie conduși de o persoană ca și Viktor Orban, chiar dacă din întâmplare ea este femeie, dar are forța și determinarea unui bărbat! Vrem înapoi Suveranitatea, vrem înapoi mândria pierdută, pentru care suntem azi umiliți și călcați în picioare!

Niciodată până acum populația României nu a fost atât de radicalizată, atât de hotărâtă să nu cedeze minciunilor transmise de Propagandă, de actuala guvernare din țară și de la UE.

Nu ne temem, am înțeles că uniți învingem!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?