SECRETUL DIANEI

jndhdjhjj

Știți ce îmi place mie în mod deosebit la Diana Șoșoacă?

Am făcut parte în trecut din PMP și PSD și am cunoscut oameni de tot felul.. si buni și răi... și deștepți, și mai puțin deștepți... experiențe...

Ceea ce nu am întâlnit nicăieri a fost genul acela de om care are curajul nu numai să gândească, ci si să își susțină punctul de vedere - indiferent dacă va fi judecat și pus la zid.

În niciun partid nu am întâlnit genul de om care - deși  cunoscând ADEVARUL - a preferat sa tacă pentru a „da bine” si a nu deranja, în loc sa îl strige în patru zări pentru a mobiliza lumea.

De fapt așa mi se spunea și mie... „ai dreptate dar mai bine taci că tot la ei vei ajunge”.

Știți de câte ori mi s-a spus „nu vezi ca oamenii îs proști? Ce te mai zbați atât? Nu se merita și îți faci și dusmani”.... ohooo... de  câte ori...

În fine...

Nu am văzut genul acela de om tranșant care a înțeles că prima cale spre a ne face bine este sa recunoaștem greșelile, sa ni le asumam și să ne confruntăm cu ele spre rezolvare.

Degeaba gândești dacă nu dai voce gândurilor tale să fie auzite și dacă nu treci la acțiune.

Asta mi-a plăcut mie la Șoșoaca. E omul care are curajul confruntării. Este exact ceea ce vreau eu să vad de la un politician.

Gălăgioasă? O, daaaa.... dar nu îndeajuns de gălăgioasă pentru câte rele ni s-au făcut în acești 34 de ani, la câte nedreptăți am fost supuși, la câte hoții și minciuni!

Părerea mea e că Șoșoacă este muuult prea diplomată în comparație cu ce ar merita unii. Tu ce părere ai?

ELENA  DIDILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?