RULETA RUSEASCA DIN JUSTITIE

mircea gutau

Cazul Mircia Gutău este unul de referință pentru justiția română. Ca el sunt mii de oameni care au fost aruncați pe nedrept prin pușcării, unde unii zac și în prezent. A fost doar unul dintre cei ”norocoși” și atât. În procent, 80% dintre judecătorii de drept penal nu au scrupule și trimit oameni nevinovați la pușcărie. CEDO de azi nu mai este același CEDO care i-a dat câștig de cauză lui Gutău. Iar completul care l-a achitat pe Gutău, azi nu este al lui Ionuț Matei.

călău oficial al statului paralel

 Azi, aceste soluții la CEDO ar fi aproape imposibile. La Inalta Curte ai două șanse din 9 să fii judecat corect (el a nimerit la unul din cele două), restul de 7 completuri fac doar execuții sumare!

Ceea ce am vazut în  în aceste zile se repetă prea rar din păcate! Oameni nevinovați zac prin pușcării fără nicio șansă de salvare sau au rămas traumatizați pe viață după ce au ieșit vii de acolo.

În tot acest timp, ministrul justiției face un joc penibil și dezgustător.

Păcat de cetățenii acestei țări, care nu meritau așa ceva!

Ingrid Mocanu

Featured

Franta va fi data afara din UE!? Aloo Frans Timmermans si Jean Claude Juncker

Franţa va fi dată afară din UE! Franş Timmermans şi Jean Claude Juncker se pregătesc să pună sub acuzare Guvernul francez pentru reprimarea violenta a demonstraţiilor pentru libertate, democraţie şi o viaţă mai bună în Franţa!