RAZBOI DESCHIS CU POPORUL ROMÂN

gdgfhfhjh

Atragem atenția unei noi etape în care a intrat lupta globaliștilor cu poporul român. În contextul viitorului an electoral în care globalismul prefigurează o pierdere masivă a voturilor unei majorități a populației, în ciuda tertipurilor la care apelează prin emisiuni total denaturate și  mincinoase de intoxicare la televiziunile mainstream, a publicării unor sondaje exact invers, în ciuda blocării disperate ale liderilor de opinie care pot fi viitorii lideri politici ai României ce vor întoarce țara de pe drumul pierzaniei - smulgând-o din ghearele coloniștilor americani și cei ai UE, NATO, redându-i suveranitatea, deci pierderea totală a controlului țării și ale bogățiilor ei din subsol - securiștii numiți drept slugi executive ale globalizării au trecut împreună cu structurile rețelelor de socializare controlate de globalism la o blocare efectivă a unei majorități de conturi care publică articole ostile globalismului! Blocarea este făcută în mod fals prin tratarea articolelor incomode ca SPAM

Noua etapă de luptă nu mai este doar de șicanare a unor intelectuali – lideri de opinie, contrar „influencerilor” din carton de ambalaj – cărora li se dau sume imense de bani să deturneze societatea de la probleme reale. Acum pur și simplu li se șterg complet articolele care deranjează Sistemul securisto-globalist și imediat ce sunt distribuite, se cataloghează drept SPAM! Fără dreptul de a contesta măsura, deoarece acea fereastră de anunț prin care chipurile ți se oferă dreptul la contestație nici nu este băgată în seamă și este doar o formă superficială de a te intimida și de a-ți pune pumnul în gură să nu îi dai în judecată pentru purtare abuzivă.

Evident că aceste ticăloșii sunt executate dintr-un Centru de comandă, de undeva din Europa, iar ei susțin că sunt algoritmii unei mașini programate să depisteze statistic niște acțiuni de distribuire „suspecte”...

Păi însăși esența unei rețele de socializare declarată de la înființarea ei era pe principiul unei dezvoltări infinite a relaționării dintre oameni, dar amploarea luată și folosirea rețelelor drept arme împotriva chiar a celor ce le-au inventat și care dețin rețeaua în speranța intoxicării populațiilor,  îi determină acum pe ticăloși să anihileze popoare întregi. Lucrurile nu vor rămâne așa și ei știu asta, pentru că Eliberarea Mondială va elibera și rețelele de socializare, indiferent că ele acum sunt în proprietate privată globalistă.

Chiar dacă Centrul de comandă al Facebook în Europa este în Irlanda de Nord, în Malta sau Lichtenstein sau Albania, el lucrează cu Serviciile secrete ale României, care studiază, (re)cunoaște și indică persoanele incomode care nu pot fi stăpânite sau determinate să nu mai diminueze rolul statului ocult globalist în conducerea țării.

Nu își permit să închidă pur și simplu conturi pentru a nu fi reclamați și dați în judecată pentru abuzuri contra libertăților cetățenești și la plata unor daune imense, dar pur și simplu închid gura cu pumnul simplilor cetățeni care nu au voie să cunoască și alte opinii înafară de cele ale guvernanților. Este mai rău ca în China lui Mao Tze Dung!

Cum încerci să distribui de pe pagina ta proprie, constituită LEGAL după standardele lor exclusiviste și chiar dacă ai drepturi intelectuale ca și creator digital, este instantaneu tratat drept SPAM  și ți se șterge cu explicația stupidă, SPAM. „Vrei să-ți crești artificial vizibilitatea!”

Poporul român este și mai tare înverșunat și asta îl întărâtă atât de mult, încât la viitoarele alegeri va spulbera la vot această clasă politică, acești nemernici care au distrus țara din 1990 încoace!

Nu vor scăpa de judecată și de pedeapsă cruntă nici aceste lepre cu stele de generali de securitate care fac jocul globalismului.

Se face totul ca Facebook să fie „curat” de opoziție. Însă există libere rețelele lui Elon Musk – X și Telegram.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?