PREZICĂTORI ÎN STELE VERZI

jgkhl

Pe mine mă râcâie anumite nedumeriri acum la început de an. Spre exemplu cum se face că puzderia asta de astrologii, care citesc în cer chiar și atunci când e înnorat, cică sunt în stare să răspundă la întrebări concrete și la obiect, pot spune cu precizie dacă va lua Iohannis al doi-lea mandat, dacă Udrea va rămâne din nou gravidă sau dacă Vijulie va folosi un ciob nou de la sticla de țuică a lui Orban, pentru a-și reface tunsoarea? Adică pot răspunde indubitabil la întrebări ce macină cică audiența generală, dar habar nu au să răspundă precis, la chestiuni individuale.

După ce i-am ascultat am ajuns la concluzia că în ceea ce mă privește, în 2019 mă înscriu în partidul activistului bruxelez de Pericei și mă împrietenesc la cataramă, ori la catarame, că nu cred că ajunge una, cu Angi Șaorma!?

Zău așa, cum să îi crezi, dacă ei spun, cică după zodiacul chinezesc, că 2019 va fi anul porcului (de pământ !?), iar 2020 anul șobolanului (de metal?!)? Păi înseamnă că ne-am ras, suntem terminați, pentru că la noi abundența de porci și șobolani este maximă. De pildă, uitați-vă la la baletul kominternistului bruxelez Cioloș și a clicii lui de fomiști. Să înțeleg că e inutilă orice deratizare?

Și uită-te la cotețul userist, dar și la bătătura penelistă! Ați văzut voi „porcărie” mai mare? După ei, cititori în stele, semne divine, numere și bobi, înseamnă că cei enumerați mai sus pur și simplu ne vor încăleca!

Nasoală previziune, dar și confuză! Nu pot face și ei previziuni mai simple, aproape contabilicești, precum „specialistul” liberal Câțu, ăla de nu e în stare să-i numere sticlele lui Orban, dar ne spune, lunar, că economic România e terminată și că nu vor fi bani de penasii și salarii!?

Nu ne pot spune precis dacă Iohannis, personaj născut clar în „zodia porcului”, va plăti cei 330.000 de euro pe care îi datorează statului român, dacă mai pierde anul ăsta o casă, ori dacă i se prezintă consoarta la parchet!

Nici lui Orban nu sunt în stare să îi spună ceva clar. Omului îi e teamă că nu apucă să își golească damigeana până se sparge de la ger, iar ei nu pot indica momentul în care va avea loc nenorocirea, așa că el se forțează să o termine, poate va fi goală la momentul ghinionului!

Pentru Tractoristul Lazăr, un șobolan consacrat, astrologii nu știu să spună dacă Tudorel Toader îl va demite până să i se termine mandatul și nu va apuca să iasă în civilie, cu o pensie babană!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?