POVESTEA PROSTULUI

hdhfjfjjj

Vreau să vă atrag atenția asupra unui aspect aparent fără importanță, dar care ne arată cât de înfricoșați și de disperați sunt azi toți ticăloșii care au pus masiv umărul la distrugerea României, începând mai ales cu venirea în fruntea statului nazist-globalist al sasului Klaus Werner Johannis.

Înafară de puzderia de securiști și trepăduși racordați cu gurile la țurloaiele stăpânilor cărora le-au devenit slugi în dauna poporului român – frați, surori, verișori, colegi de școală sau prieteni din copilărie – s-au înmulțit trântorii de lux răspândiți prin serviciile de Intelligence și ale organelor de represiune ale statului, gen Jandarmerie, ISU, sau chiar Armata română trecută total în subordinea NATO.

Populația rămasă în țară a rămas minoritară în raport cu toate aceste scule năimite care funcționează ca niște bice care lovesc cu sete spinarea românilor. Ei – cei care au rămas docili acasă, în țara mamă, care își așteaptă plini de speranțe fiii și fiicele plecați să slujească străinii la ei în bătătură - așteaptă cu deznădejde și cu frică un deznodământ care va avea poate darul să le pecetluiască soarta: mor cât de curând, răpuși de străini prin intermediul iudelor care conduc, sau pur și simplu Bunul Dumnezeu le dă puterea să se unească și să răstoarne cu orice sacrificiu talpa pusă pe gâtul lor!?

Aici s-a ajuns. Abia acum, în anul electoral - deși mulți patrioți adevărați care au devenit astăzi niște idoli ai mulțimii au strigat cu mult înainte să fie unire și să evităm să ajungem în acest punct - deoarece se știa cât de greu va fi să ne aruncăm jugul din gât.

Mai alaltăieri seară m-am oprit la canalul la care privesc plin de scârbă și de furie la aceste insecte scârboase, în care pastorul Mihai Gâdea a trecut de la religia sa în care a fost botezat la naștere, la o altă religie, care nu mai ține de Iisus Hristos Fiul și de Tatăl Nostru Ceresc, ci de însuși Talpa Iadului - Papa de la Roma, care pun înaintea creștinătății diavolimea globalist-progresustă ce dorește să acapareze și să nimicească lumea civilizată.

Toate mizeriile, toate fake-news-urile posibile, toate minciunile unei Propagande aflate acum în disperare și în degringoladă le latră cățelele și javrele invitate „pe sprânceană”, care se perindă oră de oră între pauzele în care „sponsorii” bagă masiv bani falși cu o publicitate inutilă.

Cum spuneam, politicieni cu valoare nulă care caută să se resusciteze acum când nu mai reprezintă nimic pentru nimeni - în genul mazetei ce nu-și mai poate satisface hormonii Lavinia Șandru - dar și al altor ipochimene expirate și ticăloșite, fel de fel de generali pensionari trădători de neam și de țară care au fost școliți și dresați în mațul cel gros al NATO, iar acum fiind fidelizați, sunt puși să rostească tot felul de inepții menite să apere cauza pierdută a cotropitorilor americani ce au crezut că vor putea pune talpa pe gâtul mai multor popoare creștine transformate în cobaii unor haldăi împuțiți precum Rotchilld, Klaus Schwab, etc

Mai țineți minte câtă adeziune avea Antena 3 la poporul român - care a ieșit în stradă în apărarea lor - sfidând urgia impusă de Băsescu Kovesi, Coldea, la adrsa Antenei 3? Mai țineți minte ce audiență aveau la public când apărau cauza poporului în anii de urgie și de dictatură globalistă, când pur și simplu erau singura redută de rezistență împotriva Javrei Ceacâre? Dacă nu ar fi fost așa, astăzi nu ar fi devenit cei mai grețoși și mai spurcați jurnaliști români! Nu ar fi atât de huliți și de detestați oameni din presă! Iude au fost de la început și cei de la ProTv, Digi 24, etc, dar Antena 3 a TRĂDAT brusc pentru bani și privilegii și a făcut mișcarea de stânga-mprejur pornind în marș triumfal în sens invers. A trecut la lins locurile pe care le-a scuipat alături de români!

O mai țineți minte pe inodora și incolora Cătălina Porumbel care era reporter de teren transmițând diferite știri când îi dădea legătura Dana Grecu, Răzvan Dumitrescu,  Mihai Gâdea, Adi Ursu? Era o fătucă simplă de pe lângă Galați și se făcuse jurnalistă corespondent local ca să-și crească plodul din greu la un trust de presă și nu la catedra unei școli rurale.

Era o figură ștearsă, fără personalitate, o anonimă pe care nu o băgai în seamă și care nu te atrăgea nici ca „aspect comercial” mai deosebit, dar nici cu vreun șarm care să captiveze. Dantură măruntă, de șoricel care chițăie din cușcă, un păr rupt la capete, blond natural, trăsături comune de vânzătoare în hala de pește...

Azi, Globalismul la care a făcut stânga-mprejur iudeii de la Antena 3 când Voiculescu a dorit să se răzbune pe români după ce a ieșit din pușcăria politică în care l-a băgat Băsescu și Luluța cu forța pumnului Noii Securități care a FĂCUT Protocoale cu Justiția, a transformat-o pe Cătălina Porumbel într-o „divă” de neînlocuit după capul ei, o frumusețe de la care întorci imediat capul de la televizor, în ciuda muncii de o jumătate de zi a unei cohorte de machiori și de „hairstyliști”. Boită din greu cu ruj pe buzele subțiri ca de cutter și pe obraji - în dorința de a da culoare unei femei șterse ca un afiș care stă în intemperii în toate anotimpurile - acum Cătălina Porumbel a ajuns „realizator” de  emisiuni la oră de „prime-time” de la 16-18.  Rolul ei este să reia în buclă evenimente aflate în desfășurare, având drept „invitați” cvasipermanenți pe Mugur Ciuvică, un fel de stripper politic ce face pe opozantul veșnic de serviciu, dar care nu are alt rol  decât să se bâlbâie incoerent când chipurile se enervează ca taurul la coridă când i se arată capa toreadorului, iar Ciuvică are pe cineva de la USR, că ceilalți nu mai prezintă prea mare interes. El este adică supapa, „omul din popor”, „opoziția” înfuriată, tolerat pe mulți bani în studioul Antena 3 până e călcat pe bombeu că trebuie să tacă. Apoi este Lavinia Șandru, apoi generalii Barbu sau Dan Grecu la inele, sau câte o muscă căzută în lapte de la PNL sau/și PSD pentru decor...

Dar ce face madam Hulubel? Păi ia interviu din studio prin intermediul unui muncitor cu gura cum a fost și ea până nu cu mulți ani în urmă, unor protestatari aflați la Afumați în coloană, care nu este  lăsată să-și exprime public și democratic nemulțumirile și URA  pe care o au față de ticăloșii de la putere, pe care nu demult și Antena 3 îi scuipa cu toate gurile de foc, însă azi le sunt prieteni, că de la ei vin banii negri și murdari.

În schimb, nu se scoate o vorbuliță despre senatoarea Diana Șoșoacă și partidul SOS România, pe care românii îi vor aduce peste tot la putere anul acesta. Ferească Dumnezeu să nu fie așa și Noua Securitate să măsluiască voturile, că atunci vor vedea și străinii de la NATO cum explodează mămăliga românească fără să poată fi doborâtă de scutul de la Deveselu!

Pe madam Hulubel o deranjează vizibil faptul că „o formațiune politică” precum ar fi SOS România „se urcă pe valul demonstrațiilor” și „confiscă” o acțiune democratică izbucnită spontan! Fa Hulubelo, cine și unde scrie că o formațiune politică (de aia-i politică!) nu poate face opoziție corectă și pe față în țară, atâta timp cât este legal constituită și acționează în masa alegătorilor din dorința de a-și crea cât mai mulți adepți care o vor vota - prin poziția și atitudinea opozantă față de niște măsuri ticăloase luate de coaliția de guvernare aflată la putere? Cine spune fa, Hulubelo, că partidul SOS România – care are în componența lui avocați de elită ai țării care cunosc bine legile pe care chiar guvernanții le încalcă grav, cu talpa lor cu care au pășit într-un căcat, nu au voie să sprijine și să ajute masa de protestanți întocmind acte juridice „pro bono” care să îi ajute să-și primească dreptul legal la protest? Pe madam Hulubel o deranja că „un avocat” al lui Diana Șoșoacă a fost acela care a întocmit și a depus la Primăria Capitalei acte prin care Mucușor Danileț  a fost nevoit să acorde DREPTUL ca protestatarii să se adune în Piața Constituției, fapt ce nu reușiseră până atunci? Asta te roade fa Hulubelo? De asta vă tremură vouă chiloții tanga pe care i-ai schimbat de la budigăii gogoșari cu care transmiteai live din teren?

Faaa, acum să tremurați, că ați scuipat românii, le-ați întors fesele murdare de maro globalist, acel globalism care îți dă ție - o nimeni în drum - un salariu imens ca să spui prostii și minciuni, care te fac să-ți crești copchilu în minciună și huzur nemeritat, care spui una la televizor și alte în casa ta, unde copiii sunt învățați că nu ce spune mama la televizor este adevărul, că acolo mănâncă rahat doar ca să aibă un salariu cât mai mare și să dea copchilu la școli de elită, cu mulți bani!

Păi acesta este menirea unui partid politic fa Hulubelo, să scoată oamenii la luptă când Puterea își bate joc de ei, când au nevoie de un alt lider care să le schimbe viața, dar voi ați scuipat-o mereu și ați ignorat-o pe Diana Șoșoacă, iar acum vă țâțâie cururile că se duce pe copcă și această orientare contra naturii...

Noua Securitate - în frunte cu Antena 3 și alte canale de Propagandă  ale Sistemului aflat aproape de moartea clinică - au reușit prin intermediul ideilor ticăloase să insufle în mintea protestatarilor, care sunt total dezorganizați după cum se vede - și ca orice român incult juridic, dar care pune botul la propagandă, se debarasează iute de ajutorul SOS România și ale juraților pe care aceștia i-au pus la dispoziție, ca !să „nu se supună unui partid politic”! V-au învins iarăși securiștii idioților, slugile lui Ciolacu, Ciucă, Johannis, George Simion etc Adică ce băi idioților care sunteți voi idioți? Ce dacă vă folosiți de coordonarea și ajutorul unor juriști care vă învață să vă cereți și să vă apărați drepturile? La vot aveți voie să votați pe cine vreți voi, iar la protest nu puteți să folosiți ajutorul INTERESAT al partidului care vă apără drepturile? Ați mușcat iarăși românește mâna care v-a întins mâncare!

Cum bine zicea Brâncuși într-o parafrază – „v-am lăsat proști și săraci și v-am găsit și mai proști și mai săraci!” Nație de idioți! Ați trădat iarăși siingurii oameni care chiar fac ceva pentru voi, pentru Țară, ați dat înapoi ca lașii când trebuia să mergeți înainte până la capăt și să răsturnăm această liotă de nemernici prin dârzenie și cu mijloace pașnice a unei rezistențe generale cu care să răsturnăm aceste lifte supuse colonizatorilor străini care îi dirijează și care nu vă da niciodată ceea ce voi cereți pe bună dreptate!

GABRIEL  MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07