PLECAT VACA, VENIT MIELUTA...

bfsvc

Plângeți fraților, bociți că și-a luat-o Codrula în freza de tip castron - combinată cu modelul coadă de cal, ieri la primele audieri pentru funcția de procuror șef al parchetului european.

Reprezentanții statelor membre, recte ambasadorii de pe lângă UE, niște „ticăloși sforăriți și ăștia de Dragnea” i-au dat niște „opțiuni politice” de nu s-a văzut. Coane Șora, scoală bre din confortabilul coșciug cu saltea Dormeo și catifea maronie pe care ți l-ai tras pe prostiile îndrugate generațiilor întregi de fraieri, scoală și du-te în Bruxelles, în Palace de Luxembourg și bagă un miting filosofic, poate îi convingi pe ăia să își schimbe părerea.

Auzi Frans ce zic ăia, că coana doktor n-are „beigraund” de procuror șef european, că vrăjelile astea ar merge doar aci în mahalaua de la Bucale. Că, de fapt, acolo nu e nevoie de o „rangă”, ci de un profesionist pe bune, cu doctoratul luat pe bune, cu experiență în aplicarea legii și nu în aplicarea directivelor politice în justiție.

Fa Codrulo, mai departe te duci degeaba la celelalte audieri. Du-te și tu la un film, la un mall ceva și zi-le #rezistenților că ai fost la examene. Nu are rost să te faci de cacao definitiv. Reprezentanții națiunilor europene, care au compus filtrul de examinare de ieri, ti-au spus de fapt că Europa nu are nevoie de măciuci la vârful instituțiilor, din alea sunt peste tot, ci că ar vrea un profesionist.

Ce rost are să murdărească degeaba Rareș Bogdan batistuțele suflându-și mucii de la atâta bocet și jale în direct și în reluare? Vino acasă puișor, în imensa ta căscioară, fă-te fată de treabă, acceptă „specializarea” care va urma la Tîrgșor și vezi tu mai departe...

În fond, faci un copil, se mai întrerupe „cantonamentul”, poate Udrea îți recomandă maternitatea în care a născut ea în Costa Rica, poate americanii te repatriază, poți să știi ce îți oferă viața?

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?