„PENTRU LUPTA, CULCAT! PE LOC REPAUS!”

hgdgfhjhj

Măi, tată!

Jurnalizda vieții, pe numele ei de scenă Cristina Cileacu , (o fi greșit numele la angajare și au scris Cileacu și nu Ciolacu? nr) vedetă mondială, ne ceartă. A devenit și profesoară de jurnalism . E dată dracu, chiar cred că are o companie aeriană la dispoziție, plus transportul aferent rutier, pentru că a avut timp să primească onorurile și de la reprezentanța și reprezentanta Amerlociei la București, și să dea o fugă la granița dintre Israel și Liban !! !

Este îmbrăcată-n negru de această dată, nu mai stă pe burtă, stă pe marginea centurii israeliano-libaneze, fără măciuca microfonului UMDigi24 , ceea ce înseamnă sa dus pe cont propriu sponsorizat sau nu anumite entități, pe care le-ai înțeles. .. Singurele constante în această prestație, sunt globurile/bombele din urechi, tupeul și atitudinea creștină...

Prepuliceanu, ai legatura!

PS Chiar Cileacu zice că a primit „ telefon de susținere” de la cabinetul președinteluiParlamentului European, Roberta Metsola . Încă o dată, băi tată cu cine ne punem noi amărăștenii. Gata, io o crez pă cuvânt, să se mai trântească o dată pe burtă... Prepuliceanu, preia-o!

HORATIU RADULESCU

(vezi videoclipul demai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?