PE VIATA SI PE MOARTE

hdsghdfhhfhh

Dragi prieteni din lume,

Acesta este un mesaj personal de la fondatorul StopWorldControl.com adresat celor peste 300.000 de cititori din întreaga lume.

Pentru a doua oară în șase luni am fost dus la camera de urgență a spitalului cu probleme cardiace care îmi pun viața în pericol.

Prima dată când șocurile electrice au putut să-mi reseteze inima, dar de date și medicul cardiolog de la urgență să gândit că metoda asta acum poate fi periculoasă. După ce medicația intravenoasă nu mi-a stabilizat, am fost redresat cu medicamente pentru a ține ritmul cardiac sub control, în timp ce inima mea era încă în pericol de funcționare.

Afecțiunea cardiacă pe care am „experimentat-o” eu brusc, se numește fibrilație atrială . Camera superioară a inimii bate necontrolat și neregulat, în timp ce camera inferioară - o parte a inimii - nu bate deloc, ci mai degrabă „flutură”. Aceasta este foarte periculos, deoarece se pot forma cheaguri de sânge în interiorul inimii din cauza fluxului restricționat, care poate provoca un accident vascular cerebral. Prin urmare, se folosesc diluați de sânge pentru a reduce acest risc.

În cazul meu esteul epuizării glandelor suprarenale, care joacă un rol cheie în funcționarea sănătoasă a inimii. Această epuizare a avut loc după ani de zile a luptei în prima linie împotriva tiraniei globale și a servirii umanității.

Am fost unul dintre influențerii majori care acționat non stop pentru a trezi sute de milioane de oameni în zeci de limbi, din întreaga lume. Multe dintre rapoartele noastre și documentarele sunt considerate cele mai bune din lume pentru a deschide ochii popoarelor.

Când am văzut pericolul iminent care amenință umanitatea, nu am putut să mă eschivez, ci să dau totul. Mai multe filme care sunt de obicei produse de mari echipe de profesioniști, eu le-am făcut total singur.

Nenumărați oameni mi-au trimis prin e-mail părerea lor dezinteresată cu privire la StopWorldControl.com cea mai bună resursă existentă pentru a trezi lumea. Accentul meu a fost pus ca să prezint cele mai critice adevăruri, fără a copleși prea mulți oameni.

Am vrut să mă asigur că fiecare vizitator poate vedea cu ușurință trei realități principale:

1. Există într-adevăr oagendă globalăpentru a fura fiecare drept de la umanitate și imediat să fie robiți cu toții de Tiranie. Dezvăluicine sunt tiranii,unde sunt localizați, cum funcționează și care sunt strategiile lor.

2.  O privire de ansamblu asupracrimelor lor oribile împotriva umanitățiibazate pe dovezi solide, care nu pot fi negate. Prin pandemii planificate, prin genocid, injecții obligatorii, război meteorologic și multe, foarte multe altele. Privirea noastră de ansamblu este nemaiîntâlnită la nivel mondial. Limpede ca un cristal.

3. Pe lângă dezvăluirea răului care ne amenință, am creat și o imagine de ansamblu unic de mesaje, care dau speranță și putere. Există în lume sau Trezire fără precedent, asistată de o operațiune militară la nivel înalt de dezmembrat în întreaga lume   corupția ! Cu sfaturi practice despre ceea ce poate face toata lumea pentru a lupta si anihila agendele sinistre.

Nu mai există așa ceva în întreaga lume! Din acest motiv, zece mii de oameni din Europa au distribuit două milioane de flayere cu informații color, fluturași și alte mii au descărcat și tipărit fluturașii noștri care au fost de asemenea distribuiți.

Cuvintele nu reușesc onorabil să descrie tot ceea ce se întâmplă ca urmare a acțiunilor întreprinse de StopWorldControl.com Conținutul nostru este distribuit de mii de alte canale la nivel mondial, activând nenumărați oameni înrolați să ia atitudine împotriva răului stăpânilor.

Cincizeci de e-mailuri pentru a schimba lumea. Pe lângă asta, am făcut altceva: să creez o secvență de cincizeci de e-mailuri, asta ca să transmit informați pas cu pas către cititorii noștri despre ce se întâmplă în lumea noastră și despre ceea ce noi putem face în privința asta. Din nou, nimic de genul acesta nu există nicăieri în lume. Fiecare zi, sute de oameni se înscriu pentru e-mailurile noastre, însumând sute de mii de cititori activi actuali. Toți acești oameni primesc cele cincizeci de e-mailuri, asta dezvăluie într-un mod din ce în ce mai mult adevărul despre lumea noastră, cu speranța unui lucru mai bun în viitor.

Aceste e-mailuri sunt atât de puternice, încât am fost cenzurați de două ori, pentru a scoate aceste e-mailuri de pe internet. A trebuit să reconstruim întreaga succesiune de cincizeci de e-mailuri, de două ori.

Provocările cu care ne-am confruntat sunt enorme, dar cu sprijinul familiei mele, toți cei care ne-ați ajutat și - desigur, asistența Creatorului – ne-a dat puterea să o facem și să o luăm de la început.

Cel mai recent film al meu, „The Mystery of Israel” a fost tradus în 20 de limbi și s-a răspândit ca focul de pădure și în tot Israelul. Dezvăluie adevărata agendă în spatele acestei stări, care este incredibil de tulburătoare.

Nu m-am ferit de a dezvălui adevărul, chiar și dacă a cauzat amenințări cu moartea, fie trimise în calea mea, sau pierderea unor prieteni dragi care nu sunt pregătiți pentru o luptă pentru siguranța razei de lumină. Uneori este pur și simplu prea luminos, orbitor de luminos!

Toate acestea mi-au epuizat corpul mai mult decât îmi dădeam seama. Am avut simptome, dar cu tratamente pe bază de plante am reușit să țin asta sub control. Pasiunea mea m-a determinat să muncesc prea mult și să nu mă odihnesc suficient. Este o lecție pe care mi se pare greu de a o învăța. Astăzi boala de inimă m-a adus pentru a doua oară la camera de urgență.

Am văzut și mulți colegi războinici care se confruntă cu eșecuri și primesc lovituri înverșunate. Unii și-au pierdut viețile, alții sunt arestați și mulți sunt „arși”, epuizați. Lupta însă este salvată! Ea continuă până ls victoria finală!

DAVID SORENSEN

traducere, editare, redactare:

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?