PASAREA PHOENIX

jhdfhfjk

Ei încearcă să ne distrugă!

Pentru a doua oară în doi ani ni s-a închis platforma într-o încercare agresivă de a ne distruge influența la nivel mondial.

hdgdfhh

Dragi prieteni,

După ce am tăcut două luni, pot în sfârșit, să vă vorbesc din nou. Mulți mi-au trimis e-mailuri îngrijorate întrebându-mă dacă sunt bine. Le mulțumesc pentru grijă. Sunt încă în viață, deși mi-am revenit după prăbușirea severă a sănătății de acum două luni. După trei ani de lupte intense în fruntea coaliției împotriva tiraniei mondiale, corpul meu trebuie să se vindece.

Acesta nu este însă motivul lunilor de tăcere bruscă. Ceea ce a provocat acea întrerupere este faptul că am fost din nou cenzurați, a doua oară în doi ani. Întreaga noastră platformă de e-mail, cu sute de mii de e-mailuri care sunt trimise la sute de mii de oameni în fiecare zi - milioane în fiecare lună - a fost pur și simplu eliminată. Fără nici un avertisment. Doar am fost cenzurați.

Acest lucru arată cât de frică le este elitelor criminale de adevărul pe care îl arătăm umanității.

Uitați-vă la nenumăratele instituții media care nu sunt reduse la tăcere. Chiar și numărul mare de mass-media alternative, care nu se confruntă cu opoziție din partea globaliștilor. Apoi uitați-vă la StopWorldControl.com ale cărui e-mailuri au fost cenzurate de DOUA ORI în doi ani.

Acest lucru vă spune ceva cred despre importanța rapoartelor noastre și dezvăluie ceva despre opoziția controlată de acolo, care obține platforme importante tot timpul, peste tot.

În ultimele luni am căutat un sistem mai bun pentru a primi și trimite e-mailurile în șapte limbi în lume... și l-am găsit! Un sistem fondat de un veteran al forțelor speciale și adevărat patriot, care mi-a spus „mai bine mor decât să te cenzurez!”.

Războiul împotriva adevărului continuă, nu ne dăm înapoi și nici nu ne închinăm, ci continuăm să batem elitele criminale cu un adevăr arzător care va sparge zidurile închisorii în care încearcă să închidă întreaga umanitate.

Înțelegem ce este în joc!

Este mult mai rău decât orice credem că știm și nu glumesc. PLandemia care a ucis sute de milioane de oameni (prin arme biologice, blocaje, tiranie medicală, injecții, sinucidere etc.) este doar mișcarea lor inițială împotriva omenirii.

PLandemia a fost un test „ușor”.

În ultimele luni, lumea ardea de nenumărate incendii, cutremure, inundații, tornade, care sunt toate inițiate prin sisteme foarte avansate de război meteorologic, care au fost în dezvoltare de peste 70 de ani. Dovezile pentru acest lucru vor fi dezvăluite în documentare și rapoarte viitoare.

Aceasta este folosită pentru a crea scuza pentru schimbările climatice, care, la rândul său, este scuza pentru toată tirania extremă care este impusă lumii, cum ar fi 15 Minute Cities, înregistrându-ne gândurile și emoțiile, urmărind tot ceea ce facem, interzicând consumul de carne și ne obligă să mâncăm insecte, blocând lumina soarelui, stropind cerul cu substanțe chimice, impunând blocări climatice, eliminând proprietatea privată, impunând injecții continue, introducerea vaccinurilor în toate produsele, ID-uri digitale pentru a controla pe toată lumea și așa mai departe.

Există o listă lungă de nebunii incredibile impuse lumii noastre sub pretextul „schimbărilor climatice”.

Niciodată în istoria lumii noastre nu a existat un astfel de atac total asupra întregii omeniri. Acesta nu este doar un tiran care luptă împotriva altor națiuni. Acesta este un efort combinat - practic fiecărui guvern din întreaga lume - care colaborează în această schemă globală de a supune întreaga umanitate unui sistem de sclavie pe care nicio ființă umană sănătoasă la minte nu și-l poate imagina vreodată în cele mai mari coșmaruri ale sale.

Acesta este literalmente atacul suprem al răului asupra lumii noastre.

Fostul bancher de elită Ronald Bernard, care a lucrat la cel mai înalt nivel al acestor elite satanice, spune că au vorbit mereu despre anul 2028. Acesta era termenul lor limită: 2028. Până în acel an doreau să realizeze eradicarea a 90% din umanitate, și supunerii supraviețuitorilor selectați unui sistem demonic care nu ar lăsa nicio scăpare – niciodată.

Aceasta nu este o glumă, aceasta este realitatea șocantă a răului, care are o agendă periculoasă de a deveni singurii conducători ai acestei lumi.

Dacă a existat vreodată un moment în care a trebuit să ne ridicăm, să deschidem ochii și să facem ce trebuie, atunci este astăzi!

Nu putem rămâne ignoranți, tăcuți, fricoși sau leneși. Acesta este momentul în care oamenii buni din această lume trebuie să devină eroi.

Ne putem apăra lumea, le putem dărâma minciunile, putem deschide un viitor mai bun, putem alunga iadul... dar trebuie să o facem. Doar fă-o!

De aceea continui lupta.

În ultimul an și jumătate am lucrat la cel mai puternic film pe care l-am făcut vreodată, care va fi o bombă masivă a adevărului, pentru a trezi sute de milioane de oameni din întreaga lume, în zeci de limbi. Acest film va fi lansat în curând.

Nu-i lăsa să ne doboare!

Atacul asupra noastră a fost devastator și am pierdut cele mai multe fonduri pentru a continua misiunea noastră critică de a salva lumea de la tirania extremă. Dacă apreciați munca StopWorldControl.com, atunci vă rugăm să ne ajutați să restabilim ceea ce s-a pierdut din cauza acestui atac vicios.

​Ei chiar încearcă să ne distrugă. Și a fost deosebit de sinistru să văd cum ne-au cenzurat, chiar când am avut un colaps periculos al sănătății care m-a dus la camera de urgență și m-a paralizat în ultimele luni. Dar, în ciuda slăbiciunii mele actuale, nu renunț. Cu ajutorul unui expert am reconstruit sistemul nostru de e-mail pe o altă platformă, astfel încât să putem ajunge din nou la sute de mii de oameni cu mesajele noastre.

Îi rog pe toți cei care ne sunt alături să ne ajute să ne reluăm munca în întreaga lume. Avem nevoie de sprijinul tău astăzi mai mult decât oricând. Nu lăsați elitele să ne doboare. Vă rugăm să ne susțineți astăzi!

Utilizați acest link pentru a ne ajuta:

https://www.stopworldcontrol.com/support  hfhfdhjh

Mulțumesc foarte mult!

DAVID SORENSEN

      StopWorldControl.com

Traducere, și editare:

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?