PARTITURA NOUA LA TROMPETELE PROPAGANDEI!

hdhfjfkkk

De câteva zile – în special în ultima săptămână – trompetele din AUR coclit ale Propagandei sunt puse să învețe și să  interpreteze în buclă o partitură nouă. Și la Anteriana 3 /CNN și la Proști Tv și la DIGI și la România lui Sebastian Ghiță sau la Realitatea Noii Securități, știristele și plăvanii care citesc de pe prompter ne relatează despre avertismentele din ce în ce mai alarmiste ale unor mahări cu multe stele pe umăr, la fel ca și drapelul SUA sau cel al UE. Fie că sunt de la NATO, fie că sunt de capul lor și umblă dezlegați prin lume, acești soldați Svejik cu grade și funcții corespunzătoare salariilor amețitoare pe care le încasează de la Globalism, ne tot sperie pe toți, pe toate popoarele Europei, că „trebuie să acceptăm” că este posibil „cât de curând” să izbucnească un Război Mondial cu Rusia, că este inevitabil, că Rusia nu se va opri curând, că va declanșa o ofensivă în țările NATO din Estul Europei și apoi în Vest, până la Oceanul Atlantic, până în Scoția și Irlanda de Nord și prin urmare este „musai” ca cei din NATO să schimbe politicile pe care le-au făcut până acum. Mai întâi ne-au obligat să ne desființăm armatele naționale și să eliminăm serviciul militar obligatoriu ca să ne poată supune, iar acum ne strigă doar că „este posibil” să se reintroducă serviciul militar obligatoriu pentru ca toate popoarele la o adică să participe ca și carne de tun la o luptă imaginară cu SF-uri stelare. Asta este o sperietoare pentru fătălăii cu gleznele dezgolite și epilate care se tem să nu li se facă ouțele scrob. Vă dați seama că înnebunește la culme pe toți cocălarii și maneliștii României care duc nestingheriți o viață de interlopi.

Vă spun doar cu umila mea părere de ofițer în rezervă la arma Geniu (că și ăia din armată au sesizat imediat că au de a face cu un geniu), dar și ca un scotocitor asiduu al Internetului în dorința de a nu pune botul la rahaturile mâncate de Propagandă, că asta este o maaaareee minciunăăă, o mare cacealma care nu are alt scop decât acela de a mai băga o frică în toate popoarele care de la o vreme s-au cam obrăznicit și nu par să mai bage în seamă guvernanții, ba chiar sunt semne clare că revoltele pașnice sau violente vor exploda cât de curând.

Globalismul și-a trăit traiul, a mâncat mălaiul”, iar ce urmează nu pare a fi deloc bine pentru  dânșii. Până acum au crezut că vor putea domina lumea, că o vor extermina în masă ca să o rărească mult, astfel încât să rămână pe planetă mai puține guri de hrănit, dar numai atât cât să fie mâna de lucru care ar putea fi exploatată la producția de bunuri și la extracția de zăcăminte naturale suficiente cât să asigure huzurul unui număr mic de privilegiați.

Cum puzderia de oameni a fost deșteptată la vreme de alții care s-au dovedit cel puțin la fel de inteligenți cât și globaliștii de vârf, azi este posibil să le dăm lovitura de grație și să-i nimicim pentru totdeauna. Evident, fără lupte sângeroase și fără sacrificii umane nu se mai poate, însă nu cu un Război Mondial și mai ales cu unul atomic așa cum globalismul îl dorește acum!

Adevărul este că Rusia s-a trezit la timp și a reacționat firesc, cum era și normal de la o putere militară atât de mare cum este și a intrat în Ucraina pentru a salva de la decimare conaționalii ruși disipați în Donbas și în sudul Ucrainei, care cu ajutorul american al familiei Biden a creat un cap de pod al NATO în Ucraina de unde intenționa să capaciteze țările NATO ca să declanșeze un război contra Rusiei. Acolo spionajul rus - care este o forță mondială - a descoperit și cunoscut planurile urzite de a fi create și lansate în această parte a lumii arme bacteriologice, război climateric și seismic.

Știm cu toții astăzi că România a fost mai mult împinsă și apoi atrasă aproape cu forța să se alăture NATO și UE, deoarece ei aveau nevoie de teritorii aliate cât mai mari care să poată deveni baze militare în acumulări de trupe și de arme.

Ce a fost, a fost, azi suntem conștienți că nu avem nicio apărare efectivă - înafara unor câteva batalioane care nu sunt nici de efectivul unei divizii de trupe NATO multinaționale - în timp ce armata noastră națională și a altor țări foste aliate la Tratatul de la Varșovia au fost lăsate fără armatele lor naționale regulate, măcar din profesioniști, iar ce a rămas și bine dotat cu armament a fost trecut sub „comandă NATO”, iar nu la dispoziția țării în cauză.

De aceea tot mai mulți galonați preluați în emisiuni de niște nulități (chiar jurnalistice) precum Cătălina Porumbel la Anteriana 3/CNN  sau Andreea Esca la ProștiTv, etc au misiunea să bage groaza în populație cu știri false și alarmiste de parcă mine dimineață ne atacă rușii. Tot ei spun că va trebui ca în următorii 12 ani sau până la sfârșitul deceniului acesta să avem pregătită lupta întregului popor. Dar ei mai apucă globaliștii să conducă țările de la anul? Desigur că NU!

Rușii au cu totul și cu totul altă tactică. Da, vor exercita puterea lor militară împreună cu aliații lor BRICS de care se tem acum toți ticăloșii globalismului care i-au provocat atât pe ruși, cât și pe chinezi sau pe aliații acestora, iar măsurile pe care le-au luat impunând cu forța țărilor Europei să impună embargou economic  total Rusiei crezând că vor izola Rusia, a fost o mare prostie care a distrus multe economii naționale dezvoltate.

Popoarele s-au trezit, au înțeles păcăleala, iar acum disperarea globaliștilor este să-i poată încă menține sub imperiul fricii ca să-i poată domina și amenința cu folosirea forței în „apărarea lor”!

Rusia și aliații ei China, Iranul, Coreea, Brazilia, India, țări cu popoare foarte mari și cu putere nucleară ar putea copleși omenirea ca număr de trupe militare dacă s-ar pune problema! SUA ar putea fi invadată de acțiunile concertate din mai multe direcții și nu ar mai putea desfășura oameni și armament în alte teatre de operații ca să amenințe țările lumii, iar țările europene ar capitula imediat fără armate proprii aflate așa în urma politicilor voit ticăloase ale americanilor. Nu le-au mai rămas alte soluții decât să strige în gura mare „Hoții! Săriiiți! Hoțiii!”, ca să abată atenția de a problemele cu adevărat mari pe care le au.

Rusia – am spus de multă vreme – acum adoptă împreună cu China și aliații BRICS o tactică de așteptare, de temporizare și de anihilare a oricăror tentative dorite azi de NATO să implice lumea într-un Război Mondial în care ei știu că l-ar pierde, însă ar atinge totuși scopul de a mai extermina din omenire și de a crea un haos mondial în care s-ar putea ascunde și și-ar pierde urma pe glob. Globalismul american escamotat în Partidul Democrat estre cel care încearcă să se salveze pierzându-și urma într-un nou Război Mondial, nu Rusia și BRICS!.

Ăsta este adevărul și nu acela trâmbițat de Propaganda trompetelor de la televiziunile mainstream care au menirea doar să îngrozească populația ca să-i abată atenția de la  ticăloșiile globaliștilor și la posibilitatea de a crede că vor veni rușii peste țările lor și îi vor cotropi.

Rușii nu de teritorii au nevoie, ci mai mult de influență pentru a putea stabili politici economice favorabile lor, așa că nu ar avea nevoie să cotropească țări care ar fi permanent sursă de răscoale și sabotaje.

Minciunile globaliste sunt doar o partitură care se dorește să devină șlagăr la modă pe care să-l fredoneze prostimea și să-l danseze.

Balamucul va ține până ce americanii îl vor alege masiv pe Donald Trump și pe republicani în noiembrie a.c. iar atunci va intra în acțiune planul existent între Rusia lui Putin, Donald Trump și președintele Xi cu Iranul și țările arabe care vor instaura o pace forțată, dar cu o reîmpărțire a sferelor de influență pe planetă.

Americanii vor retrage sub Trump armatele de pe planetă, făcând politici interne de dezvoltare, iar Rusia va impune poate destrămarea UE și redobândirea suveranității țărilor membre, sau transformarea UE doar într-o Uniune Economică fără legi generale obligatorii.

Globaliștii au înțeles asta, dar încă mai cred că pot salva ceva din tot ce au pierdut.

Teroarea asupra mulțimii este singura lor armă în care cred și în care mai speră.

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07