NE-AI CIURUIT, PAHONTULE!

hfhfdjsghgh

Într-un mesaj transmis pe e-mail redacției revistei societății civile din România „RECHIN DE BAHLUI”, doamna Luminița Arhire – un intelectual de marcă al României, un fin și sarcastic observator al vieții politice de la noi din țară - ne-a anunțat cu oarecare indignare că nu mai dorește ca noi să-i publicăm articolele pe care i le preluam de aproximativ cinci ani de pe contul de Facebook al domniei sale.

Dintre reproșurile pe care ni le-a făcut, doamna Luminița Arhire, se numără faptul  că a constatat brusc și dintr-o dată „căzându-i întâmplător sub ochi” un articol scris de domnia sa la adresa CTP-ului, sesizând uimită (abia atunci!) că noi îi schimbăm majoritatea titlurilor pe care domnia sa le pune la articolele ei originale, cu altele pe care le inventează redacția revistei. Mai mult decât atât, domnia sa constată cu mare surprindere (abia acum?!) faptul că textele la articole sunt denaturate și schimbate în text al cărui sens și formă par a fi fost scrise de analfabeți funcționali, ceea ce voi, cititorii fideli, ați putut să constatați de multă vreme încoace, când noi v-am avertizat chiar în preambulul postărilor pe Facebook despre șicanarea și obstrucționarea  la care suntem supuși de oamenii generalului de securitate Lucian Pahonțu – șeful SPP – căruia i s-a dat în subordine Divizia de urmărire a rețelelor sociale din România, menită să obstrucționeze pe toți autorii și cetățenii care emit păreri contra guvernului și/sau distribuie astfel de articole. Această Divizie este ascunsă în mod fals sub pulpana SPP-ului și nu sub cea a STS-ului, pentru ca la o eventuală cădere a clasei politice sau a acționării în judecată, SRI să nu poate fi acuzat în „plină democrație” că face Poliție Politică mai ceva ca în „iepoca de aur” pe care dânșii o scuipă cu toate gurile de foc pe care le au la dispoziție...

Asta... ca IL PRIMO TEMPO!!

Ca SECONDO TEMPO vreau să vă atrag atenția asupra unu aspect care ține mai mult de moralitate, anume despre moralitatea intelectualului român plin de orgolii și ifose nesatisfăcute niciodată... Subsemnatul – când am dat prima dată de scrierile doamnei Luminița Arhire - am fost pur și simplu fascinat de erudiția domniei sale, de puterea ei analitică, de meticulozitatea și acuratețea cu care își documentează „cu marfa clientului” fiecare articol pe care îl scrie, iar mesajul transmis pur și simplu ridiculizează și pe cel mai rafinat cărturar român pus în vitrină de către Clasa Politică pentru „merite” deosebite în a fi devenit menestrel plătit de Putere.

Prin urmare nu am ezitat să o contactez pe doamna Luminița Arhire prin mesaj privat și să-i propun o colaborare cu „RECHIN DE BAHLUI”, în  sensul să-i preluăm textele pe care le publică pe contul domniei sale pe Facebook  și după ce le edităm și le redactăm să fie publicate.

Deoarece suntem o expresie a societății civile și toți cei pe care îi publicăm fac parte ca anonimi ai societății civile române, am dat importanța cuvenită stimatei doamne Luminița Arhire și i-am acordat dreptul de semnătură proprie în revistă ca redactor al revistei și nu ca simplu autor preluat de un alt redactor.

Anii au trecut,  audiența revistei „RECHIN DE BAHLUI ” a crescut până ce a ajuns la o  vizibilitate care a atras atenția boardului Facebook, dar și a organelor represive ale  statului român, deoarece tot ceea ce se publică aici este expresia unei MAJORITĂȚI  din societatea civilă românească, prin urmare suntem fără a fi depus un efort deosebit, un fel de „formatori de opinie”.... Evident, că fiind cu păreri contrare curentului impus de guvernarea globalistă  am deranjat enorm  Propaganda oficială, iar asta s-a întâmplat fără ca măcar să băgăm bani în Publicitate pentru Facebook, așa cum ei au studiat cu atenție. Pur și simplu cititorii au constatat că spunem lucrurilor pe nume, că le furnizăm știri și date contrare decât presa mainstreamm dirijată de Noua securitate și așa am ajuns să fim citiți pe toate continentele unde probabil există români care vor să afle și alte puncte de vedere decât acelea difuzate de Propagandă.

Asta am aflat noi din statisticile furnizate de Facebook și de Google fără să plătim nici cinci bani. Pentru că a venit vorba de bani, fac precizarea că „RECHIN DE BAHLUI ” nu a câștigat niciodată niciun cent din munca pe care o face, deoarece nu suntem societate comercială și nu suntem nici sponsorizați pe față sau ascuns de absolut nimeni! Toți aceia care muncim pentru ca revista să apară și să reziste în ciuda loviturilor zilnice pe care le primim pe toate căile,  suntem simpli voluntari împrăștiați prin Europa și am ales mai demult să facem ceva pentru ca românii să se deștepte din punct de vedere politic și să deschidă ochii ca să discearnă și să facă diferență între o minciună de la televizor și realitatea adevărată. Finanțăm din bani proprii toate taxele cerute de firma de Hosting și prin urmare nu suntem datori nimănui ca să scriem la comandă! Dar ceea ce ne face pe noi mai periculoși și îi duce la disperare pe securiștii trădători de neam și de țară este faptul că noi am acționat meticulos, cu mulți ani înainte și înțelegând principiile unei rețele sociale care îți impune să respecți standardele ei proprii, am făcut conturi reale și corecte, înființând pagini pe Facebook, la îndemnul lor, după regulile lor, care îndemnau pe oricine să extindă rețeaua. După apariția platformei META - care de fapt a încălecat Facebook-ul - aceștia au început pur și simplu să intervină ca o poliție a Facebook-ului, dând sancțiuni celor care nu spun ce ar fi pe placul globalismului! S-au trezit cu noi, cu pagini în rețea și prin urmare au trebuit să ne tolereze. Nu încalci nimic dacă ai colaborare între paginile tale pe care le administrezi tu în mai mulți administratori, iar fiecare pagină prin voința META acționează ca un cont de sine stătător și este înscris individual pe grupuri unde poate să distribuie linkuri și postări! Nu am încălcat niciodată grav regulile și standardele lor, înafară că i-am înjurat ca pe cei mai ordinari golani ticăloși din speluncile cartierelor rău famate ori de câte ori ne obstrucționează.

Doamna Luminița Arhire nu a știut și nu a simțit niciodată lupta dusă de noi ca să existăm și să muncim în folosul oamenilor! Pe dumneaei nu a interesat-o niciodată și se pare că deși publica frecvent și pe Grupul Rechin de Bahlui textele ei simple, neredactate, neprelucrate, am lăsat să o facă nestingherită, publicându-i alături în Grupul acesta și articolele domniei sale redactate și publicate pe revistă!  Nu a interesat-o, pentru că este acel tip de intelectual care își consumă timpul țesând ca viermele de mătase coconul în jurul domniei sale și nedând importanță lumii din jur. Ea trăiește într-un bol de cristal din care privește lumea, dar nu o interesează părerea lumii... Nu ar fi nicio problemă, are păreri sănătoase, ca și majoritatea altora, dar ea nu este preocupată decât de vârfuri aflate vremelnic pe piscuri și pentru că nu sunt în sfera afinităților dumneaei politice, caută să le strice soclul pe care stau, ca să cadă în hău.

Din fericire, cei aflați cu busturile pe piscuri sunt și aceia care îi dorește societatea civilă în MAJORITATE să-i lovească cu pietre ca să îi dărâme de pe soclu.

De aproximativ 5-6 luni, doamna Luminița Arhire a fost preluată de publicația online ACTIVE NEWS – o platformă antisistem din care fac parte alți intelectuali patrioți ai României în frunte cu Iulian Capsalli, pe care frecvent am distribuit-o și noi pe grupurile noastre și care are norocul de a fi „sponsorizată” de „cineva”... Noi nu avem acest privilegiu, deoarece suntem altfel construiți și altfel de luptători. Nu suntem nici activiști civici și nu am fost niciodată ajutați de nimeni! Nu cunosc condițiile și înțelegerile doamnei Luminița Arhire cu nimeni, chiar dacă au survenit ulterior colaborării cu noi, pentru că nedându-ne niciodată un răspuns la mesaje directe, asta înseamnă aprobare tacită, dar este foarte curios cum a văzut dintr-odată pe revista „Rechin de Bahlui” un articol scris de domnia sa și „bruscamente” s-a trezit oripilată de cât de rudimentari și lipsiți de cultură și de snobism suntem...

Am acceptat fără rezerve să nu mai preluăm niciun articol al doamnei Luminița Arhire și să-i respectăm dorința pe care – iată! – și-a exprimat-o pentru prima oară!

Îi urăm succes pe mai departe și în ciuda poate a dorințelor ei, nu va putea niciodată să nu-și lege viitorul de revista plebei „RECHIN DE BAHLUI”! Pentru noi a fost o bucurie și o mândrie în același timp să o avem printre noi și tot ce am publicat sub semnătura domniei sale a contribuit cu siguranță la deșteptarea românilor, care este scopul nostru primordial.

De fapt și de drept, este victoria personală a jegului uman Lucian Pahonțu, munculițța sa și a ciracilor săi care ne denaturează textele prin programe IT sofisticate, cu care intervin prin intermediul Google pe orice platformă. Singurul om care nu poate crede acest fapt este ilustra doamnă Luminița Arhire, care s-a simțit pătată de acest fapt și a ales să continue viața de intelectual sihastru ca majoritatea românilor neînțeleși.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07