MESAJ DIN LINIA ÎNTÂI

hdhfhgfh

Războinici ai adevărului arzător stau în picioare împotriva marelui dragon și șarpelui din vechime, tatăl tuturor minciunilor și înșelătorul tuturor națiunilor lumii.

Mai multe persoane m-au întrebat cum suntem atacați și ce metode sunt folosite pentru a ne reduce la tăcere. Îl voi explica în această postare... Ai grijă să citești până la sfârșit.

Operațiunea noastră principală este difuzarea de e-mailuri puternice pline de adevăr către sute de mii de cititori. Lista noastră de abonați activi este de 340.000 de persoane. Acesta este ritmul inimii StopWorldControl.com Din aceste sute de mii de cititori, adevărul se răspândește la milioane de oameni din întreaga lume.

De asemenea, influențăm sute de alte organizații din întreaga lume care preiau rapoartele noastre și le trimit până la capătul pământului.

Cel mai recent film al nostru „Misterul Israelului” a fost distribuit în douăzeci de limbi din întreaga lume, iar în America, câteva dintre cele mai mari platforme de adevăr l-au difuzat milioanelor lor de adepți.

Cea mai mare platformă alternativă de știri din Țările de Jos, FrontNews, a devenit bine cunoscută după ce a copiat raportul nostru inovator „Cum a fost planificată pandemia cu un scop”. Aceasta a devenit cea mai vizionată postare a lor din toate timpurile și a lansat această platformă la a deveni semnificativă. Dar era și este conținutul nostru.

Acest lucru se întâmplă în toată lumea și îl aplaudăm. Indiferent dacă numele nostru este menționat sau nu, ceea ce contează este că rapoartele noastre trezesc sute de milioane de oameni în întreaga lume.

Săptămâna viitoare voi fi pe The Highwire cu Del Bigtree, vorbind despre Operațiunea OMS și ONU de a pregăti copiii din școlile primare pentru pedofili.

De asemenea, voi fi din nou la Natural News cu Mike Adams și am fost la Zeee Media cu Maria Zee din Australia acum două săptămâni. Este planificat un interviu cu un post de știri japonez și unul este planificat în Olanda, unde am distribuit câteva milioane de fluturași pentru a trezi publicul. Rezultatul îl vedeți în alegerile ce au avut loc acum.

Toate acestea sunt alimentate de e-mailurile noastre, trimise în șapte limbi către sute de mii de oameni din întreaga lume. Așa încearcă ei să ne distrugă

Deci, cum am fost cenzurați din nou de curând? Prin oprirea capacității noastre de a trimite e-mailuri către sutele de mii de cititori ai noștri. Este a doua oară când autoritățile care controlează internetul au amenințat compania ale cărei servicii le folosim, că ar avea probleme dacă nu ne exclude de pe platformă! În esență nu suntem cenzurați de companie însăși, dar ei sunt presați să facă acest lucru.

Din acest motiv - timp de aproape trei luni - nu am putut trimite e-mail-uri publicului nostru internațional.

Rezultatul este că vizitatorii de pe StopWorldControl.com scad de la o medie de 30.000 pe zi (cu vârfuri de 200.000 pe zi) la 5.000 pe zi. De asemenea, face ca sprijinul nostru financiar să se oprească, deoarece funcționăm pe baza donațiilor care vin din e-mailuri. Dacă nu putem trimite e-mailuri, oamenii renunță să doneze.

Ca urmare, a trebuit să întrerup activitatea dezvoltatorului nostru web principal, care este responsabil pentru a face conținutul nostru disponibil în șapte limbi.

După o lună de căutări, am găsit un serviciu pentru a ne trimite din nou e-mailurile. Această companie a promis că nu ne va cenzura, întrucât proprietarul este un patriot pasionat, veteran care știe ce este în joc. Deci ar trebui să fim în siguranță de data asta. Dar am avut multe dificultăți tehnice când am început să lucrăm cu ei, care au întârziat și mai mult recuperarea misiunii noastre. Este încă o bătălie în desfășurare.

Pe deasupra, prăbușirea bruscă a sănătății pe care am trăit-o, nu m-a lăsat să lupt, pentru a rămâne în viață în ultimele luni. „Suprarenalele” mele, rinichii în general, s-au prăbușit complet, provocând o funcționare defectuoasă a inimii mele. „Suprarenalele” sunt centrul de control al corpului pentru majoritatea funcțiilor noastre fizice și atunci când eșuează, totul poate eșua. Este rezultatul prea multului stres din ultimii ani. Dar îmi revin și pot funcționa din nou parțial.

A fost un miracol divin în plină experiență cum am reușit să creez filmul „Misterul lui Israel” într-o perioadă de o asemenea slăbiciune. Dar am simțit un foc și o forță de nedescris venind asupra mea, pentru a lucra la acest film revelator, deși îmi riscam viața făcând asta. Părea că mâna lui Dumnezeu era atât de grea asupra mea, încât m-a ridicat de la o slăbiciune incredibilă într-un loc de a face ceva care părea imposibil.

Pentru mine, aceste tipuri de experiențe puternice îmi arată că misiunea noastră este de o importanță capitală.

Este întotdeauna dorința și rugăciunea mea profundă ca ceea ce fac să dea lovituri fatale elitelor satanice din întreaga lume. Putem face mii de lucruri, dar vreau să fac acele lucruri care îi lovesc efectiv într-un mod fatal. Și asta face acest film. „Misterul Israelului” dezvăluie modul în care Hamas este controlat de aceleași entități care controlează și Israelul. Scopul Hamas este de a oferi Israelului scuza pentru a-și comite crimele oribile împotriva umanității. Pentru că la urma urmei, ei doar „se apără”.Atâta timp cât sângele îmi curge prin vene, voi face totul în capacitatea mea de a prezenta un adevăr clar, de netăgăduit, în cel mai puternic mod posibil.

​DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, editare,

GIGI  PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?