La PNL nu mai stiu nici sa numere!

picture

Ludovic Orban zice: ”Dau în scris că moțiunea va trece și guvernul va cădea!” La PNL nu mai știu nici să numere!

Cum poate spune Președintele PNL așa ceva? În numele trecutului, atunci când am fost pe aceleași baricade, nu voi spune că e, ca toți liberalii din conducere..., prost. Ci numai iresponsabil. Cum să spui așa ceva, când peste o zi votul din parlament va arăta altfel? Ce, nu știi să numeri, Ludovic?

Tot Ludovic se plânge în gura mare că nu voteaza Ponta moțiunea, dacă Ludovic e propunerea de premier. Delir! Păi, ce obligații are Ponta la Orban? Au intrat de mână în parlament?

Tot Ludovic se plânge că nu vrea nici UDMR-ul. Păi, cum să vrea, după atacurile pe care le-a făcut? Dar, nu le prea pasă udemeriștilor de atacuri. Avantajul lor este că știu să numere.

Cum e asta cu număratul? PSD și ALDE au singure majoritatea în parlament! Chiar și după plecările din PSD de acum două-trei săptămâni. Ei nu au nevoie nici de Ponta, nici de UDMR să pice moțiunea. Nu mai vorbesc de voturile celor de la minorități.

Bre, Ludovice, bre, PNL-ule, ce dracu, ați înnebunit? Nu mai știți să adunați, cât fac 1+1? Nu mai vorbesc de tabla înmulțirii, care vă e complet străină, ca și câinilor de companie: întrebați-o repede pe Turcan câteva: ”dau în scris că nu știe”. La Ludovic, mă gândesc..., să dau în scris, sau nu?

Aurelian Pavelescu

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?