Juramantului de Responsabilitate

kgjgh

Exista o specie de romani cu dotare deficitara, sau manipulati prin URĂ, care vad in forma de viata Iohannis ce saboteaza Romania si pe romani, un "luptator" contra PSD!

Mai nefericitilor! Ati fost otraviti cu matraguna manipularii de catre propagandistii Sistemului securistic care v-a indus OBSESIA pentru PSD si Dragnea, facandu-va sa credeti ca vinovati de tot ce este rau în Romania este PSD si Dragnea!

Aceasta Minciuna este la fel de mincinoasa ca si aceea ca Lazaroiu este ilegal in CCR, pe care ati înghitit-o pe nemestecate si pe care o prezentati ca argument ca Deciziile CCR sunt "ilegale"!

Cei care mai aveti doi neuroni functionali, Treziti-va!

Forma de viață Iohannis, este o unealta a intereselor straine, nu pentru ca se "lupta" cu PSD, ci pentru ca actioneaza împotriva Romaniei, nu impotriva PSD!

Ca sa puteti întelege si voi, considerati ca situatia ar fi inversă, adica un Presedinte nesimtit pesedist care ar sabota activitatea Guvernului actualei opozitii debile, punând "copite" oricaror actiuni ale Guvernului!

Actiunile Guvernului ii vizeaza pe toti romanii, nu doar pe cei ce sustin Guvernul!

Deci, "copitele" presedintelui pesedist nesimtit ar lovi in interesele TUTUROR romanilor!

Mai mult, prin NESIMTIREA de a semna dupa saptamani ceea ce trebuia sa semneze "deîndata", transmite UE si lumii imaginea unei Romanii cu un Guvern schilod, deci actionează împotrva Romaniei! Ceea ce trebuia demonstrat!

Impotriva PSD poate sa actioneze doar opozitia!

Iohannis, ca si un viitor Presedinte pesedist, ar trebui sa fie doar un mediator neutru politic!

Daca credti ca PSD este rau (si este la fel de rau ca toata clasa politica) atunci trebuie sa sustineti Solutia care îi poate face pe toti buni: indivizi, partide, institutii, etc.

Nu mai sperati prosteste ca PSD-ul nu va mai fi votat!

Va fi votat, pentru ca reprezintă  interesele electoratului de Stanga, adica pe ale celor care isi vand forta de munca!

Dintre cei ce-si vand forta de munca, doar cei cu mintea ratacita vor vota partide de Dreapta!

Incercati sa intelegeti ca SOLUTIA problemelor reale care va framantă nu sta in scoaterea PSD din politica, ci in RESPONSABILIZAREA întregii clase politice!

Responsabilizarea intregii clase politice si a tuturor institutiilor Statului se poate face cu ajutorul Juramantului de Responsabilitate, care se incheie astfel:

""Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abată asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca pe mine si pe toti cei dragi mie de sanatate si fericire!

Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!""

PS. SOLUTIA Responsabilizarii nu va fi valabila decat pentru aceia care si-ar putea incalca un asemenea juramant!

Ai verificat cititorule? Pentru tine este valabila SOLUTIA? Sau ti-ai putea incalca un asemenea juramant?

Dumitru Rizoaica

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?