JOHN GALSWORTHY – „WHITE MONKEY” (maimuța albă)

bhfdhgdhgjj

MOTTO: „...Atacul asupra bazelor militare americane din Liban. Incidentul face parte din cadrul Războiului Civil Libanez şi se referă la atacul din data de 23 octombrie 1983, din Beirut, când DOUĂ CAMIOANE încărcate cu explozibili au lovit clădiri care adăposteau soldaţi americani şi francezi care făceau parte din Forţa Internaţională din Liban.  CEI DOI ȘOFERI sinucigaşi care conduceau camioanele au detonat încărcătorile explozive după ce au forţat intrarea în unitatea militară şi au ajuns lângă zidurile barăcilor. În total au murit un număr de 241 soldaţi americani şi alţi 128 au fost răniţi. Experţii au estimat că în acest atentat, teroriştii au folosit aproximativ 9 TONE JUMĂTATE DE TNT.”  (DESCOPERĂ.ro, 12 ianuarie 2015)

..........................................

Și-acum, același atentat sângeros, relatat de gRadu Tudor în emisiunea  ÎN FAȚA NAȚIUNII, pe 25 octombrie 2023. Potrivit acestuia, atentatul a fost executat de către „...UN TERORIST cu UN CAMION  în care erau SUTE DE TONE DE EXPLOZIBIL...”(!!!, n.n.).

Corect, zic, gRadu Tudor știe ce vorbește! Teroristul cu camionul o fi făcut mai multe drumuri, cu câte 4-5 tone per transport! Venea, detona, striga: „plua!, nu trageți, stați că n-am terminat, mai am...!”  Sau poate a trecut cu o garnitură de tren... tuf! tuf! tuf!...și iu! iu! iu! „...prin trei posturi de pază, un gard de sârmă ghimpată” și a oprit locomotiva în holul cartierului general al Corpului Pușcașilor Marini din Beirut, detonând încărcătura din toate vagoanele, simultan! Sau poate gRadu Tudor e un prostănac... dar n-aș putea să cred așa ceva!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?