IZOLAREA

hdfsfhh

Îmi pare tare rău de ei, dar mai ales de Sebastian Zachman și de Niels Snecker – acești Ițic și Ștrul din „teritoriile evreiești ocupate” – dar situația devine de-a dreptul cotoioasă, dacă nu cu iz de căcat în pantalonii care pocnesc pe bucile puhave.

Ca orice om căruia îi place să fie cât mai informat și să se uite la tabla de șah așa cum se uită mâța la parizer, am scos din calculator harta Orientului apropiat , Orient ce se învecinează – culmea?! – cu Orientul Mijlociu și mai apoi cu cel Îndepărtat... Ce vedem noi aici? Evident, unul ca mine, care a avut numai media ZECE la geografie - iar asta pentru că mi-a plăcut la nebunie materia asta și nu că fusese mama vreodată colegă sau măcar cunoștință cu profa.

Dintr-o simplă privire constatăm că Israelul este o mică țărișoară pe malul de Est al Mediteranei, mare cât un clitoris de domnișoară de gimnaziu la începutul pubertății. Atâta este de mare.

Dar mai mult decât nasol, este că acest clitoris de uscat este înconjurat de o mare de țări arabe, exact ca părul pubian al acelui micuț organ esențial.

De ce credeți că am făcut această comparație? Ei bine, pentru că Israelul s-a comportat exact ca acest organ sexual de fetiță în pragul adolescenței. Se excită ușor, dând fiori multor părți ale corpului, prin urmare este foarte căutat de băieții dintr-a opta.

De obicei don’șoara se cam masturbează singură și îi place la nebunie să se excite zbârlind părul pubian din jurul vulvei...

Deci mesajul este în principal transmis celor doi haldăi de la Româbnia Tv și Prima Tv care continuă să mănânce rahat deși au cufureală în nădragi. Și asta mă enervează la culme, nu numai pe mine, dar și foarte mulți români adevărați care sunt foarte șucăriți de tupeul evreiesc cu care cei doi fac propagandă ostilă României.

Ce mai vedem noi în ultima vreme?

Păi mai vedem că arabii din jurul Israelului sunt o mare forță care a fost intenționat dezbinată și alimentată continu cu războaie fratricide de către Jandarmul Mondial ca să aibă ocupație și să nu care cumva să se ocupe de acea insulă pe care au debarcat evreii după ce au plutit în derivă pe mapamond.

Când s-a dat ordinul în lume „întorceți-vă acasă oriunde vă aflați” România era plină de confrații lui Ștrul și Ițic și s-au supus chemării Rabinului de la Washington.

Între timp au crescut, au devenit din flăcăi tăiați împrejur, bărbați, care au înlocuit fesul cu casca de oțel, au învățat în America cum se mânuiesc cele mai sofisticate arme ca să se poată apăra de lumea arabă și au făcut legea în fosta Palestină devenită azi Israel.

Ce a fost, a fost, dar lumea arabă nu a putut niciodată înghiți această umilință, acest rapt de teritorii pe pietrele în care sălășuiesc de vreo două milenii, așa că în permanență au dat semne că nu e bine și într-o zi va veni ora luptei decisive. Se pare că această oră a sosit de curând, iar ea a venit în cel mai nasol moment al istoriei, când America este căzută singură în capcana pe care și-a întins-o, pentru că deși a colonizat România și alte țări vinovate doar că sunt mici și o populație scăzută, nu a învățat proverbul nostru strămoșesc „întinde-te cât îți este plapuma”, sau cel secuiesc, „șef să fii, dar de frică tot să știi”.

Israelul depinde în totalitate de America. În primul rând cu dotarea de armament și muniție, economic, dar și susținere politică necondiționată. Israelul este un stat mic, fără o mare armată, chiar dacă pot mobiliza la o sugere din deget câteva sute de mii de luptători foarte bine instruiți, ceea ce România spre exemplu, nu ar putea face asta decât dacă îl aducem înapoi pe nea Niculae Ceaușescu să conducă în ziua de azi.

Prin urmare, doar uitându-mă pe harta lumii din zona Orientului, mă apucă groaza! Pe mine - dacă m-ar chema Ițic sau Struul, sau Șloim, ori Vasile, Ilie - m-aș căca imediat în cartușieră de frică.

Mi-aș da seama imediat că degeaba avem cică cea de-a patra armată națională din lume, dacă într-o secundă ne-am transformat în carne de tun pentru întreaga lume arabă care ne înconjoară așa cum era înconjurat Ștefan cel Mare de osmanlâi, de i se plângea lui mă-sa: „...dar deschideți poarta, turcii mă-n conjor!”...

Să știe și Zachman și Snecker care este sensul acestor cuvinte și cufureala ce te apucă când nu mai ai scăpare.  Cine înțelege că acum chiar a venit insurecția mondială declanșată împotriva globalismului, poate privi cu detașare și poate gândi măsuri de apărare menite să-l facă să gândească și să întrevadă mai multe surse de lucruri nasoale ce se vor întâmpla, prin urmare vor urma perioade tulburi, mult mai rele decât acea perioadă de tranziție prin care am trecut între anii 1990 și 2000 de exemplu. Vor înțelege că urmează chiar niște ani de turbulențe grave, când – după ce globaliștii vor fi striviți sub tăvălugul mondial pornit să se rostogolească la vale – lumea se va reașeza, se va transforma în profunzime, se vor reface granițe, se vor regrupa noi alianțe bazate pe interese economice, foști dușmani vor (re)deveni prieteni și invers... Această Clasă Politică fidelă colonizatorilor tradiționali va fi spulberată, vor avea loc asasinate politice, se vor plăti polițe, vor fi victime colaterale, iar din asta va exista o reașezare a scărilor de valori în toate domeniile, dar asta va fi de fapt un lucru bun, iar nu unul rău, pentru că atunci vor avea șansa să ajungă în vârful piramidei sociale oamenii de valoare.

Israelul va mai rezista și va fi măcinat precum Ucraina o perioadă, dar nu atât de lungă... Concomitent, Statele Unite se vor prăbuși, pentru că ce au creat ei împreună cu UE - pe care au transformat-o în vasal - se întoarce acum ca bumerangul împotriva lor. Nici SUA nici UE nu mai pot susține economic lipsa unor produse de bază cu economiile lor, nu mai pot avea în curând suficiente alimente, produse de larg consum, carburanți, etc. Ele vor fi produse până la saturarea pieții de țările afiliate din ce în ce mai multe la BRICS, care va dicta toată economia mondială, iar toți  cei care au devenit slugi ale sistemului militaro-dictatorial american vor avea consecințe grave, nefaste, care vor aduce o puternică scădere a nivelului de trai în aceste țări, ceea ce va conduce automat la revoluții populare ce vor extermina pur și simplu pe conducătorii politici. Da, va avea loc o REAȘEZARE a vieții pe planetă, iar țările care au dominat lumea vor fi copleșite și poate chiar pedepsite la declin și destrămare. Nu este exclus să vedem SUA divizată în mai multe state, așa cum s-a întâmplat cu URSS după victoria globalismului.

Israelul a fost ales strategic să fie atacat, deoarece el este un „cui al lui Pepelea” înfipt în peretele arab. Lângă peretele arab este peretele galben, al Asiei orientale, unde domină popoarele „galbene”, care sunt (cu excepția Coreei de Sud) cumva și ele de partea popoarelor arabe. Este cât se poate de evident că împotriva a tot ceea ce trâmbițează propaganda globalist-evreiască, „pălăriile negre” sunt în cădere liberă, iar ele vor fi curând vânate pe toată planeta de „pălăriile albe”, care încep de la Vatican, Marea Britanie, Ameiica și UE.

Noi românii, nu prea avem ce face aici, pentru că am fost idioți și lași și am stat ca iepurii în porumb de frica mistreților. Ne-am lăsat conduși de trădători care ne-au împins în tabăra greșită. Puteam avea consecințe grave dacă nu vom încerca să ne salvăm în ultima clipă, alegând oameni  curajoși care s-au opus pe față să fim târâți în blocul NATO și să fim ostili Rusiei.

Mai  putem să ne salvăm cerând  iertare învingătorilor nu pentru că i-am dușmănit, ci pentru că am persistat în prostie și am tolerat să fim conduși de trei decenii de niște hiene odioase, dar dacă ÎNTOARCEM ARMELE înainte de a fi învinși, așa cum am mai făcut odată, la 23 august 1944. Nu avem altă șansă, pentru că nu avem nici armată și nici vreun cuvânt de spus.

GABRIEL MIHAILA


 [G1]

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?