Iohannis, eine kleine vodka!

fjgjh

"Sciaticul" Juncker, cel mai mare mahăr de la Comisia Europeană, ne spune că nu e bine cu România pentru că sunt tensiuni interne.

Urlete, zbierete publice pe la presa de Propagandă și UM - uri: Juncker dă de pământ cu Vio, Junker dezavuează Guvernul României.

N-am înțeles exact: adică propaganda vrea să ne inducă ideea că tensiuni interne sunt în ”Guvernul PSD”? Că eu nu l-am văzut pe Teodorovici luându-se la pumni cu Daea și Meleșcanu prin ședințe... iar cu Parlamentul nici atât ... auzim doar că Vio ”e unealta lui Dragnea”... deci cum să fie tensiuni între ”unealtă” și ”stăpân”?

O fi zis nasoale de Iohannis și ne minte propaganda? Cam așa a zis, băi, haștagiști!

Și hop! și Corina Crețu din baie! Mulțumim din inimă tovarășei Corina că ca ea nu există în toată Ioropa! Auzi, bre, Viorico? Cică așa se zice la TV când se vorbește de fonduri ioropene? Da? E clar? Și mulțumiți și PCR - Comisie... să ajungă mulțumiri la toată lumea.

Retardați și sciatici ”ioropeni” mai lipseau să ne dea lecții, că nu era plină țara de deont-ologi

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?