Ingrid Mocanu - Un sut in fund ministrului Justitiei, un pas mare pentru România

picture

Tudorel ne spune că pe el nu îl interesează ce tot decide PSD prin forurile lui de conducere, că oricum ăștia de la PSD ”au dat foc la țară” și a apărut el ca Salvatorul Planetei, Captain Planet, să stingă focul în care Iordache a aruncat țara, că a fost un mare fraier.
Și că la el au stat în genunchi pesediștii să vină să îi salveze de prostia în care bălteau, că el are multe robe prin dulapuri. 

Băi, Nea, ia mai numără o dată robele alea și vezi cine le-a pus acolo? Cumva Securitatea sau politicienii? Păi da, măi, Tudorică... că nu prin examene competitive ai ajuns tu acolo pe unde ai ajuns.

Ai fost procuror comunist că te-a lăsat Securitatea lui Ceaușescu să fii, că altfel nu ajungeai tu procuror securist niciodată. Și cam câte dosare politice ai făcut la vremea aia? În avocatură trebuia să dai doar ”bună ziua” în 1991, ca să intri, nu era examenul draconic de azi, când am intrat eu (doar eu cu alți 6 cetățeni din câteva mii).
Profesor și mare rector nu ai ajuns cu examen, că te-a făcut Secu Nou, că ai fost în comisia de doctorat a lui Kovesi... și i-ai dat un doctorat plagiat... cică doar 4% 😋

Și îți mai amintești cum ai ajuns judecător la CCR? Nu? Îți spun eu: că niște politicieni fraieri te-au numit acolo, da? 
Dar notar? Păi te-ai numit singurel, tăticule, fără examen, cât erai ministru al justiției.
Cam astea sunt ”robele” tale din dulapuri, da?
Știi câte examene am dat eu? Multe, tati, foarte multe... și foarte, foarte grele.

PS - în timpul ăsta, Securitatea protejată de tine azi îmi fabrică dosare... și mie și altora care am ajuns în funcții cu examene, nu cu numiri politice sau securistice ca tine :)   

         Ingrid  Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?