HALT! KAPUT!

djgjkhgjk

AVERTISMENT pentru PSD si ALDE

gdhfk

 

Domnilor,

Noi, mare parte a poporului roman care traim si gandim romaneste, va avertizam ca la viitoarele alegeri nu veti beneficia de votul nostru îtrucât dati dovada de lașitate, frica si inactiune in ceea ce priveste SUSPENDAREA presedintelui K.W.Iohanis, care în conditiile de impertinețăa crasa si sfidare grosolana, se comporta in functia de Presedinte ca un grof pe mosiile sale, iar in calitate de sclavi ne considera pe noi, cetatenii romani! Astfel :

- desconsidera Constitutia Romaniei si încalca deciziile constitutionale dupa cum ii dicteaza interesele si dupa bunul sau plac,

-îil mentine pe Augustin Lazar protejându=l pentru acuzatiile de constituire de grup infractional, furt, inselaciune, abuz si tradarea intereselor Romaniei in plan intern si extern.

- împedica cu premeditare bunul mers al guvernarii tarii prin refuzul de numire a ministrilor,

- refuzul promulgarii unor legii si tergiversarea lor in mod interesat.

- incitarea la dezordine si actiuni de rasturnare a guvernului prin grupul infractional fascist-neonazist #rezist,

- refuza numirea in diverse functii a sefilor de institutii din justitie

- refuza numirea de ambasadori mai ales in Israel si crearea de incidente politice internationale, sa amintim expresia „niste evrei”.

- îsi accepta in mod tacit amprenta de „nazist” prin recunoasterea ca fiind continuatorul organizatiei naziste „Grupul Etnic German” scos in afara legii prin decret al casei regale in 1946,

- refuzul de a se prezrnta la anchetele procuraturii, vezi atitudinea sotiei.

- protejeaza multinationalele in raport cu interesele Romaniei si distruge fondul forestier in favoarea firmelor austriece la indemnul consulului austriac in Romania.

Acestea sunt doar un set de fapte infractionale si contrare intereselor tarii noastre ce pot constitui argumente solide pentru initierea actiunii de SUSPENDARE si ulterior cercetat pentru faptele penale comise.

Va intreb domnilor Dragnea si Tariceanu ce va împedica punerea in miscare a actiunii de SUSPENDARE, Faptul, total eronat, precum ca il victimizam - gresit domnilor - poporul roman s-a saturat de ineptiile si grosolaniile lui Iohanis care pur si simplu isi bate joc de cetatenii acestei tari sub pasivitatea domniilor voastre!

 Destul, daca nu veti întelege acest lucru, sa nu regretati mai tarziu!

LEO RAZESU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?