"GHINION" Carmen Iohannis NU merge la audieri la Parchetul General

picture

Deci cel mai mare susținător al luptei anticorupție, omul care numește șeful DNA, anunță că nevastă-sa nu merge la DNA, unde a fost citată, fiindcă are treabă în altă țară? Nu că l-a sunat cucoana pe procuror să-l roage cumva să amâne audierea, ci, pur și simplu, că nu se duce...

Victor Ciuacu pe Twitter

 

Radu Herjeu observă un detaliu interesant în răspunsul președintelui Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă soția sa Carmen va ajunge la Parchetul General fiind chemată să dea explicații în cazul unor bani încasați din chirii.  

Herjeu sesizează faptul că deși nu are o funcție oficială, Carmen Iohannins este scutită de prezența în fața procurorilor pentru un motiv care privește exclusiv calitatea pe care o are soțul acesteia.

"Iohannis zice că soția sa nu se va prezenta la audieri în fața procurorilor pentru că ”ne vom afla în vizită de stat” în Marea Britanie. Nu știam că și profesorii de liceu de engleză pot merge în vizite de stat!", a scris Herjeu pe Facebook. 

Carmen Iohannis NU merge la audieri la Parchetul General

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiției referitor la casele familiei din Sibiu.

Președintele României a anunțat că soția sa va refuza invitația procurorilor, pentru că cei doi vor face o vizită de stat în Marea Britanie. În plus, el a punctat că soția sa nu a făcut nicio ilegalitate.

Soția mea, Carmen, nu a făcut nicio ilegalitate. Nu va merge la audieri pentru că ne vom afla în vizită de stat în Marea Britanie.”, a anunțat "judecatorul" Klaus Iohannis.

poza

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?