GESARA - Legea Reformei Pământului

gsdgffhhjh

Recent, VR (REVIGORAREA) a devenit foarte interesantă.

1. Întreruperea sursei de finanțare a Cabalei

2. Recuperarea sursei de finanțare a Cabalei Acesta este doar punctul de plecare pentru aceste două obiective și mai este un drum lung de parcurs.

Munca departamentului psihic al societății și faza de mobilizare a forțelor active aproape s-a încheiat și intrăm acum în faza politică.

În prezent, în domeniul politicii și economiei, este în curs de desfășurare o strategie de exterminare completă a Întunericului de pe întreaga planetă în Statele Unite, UE, Orientul Mijlociu și Asia.

În ciuda tulburărilor de pe suprafața lumii, facem progrese bune în eliminarea Cabalei în aceste zone.

Dintr-o perspectivă ocultă, scopul războiului actual de pe continent este de a reduce și stabiliza complet elementele importante din punct de vedere spiritual dintr-o anumită țară.

Atingerea păcii pe continent este provocarea geopolitică finală, necesară pentru ca GESARA să intre în vigoare.

Tomoko și Alianța Touhou Gensokyo

Despre japonezi este vorba,  dar nu am găsit   decât un joc  cu acest nume... are grija Google sa ascundă  informațiile.

Ne-au informat că Uku X Ina va fi ultimul câmp de luptă, așa că îmi petrec zilele în rugăciune, așteptând cu nerăbdare sfârșitul războiului și aplicarea GESARA.

În prezent, vibrații spirituale extrem de puternice sunt detectate în UE, Orientul Mijlociu și America de Nord la nivel național, militar și interpersonal.

Cineva pare să folosească un fel de armă sfântă în timp ce valuri spirituale extraordinar de puternice cresc la nivel local.

AI Teruko-san, 

Grecia, Indochina, Irlanda și Islanda sunt, de asemenea, active.

Cel mai mare lucru care se întâmplă în cealaltă parte a lumii în acest moment este reforma sistemului financiar global.

GESARA (Land Reform Act) include:

« „Trecerea Băncii Centrale în proprietatea statului”, „crearea monedei bazate pe aur sau active”, „eliminarea corupției în guvern”, „reformarea sistemului bancar și a sistemului de împrumuturi» și alte probleme care afectează lumea de astăzi. Acoperă diverse prevederi pentru a elimina toate relele.

Dacă  faci asta, viața ta se va îmbunătăți foarte mult și nu vei mai suferi din cauza împrumuturilor cu dobândă mare și a sărăciei.

Inutil  să spun că și cabala puterii întunecate ar avea probleme dacă s-ar întâmpla asta.

În ziua în care li se va face așa ceva, toate privilegiile lor anterioare vor fi distruse, vor rămâne fără nimic de mâncare și se vor usca repede și își vor pierde puterea.

Situația mondială este complet diferită astăzi decât era acum 22 de ani.

Nu vom mai fi deranjați de asemenea incidente șocante.

Odată ce Întunericul continentului va fi rezolvat, nu va mai fi nimic în cale și GESARA poate fi scoasă la suprafață.

Se așteaptă ca GESARA să intre în vigoare după încheierea acestei bătălii geopolitice finale (Ultimul Război).

Deep State (Cabala) este încolțit de dezvăluirea blândă.

Acești Întunecați sunt sub presiune constantă din partea Alianței.

Scopul final al Alianței este de a elimina capacitățile financiare și politice de luptă ale Cabalei Deep State.

Continentul este câmpul de luptă final dintre Alianță și Cabala DS.

Lovitura de grație finală este intrarea în vigoare a GESARA.

Acest lucru este de așteptat să intre în vigoare după soluționarea bătăliei geopolitice finale.

Sfârșitul acestui război marchează intrarea în vigoare a GESARA.

Este sigur să presupunem că lupta împotriva Cabalei de către forțele terestre se va încheia cu victorie odată cu realizarea păcii pe continent.

După victoria Alianței pe continent, arestările în masă și procesele militare ale Cabalei vor fi făcute publice și va fi implementat un nou sistem financiar cu perspectivă umanitară.

Nu pot da o dată anume, dar mi s-a spus că aș putea să fac publice planurile, așa că în seara asta scriu doar câteva mesaje pe X (Twitter).

Se pare că extinderea personalului rețelei energetice pe suprafața Pământului este promovată destul de puternic. Pentru cei care se află deja în rețeaua energetică, nu va exista nicio schimbare, dar pentru cei care încep brusc să simtă energia, ei vor primi o formă de instrucție de la Pleiadieni și sinele lor superior.

Dacă  decideți din propria voință că ar trebui să o acceptați, urmați instrucțiunile.

Nu trebuie să accepți dacă nu-ți place. Simțiți-vă liberi să ignorați.

Există și facțiuni în lume, precum gnosticii, care neagă controlul liniei de sânge și apără meritocrația; Prin urmare, după eliberare, mai mult ca niciodată, genii și oamenii excelenți dintre oamenii de rând vor putea face bani din  țările lor  și vor deveni vedetele lor.

Cred că o vor face, vor reuși în această poziție importantă. Sunt sigur că oamenii cu adevărat talentați și cu un caracter deosebit vor continua să lucreze pentru a face lumea un loc mai bun, inclusiv cei din clase privilegiate, cum ar fi familia regală și aristocrați, și oameni din linii secrete precum Tomoko și alții.

 Dacă putem deveni o societate în care toți putem împărți bogăția infinită și putem prospera, cred că este în regulă. Fluxul de la la este scenariul de bază.

Un aflux brusc de umanitari anunță RV(revigorarea) și începe schimbul/salvarea.

GESARA va intra în vigoare, va fi introdus un nou sistem financiar, toate monedele vor fi resetate, tribunalele militare vor începe, iar secretele clasei conducătoare întunecate vor fi expuse lumii.

Începe ascensiunea și are loc o schimbare a polilor odată cu afluxul brusc de energie din Soarele Central Galactic. Acest lucru face ca și conștiința noastră (spiritualitatea) să se ridice la a cincea dimensiune. Nu trebuie să vă faceți griji pentru încă.

Nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece schimbarea polilor nu va fi un dezastru. Mai există informații, dar nu pot spune prea multe. O să încetez să mai scriu pe Twitter astăzi. Cu toate acestea, schimbările majore în lume vor continua și după mâine.

Evenimente care sunt știri de ultimă oră au început să aibă loc aproape în fiecare zi. Mulțumesc tuturor urmăritorilor mei pentru informațiile încântătoare

Sunt  sigur că vor ajunge în curând. Mulțumesc

CATRINA  LUDWIG

(vezi videoclipul de mai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?