FUGITI! PROSTII O VOR PE SOSOACA!

hfhfjjkkj

Mă simt enervat de-a dreptul. Pur și simplu îmi este silă de mulți dintre conaționali. Oameni pe care i-am perceput inteligenți, chiar culți, oameni cu un intelect avansat, care mă  dezamăgesc pe zi ce trece.

După cum am făcut public pe paginile mele de Facebook acum o săptămână, am completat online și am transmis Adeziunea mea de înscriere în partidul Dianei Șoșoacă - SOS România. Ca să știți ce m-a determinat să fac asta, vă spun... ba nu vă spun, că nici nu are rost. Pur și simplu ea este „eu” de genul feminin. Susține până la punct și virgulă ceea ce scriu eu public de aproape două decenii. Pe timpul ăla nu auzisem de ea, nu exista ca persoană publică. Acum există, acum lupt de departe alături de ea. Dar și ea alături de mine! Însă cu cine lupt?

 În primul rând cu multe persoane apropiate, de lângă mine, care nu o agreează pentru firea ei directă și bătăioasă, pentru vocabularul ei versatil ca și al meu cu care pocnește peste bot pe toți mârlanii și pe toți fătălăii care poartă în mod fals și abuziv pantaloni. Curve împuțite de gen incert. E vorba desigur, despre jegurile împuțite din toată cloaca acestei Clase Politice. Dar nu numai, pentru că lor li se alătură o altă pleiadă de alți Împuțiți care chiar sunt intelectuali „pe bune”, însă sunt aserviți – interesați sau nu – de curentul globalist.

După mintea mea - poate alterată de vicisitudinile vieții - nu poți fi un intelectual adevărat și să faci ca prostul jocul globalismului. Adică să fii ateu, dacă nu chiar în slujba lui Mefisto și să lupți cu mintea și cuvintele tale împotriva lui Dumnezeu și a învățăturii creștine pe care se sprijină de milenii cultura neamului tău, acea cultură bine înfiptă în solul fertil și înțelenit al Istoriei. Da. Ai fost intoxicat de comunismul ateist în copilărie și în adolescență, dar după căderea comunismului, când ai scăpat ca tot omul la Libertate – la libertatea credinței, a cunoașterii adevărului, a scormonirii internetului – nu poți să vii și să fii declarat de partea diavolului și a dușmanilor umanității, că oricum ești în minoritate, iar dacă minoritatea asta agresează Majoritatea, aceasta poate oricând să o copleșească și să o nimicească!

Am ajuns cu ajutorul unor cornute intelectuale de tipul intelectuali „neînțeleși” să ne denigrăm trecutul, istoria, rădăcinile și sămânța neamului! Îi recunoști la tot pasul! Au un rictus pe buze, un fel de „gură pungă” când aud de Țară, de patriotism, de suveranitate, de drepturi constituționale încălcate. Pentru ei este doar esența globalismului, acel El Dorado în care ei, prin trădare și participare la Corul Ticăloșilor dintr-un „NABUCO” pe care nu a mai apucat să-l scrie Giuseppe Verdi,  constituie singurul mod de parvenire în care să stea degeaba, fără să producă nimic altceva decât laudatio pupincurist la adresa unora care îi sponsorizează cu sume mari de bani ca să fie menestreli ai lor în acest periplu pe pământ.

Pentru ăștia care nu gândesc decât la pântecele lor și la sfincterul prin care evacuează tot ce produce și creierul, nu pot exista decât aceia care prin putere pot subjuga și extermina la dorință mase imense de oameni care au fost născuți prin voia lui Dumnezeu.

Cu ei trebuie luptat altfel, trebuie să le vorbești pe limba lor, să-i insulți pe limba lor de idioți analfabeți funcționali, chiar dacă sunt îmbrăcați „la ștaif”, umblă parfumați, cu unghiile tăiate și epilați în zona inghinală pentru „orice eventualitate”. Dar nu oricine poate să facă asta! Nu oricine poate să se coboare la nivelul lor cu detașare și imediat să schimbe tonul și registrul și să revină la un limbaj elevat, doct, profesional sau beletristic. Nu oricine îi poate înfrunta direct atunci când sunt în turma de tauri scopiți care afișează o putere iluzorie pe care de fapt nu o au! Nu oricine este în stare să își sacrifice poate familia, copilăria fiicei care nu poate primi la această vârstă importantă aportul nemijlocit al părinților ce au ales să lupte pentru un popor devenit populație ca să încerce să-l mai salveze de la pierire!

Dar:

Intelectualii de rit nou, cei cu buze țuguiate a pagubă, cei care au vocabularul necesar să scrie și să vorbească, sunt plătiți cu bani grei să-și exprime îndoiala, frica, scârba, deziluzia, spaima, disperarea, că o majoritate a populației române a înțeles în sfârșit care sunt țintele false și care sunt interesele șobolanilor roșii care au ros cu sârg la temelia casei, care au mușcat cu otravă populația! Din ce în ce mai multă lume este dispusă să încerce la următoarele alegeri „să rupă pisica” în două, să își schimbe radical opțiunile de până acum și să nu mai ascute intoxicările făcute prin Media infestată cu intelectuali snobi și de  conjuctură, nu mai vor să accepte să li se inoculeze otrava zilnică de către lepre precum Mihai Gâdea și cohorta sa de limacși cu aere de intelectuali, de o Andreea Esca și lichelele profitoare de la ProTv, de un Ciutacu alcoolizat și libidinos, de un Cozmin Gușă, de un Ionuț Cristache sau C T Popescu, de senilizatul menestrel al celor care au dat Lovitura de Stat din 89 Mircea Dinescu, al alogenilor Sebastian Zachman și Niels Snecker și alte jgodii globaliste.

Diana Șoșoacă – căci despre domnia sa este vorba – continuă să fie denigrată, acoperită de noroiul vorbelor, de imagini trunchiate care să-i scoată la vedere latura ei dură când țipă la turma de bizoni ca să-i poată acoperi. Nimeni însă nu vrea ca lumea să-i descopere acea știință de carte pe care o știe din învățătură, acel fel de a putea conversa cu un alt președinte de stat, rege sau Împărat și până la un țigan amărât dintr-un sat sărac pe o coastă de deal în coclauri.

Pentru că ea merge și la ședințele din Parlament - unde interpelează pe  ticăloșii care sunt acum în  funcții - pe probleme adevărate și esențiale ale poporului român, pentru a-i obliga să răspundă în fața națiunii pentru trădările lor, dar nate cu piciorul toate regiunile României și stă de vorbă cu oamenii simpli, de care nu se apropie nimeni de frică să ne se „murdărească” sau să se „contamineze. Nimeni, niciun alt om politic din România nu a avut niciodată curajul Dianei Șoșoacă!

Dar mai există un aspect. Când nu găsesc cu ce să o atace pe ea ca să o denigreze, atunci intelectualii snobi trec la alte persoane aflate vremelnic acum în anturajul Dianei Șoșoacă. Ea este om politic! Ea știe că înainte de toate acum trebuie să câștige VOTURI! Cât mai multe voturi, care să o propulseze în fruntea românilor, iar de asta se tem toate lighioanele care nu vor asta. După ce va ajunge unde ne dorim cu toții, aceia care avem puțin creier în cap, atunci Diana Șoșoacă va putea trece la diplomația omului de stat și cu mănușa de catifea pusă pe mână va putea lua coada satârului și să taie capete. De fapt asta vrea și populația. Să răzbune toate umilințele, toți acești ani de trădări și jaf comise asupra României. Cine se teme de Diana Șoșoacă? Doar proștii și idioții care pun botul la intoxicarea Împuțiților, sau aceia care chiar au motiv să se teamă. România va avea anul viitor în față o răscruce de drumuri. A mai avut și până acum de câteva ori, însă de fiecare dată a  ales să meargă pe drumul greșit. Aceasta este chiar ultima intersecție în formă de Y. O cale duce spre Grădina Maicii Domnului, iar cealaltă către Iad, acolo unde mulți idioți vor să meargă după ce le-au fost anihilate creierele cu droguri, cu muieri despuiate și cu tatuați pe creier încă din clasele primare. Că asta a făcut Diavolismul Mondial cuibărit la Vatican.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?