Disperarea începutului de sfârsit

picture

L-au atacat pe Florin Iordache, la Prezidiu, în Plenul Parlamentului!!!!
Disperarea începutului de Sfârșit. 


Articolul 26 alin.(3) din Regulamentul Camerei Deputaților.
(3) Revocarea preşedintelui Camerei Deputaţilor poate fi cerută de grupul parlamentar care l-a propus.

Bineînțeles că PNL-USR-PMP cunosc foarte bine acest Regulament, știu că Revocarea președintelui nu poate fi supusă la vot plenului când i se năzărește diecărui deputat. Raluca Turcan anunță că PNL vrea să între în grevă parlamentară, dacă Florin Iordache nu încalcă Regulamentul Camerei și nu supune la vot cererea lor.
Bineînțeles că acțiunea nu are nici o șansă de reușită, și că Florin Iordache nu are cum să supună votului plenului o astfel de năzbâtie. 
Ce vrea opoziția?
Scandal; doar atât.
La asta se rezumă Strategia din Decembrie? 
La Scandal. Doar atât: Scandal care să fie exportat în Stradă. 
Am mai scris că luna aceasta Statul Paralel, cu toate complicitățile, va fi învins, dar nu se va lăsa ușor. Este “cântecul de lebădă” al lui Iohannis, care încearcă prin Raluca Turcan și încă vreo doi nepricepuți să se salveze. Nu se va putea salva, sfârșitul lui Decembrie echivalând cu sfârșitul politic al Nazistului, dar și Inceputul Sfârșitului pentru Statul Paralel. 

O să mai avem astfel de răbufniri ale Nazistului și ale găștii lui, fie din Parlament, fie din afara lui, inclusiv încercări cu strada. Nu mă aștept ca Statul Paralel să se declare învins așa de ușor, nici Nazistul și Șobolanul, după cum ați văzut în fotografia de ieri, dar și în acțiunea de azi din Parlament.
Toate vor fi sortite eșecului.

Gelu Visan

poya

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?