DISPERAREA CÂINILOR TURBATI

fhfhh

Editorialul de astăzi îl dedic Împuțiților! Adică jegurilor umane care sălășuiesc în Servicii – în acel crac cu fecale și pișat continu,  pe bani mulți și muncă puțină - apăsând pe niște butoane ale tastaturii ca să anihileze munca intelectuală a altora, a acelor români sătui de mârșăviile pe care le trăiesc și care își doresc cu ardoare DEMOCRAȚIA, însă acea democrație adevărată, acea democrație la care au visat și au dorit-o în anii 80 și pentru care au murit mulți nevinovați, care s-au jertfit inutil așa cum constatăm astăzi, pentru ca toți copii deveniți acum maturi și chiar în vârstă să trăiască liberi și să prospere.

Aceste jeguri umane care sunt spermatozoizii defecți ai Sistemului, au fost ejaculați cu ajutorul palmelor murdare și obosite începând cu Ion Iliescu și guvernarea FSN, urmate pe rând de cele CDR, PSD, PDL, PNL, USL, cu reptilele lor fiecare. Ei au fost de fapt infiltrați de animalele securiste care inițial l-au trădat pe Ceaușescu, iar la acea oră nu conștientizau și nici nu cunoșteau de fapt că în spatele celor care i-au susținut să dea Lovitura de stat, erau globaliștii de azi, mascați în „forțe democratice”, așa cum a fost Mihail Gorbaciov, Boris Elțin, Angela Merkel, Barack Obama, Bill Clinton, etc

Securismul - care în România a depășit orice închipuire, ca putere și infiltrare - este o armată din umbră care acționează ca un cancer în sângele neamului românesc și creează metastaze care ne distrug ființa neamului.

Toate aceste jeguri umane nu mai sunt de mult o elită a societății așa cum au fost pe timpul comunismului, când erau selecționați numai oameni cu o inteligență și instrucție peste media populației, astăzi sunt niște inși care au doar o pregătire de nișă pe domenii ce țin de IT și care au doar de pus în aplicare niște programe de calculator ce folosesc o inteligență artificială ce vânează tot ce ține de critica guvernării naționale și cea a UE! Marea democrație occidentală s-a transformat în cea mai cruntă teroare roșie, oprimarea popoarelor cu trupele jandarmeriei sau a armatei, care nu mai este a poporului, ci este acum al NATO, cu comandă externă. Niciun comentariu critic sau articol ce este ostil actualei guvernări nu e lăsat nepedepsit, iar prin asta se dorește să se pună pumnul în gura populației majoritare, să se pună botniță acelor intelectuali care au pornit cu arma cuvântului lupta pentru deșteptarea și coagularea maselor.

Mulțimea a devenit deja o forță, iar unirea ei la votare dă fiori pe șira spinării acestor inculți care slujesc cu fidelitate colonialismul care a capturat România!

Deși au aproape toată presa de partea lor, aceste jeguri umane, acești estropiați de nimic, practică pe față, la vedere, acea POLIȚIE POLITICĂ care era arma de bază a comuniștilor bolșevici din perioada stalinistă!

În „iepoca de augr” atât de mult hulită de acești spermatozoizi defecți, nu erau nici pe jumătate aceste ticăloșii care se petrec astăzi în masă! Asta dovedește cât de tare se tem pentru ceea ce urmează, câtă disperare există în creierele lor atrofiate!

Deși dispun de o presă ticăloșită prin banii negri care se revarsă din abundență asupra ei - din bugetul sărăcit al țării - deși ar putea să combată ideile intelectualilor patrioți și suveraniști cu opoziții de factură intelectuală, cu niște idei clare care pot arăta unde ar exista superioritatea celor ce susțin și apără ei, Împuțiții nu sunt capabili de așa ceva și recurg la metoda rudimentară ca atunci când sunt învinși în ideologia lor, bagă imediat pumnul în gură.

Asta întărâtă și mai mult societatea civilă, o înfurie și mai tare, mărește ura românilor față de actuala clasă politică până la explozie, așa încât votarea nu va fi altceva decât o Revoluție Pașnică, o metodă de a expulza această Clasă Politică în neantul istoriei. Desigur, nu peste tot în țară se va întâmpla asta, nu peste tot românii vor alege cu rațiunea, pentru că reptilele aflate pe funcții prin primăriile care aparțin acestei clase politice, vor reuși să se realeagă din nou, însă nu vor mai avea suport în eșaloanele superioare de conducere la nivel județean în multe zone din țară și mai ales la cel național. Asta înseamnă că la celelalte alegeri, poate dispărea pentru totdeauna în închisorile patriei toată pleiada de hoți și ticăloși care au distrus cu bună știință economia țării, învățământul și sistemul de sănătate, viitorul generațiilor de azi și de ,mâine.

În permanență Facebook-ul este plin de plângerile postate de oameni normali, anonimi din punct de vedere al vizibilității și notabilității lor naționale, care nu greșesc cu nimic altceva decât că apreciază sau transmit mai departe lucruri care nu convin jegurilor care fac Poliție Politică în favoarea actualei guvernări.

Temeți-vă jegurilor, că aveți cu prisosință de ce!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?