DILEMELE GLOBALISMULUI

hdgfhjhj

De curând o prietenă de aceeași parte a baricadei cu noi, suveraneștii patrioți ai țării, mi-a remis un link cu un articol scris de un intelectual globalist convins, dar care se autodefinește fals „un adept al liberalismului democratic” . Probabil că și el crede că ar fi periculos tare azi să te declari globalist la câtă ură au prins popoarele lumii față de acești diavoli de la Davos. Că așa se re-botează ăștia de rit nou care și-au pus nădejdea până acum în Talpa IaduluiPapa Alb de la Roma. Am hotărât să publicăm o parte a acestui articol scris de curând de domnul Valentin Naumescu – Profesor la Universitatea Babes Bolya i, fost diplomat în Ministerul afacerilor Externe al României și desigur, un vajnic membru al Grupului de la Cluj care colcăie de intelectuali trădători și globaliști. până în chiloți - în legătură cu situația actuală și temerile pe care le au aceste jigodii cu chip de om care până la mai ieri se vedeau cu talpa pe mormanul de leșuri ale unei mulțimi decimate - pentru ca cele câteva milioane de reprezentanți ai omeniri care vor fi rămas în viață să poată huzuri nestingherite bădădăind pe planetă în cele mai minunate locuri și beneficiind la discreție de toate resursele fiind serviți de roboți sau umanoizi ca noi, scăpați prin minune de experimente lor și cipați să devenim simple mașinării.

Nu știu dacă acest Valentin Naumescu a scris ce a scris la comandă, la sugestie, sau din propria lui conștiință, însă este interesant să vedem ce poate face frica din om. Iată mai departe scrierile maestrului Naumescu și comentariile noastre la presupunerile lui:

..........................................................................

„Război mondial sau păci nedrepte cu dictaturile agresoare? Dilema deceniului care va schimba lumea”

Cu aceste întrebări există funcționează musiu Valentin dilemele și teoriile în care va trăi mai departe până le va afla răspunsul. Acuma, pentru ei păcile nu pot fi decât obligatoriu nedrepte, din start, deoarece sunt conștienți că au dat-o în bară și că vor fi nevoiți să accepte sau pace impusă cu regulile învingătorilor. Este clar, iar asta deja le da fiori reci pe burlanul care evacuează transpirația de pe acoperișul capului. Oricine nu este aliat cu ei sunt evident, DICTATURI AGRESOARE ! Pe bune? Dar voi, ăștia care vă considerați mama democrației ce sunteți voi măp? Voi, SUA, Anglia, Canada, Franța, Germania, Olanda, Israel, Ucraina, etc voi ce sunteți dacă nu sunteți dictaturi globaliste agresoare?

     „ Pe scurt:

1.Atunci când un agresor îți sare în spate și îți cere să îi dai tot ce ai și să i te supui - punându-ți cuțitul la gât - trebuie să iei o decizie esențială în câteva secunde: cedezi și accepți cererile tâlharului sau, dimpotrivă, îl înfrunți cu toată puterea de care dispui, riscându-ți viața. De fapt, oricum ar putea să te omoare ulterior, chiar dacă i te supui, și nu ai de unde să știi asta dinainte. În schimb, ești sigur că dacă îl lovești, își va folosi cuțitul pe care îl are. Poate îl dobori, poate nu. Evaluarea pe care o faci în acel moment devine astfel crucială pentru viitorul tău. Este o dilemă care îți va schimba viața, într-un fel sau altul. Este o dilemă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că niciuna din cele două variante nu este ideală, fiecare venind cu riscuri și inconveniente majore. Dar agresiunea deja s-a produs, deci ceva trebuie să faci. O decizie trebuie să iei, repede. Voi ce ați face?”

Bravo mister Valentino foarte bine și frumos spus și corect apreciat, este purul adevăr, dar trebuie să o luăm cu doi pași mai înainte de a prezenta dumneata situația, adică de la plebicist, de la 1800, când americanii și-au băgat nasul și coada prin mai toate țările Europei exercitându-și influența prin forță! Să începem chiar după război, de la Planul Marshall, când sub pretextul ajutorului dat economic unor țări occidentale să se redreseze și să reconstruiască țările distruse de Al Doilea Război Mondial, au plantat sămânța otrăvită a unor fructe bune la gust, dar care au efect de drog. Apoi și-au băgat coada în Polonia, în Jugoslavia, iar la urmă a fost Ucraina. De România nici nu amintesc, noi am fost doar cobaii din Laborator care am fost supuși unu alt prpogram. Adică te întreb și eu pe șleau: cine a scos cuțitul,cine a sărit în spuinarea cui?

2. Când agresorul nu este doar un prădător ordinar din cartier, un bully nemernic pe care poliția îl va sălta oricum mai târziu, ci ditamai puterea nucleară sau chiar un grup organizat de dictaturi orientale revizioniste (Rusia, China, Iran, Coreea de Nord) iar agresatul nu este „doar” o țară suverană și democratică, care vrea să meargă într-o anumită direcție și nu este lăsată în pace de derbedeul din cartier, ci o ordine politică mondială bazată pe „reglementări” (dreptul internațional), cu alte cuvinte lumea în care trăim, a cărei libertate și securitate este amenințată, problema este și mai complicată. Dilema strategică și decizională a democrațiilor devine uriașă și decisivă pentru soarta a cel puțin unei generații. Voi ce decizie ați susține?”

Monșer, te dai dăștept în cap? „Grup organizat de dictaturi orientale reviziuniste”? Cum ai ajuns bre la titulatura asta? Ai dormit bine în ultimele trei nopți, ori ești surmenat cu mintea? De ce te temi, d-aia nu scapi! Panimaeși tavarișci?

3. Acceptăm sau nu compromisul cu cei care ne urăsc profund și ar dori schimbarea ordinii mondiale actuale, cu impunerea „dreptului forței”, a barbariei și violenței ca doctrină oficială? În ambele cazuri s-ar putea să ne pară rău, când vom face bilanțul disputei avute sau vom număra victimele. Ce am câștigat, ce am pierdut? În ambele cazuri, vor exista critici pentru abordarea aleasă. În ambele cazuri, se va plăti un preț greu. Nici acceptarea, nici neacceptarea compromisului nu ne garantează că vom fi mulțumiți de rezultatul obținut. Voi ce ați recomanda?”

Adicălea cum „acceptați sau nu acceptați” „compromisul cu cei care ne urăsc profund”? Dar nici nu se pune problema, musiu, NU SE MAI PUNE problema! Nu va mai fi niciun compromis, deoarece din victime sigure ale voastre, „viermii” s-au făcut râme, șerpi, vă încolăcesc picioarele, vă răpun la pământ și de aici veți deveni o masă amorfă de carne rea care v-a fi devorată de fosta mulțime care colcăia și vă încurca pe voi. Nu există acum nicio îndoială, trebuia să vă așteptați totuși la asta, o așa mulțime nu poate fi răpusă și devorată de o mână de nemernici, chiar dacă sunt reprezentanții Satanei!

4. Război mondial sau pace nedreaptă? Să nu ne facem iluzii, războaiele nu sunt ușoare, nu se termină repede și mulți vor muri iar lumea nouă va trebui reconstruită, după 4-5 ani, pe ruinele celei vechi, de către supraviețuitori. Dar uneori ajungi la concluzia că trebuie să porți acel război, indiferent cât de lung și de greu ar fi, pentru a da o șansă generațiilor viitoare. Istoria este limpede în acest sens. Războiul nu este niciodată o alegere fericită, dar… Nici pacea nedreaptă nu este bună, nu doar pentru că cine o acceptă va trăi tot restul vieții cu povara lașității și rușinii de a fi fost un căcăcios în momentele decisive (a se vedea Acordul de la München, din 1938, când Franța și Marea Britanie au cedat pretențiilor lui Adolf Hitler și au sacrificat Cehoslovacia, în schimbul unei păci iluzorii, care a durat un an), ci în primul rând pentru că îi încurajează și pe alți agresori, aflați acum în așteptare, să atace și ei, să hărțuiască, să tâlhărească la rândul lor, să-ți sară în spate, convinși că nu vor păți nimic, pentru că, iată, îți este frică să te lupți cu ei. În prima variantă, lupta cu agresorul ne-ar putea fi fatală, am putea muri cu el de gât. În a doua variantă, viața în noua lume va deveni cu siguranță un calvar. Voi ce ați alege?

Bă nene Valentine, dar întrebările astea ar fi trebuit să vi le puneți voi ca niște oameni dăștepți îăn cap cu multă vreme înainte, că azi nu ar fi fost nevoie să vă tremure lenjeria intimă și nici să vă spălați atât de des chiloții de maro! Acum vă apucă filozofia căcare e mai rău, războiul sau „compromisul” Ce compromis visați tataie, că noi nu suntem dispuși să mai facem niciun compromios! Adio Compromis, au trecut acele timpuri, acum pur și simplu vă vom vâna peste tot și vă vompedepsi exemplar pentru ca NICIODATĂ rasa umană să nu mai ejaculeze asemenea spermatozoizi defecți care să umble liberi în locuri fertile și să fecoundeze ouă Zigot din care să se nască asemnea fetuși schilozi ca voi!

5. Europa și democrațiile lumii libere încep pregătirile de război. NATO anunță că începe o transformare internă importantă, luând în considerare scenariul ca în câțiva ani, adică pe termen mediu, Alianța occidentală să fie nevoită să înfrunte agresiunea și expansionismul Rusiei. Îngrijorări sunt și pentru Taiwan, și pentru Israel, și pentru Coreea de Sud. Acestea sunt înafara NATO, dar aparțin lumii democratice, care prețuiește drepturile și libertățile individuale. Dușmanii lor, adică R.P. Chineză, Coreea de Nord și (curând) Iranul sunt și ele puteri nucleare, așa cum este Rusia, desigur cu grade diferite de agresivitate și capacitate militară, gata să își lovească vecinii din regiunile lor. Nimeni nu știe cu precizie când s-ar putea produce o nouă agresiune, de tipul celor din Ucraina (24 februarie 2022) și Israel (7 octombrie 2023). Tot ce știm este că dușmanii libertății și democrației vor să revizuiască ordinea mondială actuală, anulând supremația SUA și a Occidentului. Voi ce credeți, când va fi următorul atac, cât timp mai avem să ne pregătim?”

Tăticu, Eiuropa și NATO încep DECLARATIV pregătirile de război, ca Propaganda voastră să vă liniștească psihicurile deraiate de spaima că veți fi în curând ținta unei noi forțe de muncă fizică care va face canale de irigație cu târnăcopul și hârlețul! Nu mai are timpul fizic necesar Europa să facă nicio pregătire, că anul acesta „Forțele Răului” cum ne numiți voi globaliștii pe noi, creștinii suveraniști, vă vom dat peste tot lovitura de grație! Da, lumea s-a reunit cu noi forțe mondiale militare și atomice4 spre groaza voastră care credeați că dețineți lumea la picioare!

6. Declarațiile unor foști și actuali comandanți militari și ofițeri de informații din țări precum SUA, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Finlanda etc. sunt atât de clare și de îngrijorătoare, încât pare că, în sfârșit, Occidentul se trezește, acum când agresorii fie sunt la ușă, fie au dat deja atacul în zonele de periferie geopolitică. Puțin cam târziu. Dulcele somn al prosperității ultimelor decenii, al naivității progresiste a societăților vestice și interesării materiale a unor lideri politici (unii dintre ei în prezent angajați ai giganților de petrol și gaze din Rusia), somnul acesta teribil de dăunător a făcut ca Vestul să lase garda jos, să-și deschidă larg porțile, să pompeze bani și tehnologie exact în mâinile dictatorilor și teroriștilor care se pregăteau să atace democrațiile occidentale. Acum vedem rezultatul încrederii prostești avute în aceste regimuri brutale și organizații de bandiți. Ne-au pus cuțitul la gât. Voi ați accepta să trăiți așa?”

Hai, nu zău?! „Occidentul se trezește?” Pă buneee? Abia acum? Dar când nazista aia de Angela Merkel băga la greu circumciși arabi în Germania și implicit în Europa de le-au regulat pe nemțoaice, pe franțuzoaice și pe scandinave făcând plozi islamici, atunci nu s-a trezit? Dar când creștinătatea ortodoxă s-a opus migrației globaliste nu s-a trezit? Ei bine, poate că occidentul s-a trezit, dar s-a trezit că este ÎMPOTRIVA GLOBALIZĂRII!, s-a trezit că vă urăște și că vă va vâna și ei peste tot în lume ca să vă pedepsească, lumea întreagă a-a trezit și se pregătește să se coalizeze de partea forțelor care sunt împotriva voastră! Și de ei să vă temeți! 

„7. Până la sfârșitul acestui deceniu care va schimba lumea (2030), ne va fi tuturor mai clar dacă va fi război sau un compromis cu agresorii. Știm că vin în următoarele luni campanii electorale complicate, în care politicienii și partidele vor să își liniștească alegătorii, nu să le provoace insomnii sau coșmaruri. Totuși, cred că despre această dilemă grea trebuie vorbit din timp și transparent cu cetățenii, în special cu tinerii, căci viitorul este al lor. Trebuie explicat ce înseamnă fiecare din cele două variante, pentru ca în momentul în care se va lua decizia (război sau cedare/compromis) să fim cu toții informați corect asupra costurilor și riscurilor ambelor variante. Este important ca discuția să nu rămână la nivel de sloganuri și formule simpliste, nici într-un caz, nici în celălalt, iar consecințele să fie explicate realist. Am văzut că Suedia începe să pregătească populația pentru război. Voi sunteți convinși că veți ști corect ce înseamnă o variantă și ce înseamnă cealaltă, atunci când se va lua decizia?”

Coane Valentin, uite, nu mai sta cu sufletul la gură până în 2030 ca să vezi dacă va fi război sau compromis, îți dezvăluim noi cum va fi: nici război mondial, dar nici compromis! Va fi o înfrângere totală a globalismului și o reîmpărțire a sferelor de influență pașnică în care toți cei care au fost pe AXA RĂULUI  așa cum vă numim și noi pe voi, adică SUA-NATO-Vatican-Germania-Anglia, vor intra în rând cu toți copiii și cum vor fi obraznici vor primi o linie la palmă sau chiar vor fi puși în genunchi pe coji de nuci!

8. Bineînțeles, vor conta rezultatele alegerilor din SUA, UE și Marea Britanie, principalii sponsori ai Ucrainei, ai NATO și ai securității europene și globale. Nu e totuna, de exemplu, dacă va rămâne Joe Biden sau va reveni Donald Trump la Casa Albă, așa cum par să indice sondajele. Dar va conta totodată și ceea ce se votează anul acesta în țări mai mici precum Belgia, Austria și, da, chiar și în România, plus formarea noii majorități parlamentare și a noului guvern din Olanda, sau cine va câștiga alegerile de anul viitor din Germania, Canada și Polonia. Politicile UE, respectiv ale NATO, vor depinde de aceste alegeri și de opțiunile guvernelor statelor membre. În 1-2 ani, se va cristaliza o nouă stare de spirit a democrațiilor occidentale și o nouă atitudine politică, într-un sens sau altul, combativă sau, dimpotrivă, orientată spre compromis. Noile administrații, guverne și majorități parlamentare din spațiul euro-atlantic vor avea sarcina istorică de a contura răspunsul Occidentului la agresiunile în desfășurare sau viitoare ale Axei Răului, care nu vor înceta de la sine, fără a li se da satisfacție (totală sau parțială) sau fără a fi zdrobite militar. Există partide și candidați care vorbesc despre „necesarul compromis cu Rusia” (de exemplu, premierii Slovaciei și Ungariei) și partide/guverne care propun să nu se accepte niciun compromis, ci doar o pace dreaptă, după o înfrângere a Rusiei (Marea Britanie, Polonia, Statele Baltice). În fiecare țară există de fapt, reprezentări partinice pentru ambele opțiuni politice, într-o proporție mai mare sau mai mică. Voi pentru ce veți vota? ” 

Răspunsul la dilemele tale este indubitabil că suntem de partea „Axei Răului” vostru, că noi, popoarele lumii - și mai ales cele europene - suntem gata să vă facem cât mai mul rău vouă, celor care mimați democrația ți ați creat dictaturi mârșave, luând libertăți cetățenești garantate de Constituțiile fiecărei țări!

„*„Nu prea mai este loc de îndoială în ceea ce privește intențiile pe termen mediu și lung ale agresorilor. Cuvintele-cheie sunt supunere față de ideologia lor, dominație, dreptul forței, violență, acceptarea unei noi realități, politica faptului împlinit. Se pregăteau de mult, de câțiva ani. Înarmarea și exercițiile militare erau și sunt clare în toate cele patru dictaturi orientale, dar Occidentul dădea în continuare cu generozitate bani și tehnologie Rusiei lui Putin și Hamasului sponsorizat de Iran, crezând în schimbarea lor. La fel se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu, și cu regimurile despotice care încă nu au lovit militar - respectiv China și Coreea de Nord. E o chestiune de timp. Taiwanul și Coreea de Sud sunt în pericol pe termen mediu, așa cum sunt acum Europa de Est și Israelul.

Cea mai mare amenințare pentru lumea în care trăim, la urma urmei, nu este o agresiune sau alta, căci fiecare în parte poate fi cumva gestionată dacă ar fi izolată, ci consolidarea colaborării și cooperarea tot mai strânsă între Rusia, China, Iran și Coreea de Nord. Aici, în acest început de articulare strategică a regimurilor totalitare, de formare a unei veritabile axe, este riscul cel mare, de război mondial. Este posibil ca acestea să se sprijine militar între ele, așa cum normal ar fi și ca democrațiile să se apere între ele.

Deja știm că Xi Jinping este explicit de partea lui Putin, că își epurează generalii din armată și pune în loc oameni fideli, „dispuși să facă război” atunci când va trebui. Evident că nimeni nu are de gând să atace China, deci este limpede vorba de pregătirea unei agresiuni externe. De  asemenea, Kim i-a transferat cu trenurile lui Putin un milion de obuze și introduce în Constituție că Republica Coreea (Sudul democratic) este „dușmanul principal” al Coreei de Nord, demolând până și „urâtul monument al reconcilierii Nord-Sud” edificat de tatăl său acum 15 ani, teocrația iraniană face ultimii pași pentru fabricarea armei nucleare, China ajută Iranul printr-un Acord de parteneriat strategic pe 25 ani și facilitează stabilirea de relații diplomatice între Iran și Arabia Saudită, Rusia primește la Moscova o delegație a teroriștilor de la Hamas în vizită oficială etc. Sunt tot mai multe semne ale funcționării acestei „Axe a Răului”.

Peisajul sistemului relațiilor internaționale se schimbă accelerat. Se schimbă mult mai repede decât am fi crezut acum 2-3 ani. După retragerea SUA din Afganistan, în august 2021, toți acești agresori și revizioniști au prins curaj. Semnele de slăbiciune atrag prădătorii. Statele au în relațiile internaționale ceva din comportamentul animalelor, recunoscând instinctiv „masculul alfa”, dar și slăbiciunea, bătrânețea, boala și declinul hegemoniei, la fel ca în junglă, respectiv identificând exemplarul care este în creștere, aspirantul la rolul de lider. Începând din acel moment, contestatarii își organizează atacul, solitar sau în haită, ori „se reorientează”, în așteptarea schimbării naturale a liderului.”

Băăăă, dă-le Scaraoțchi globaliștilor mintea de pe urmă! Au pățit ca și oltenii din bancul renumit: «s-au dezbrăcat de haine au scuipat în palme și s-au pus să împingă munții Carpați mai la nord să mărească Oltenia, iar când nu au mai văzut hainele furate de gitani, au strigat toți. „Hooo, bă! Împinserăm destul! Nu se mai văd hainele!”» acum v-ați dat seama că în timp ce atacați voi omenirea și făceați pe Jandarmul Mondial lumea se organiza? Hai, „pe loc repaus!”

„Atunci, în august 2021, la retragerea în degringoladă a SUA din Afganistan, Vladimir Putin a luat decizia invadării Ucrainei (!!! n.r), convins că America este inertă, epuizată după retragere și nu va putea să facă nimic concret pentru a susține Ucraina. Și tot atunci probabil au început pregătirile Hamas pentru atacul criminal asupra Israelului, tot pe fondul convingerii că America este slabă și a lăsat din mână hățurile lumii, iar Israelul nu se va mai bucura de susținerea democrațiilor. Ambele calcule au fost greșite, iar agresorii plătesc acum, la rândul lor, un preț greu.

Să le luăm pe rând. Cum ar arăta oare pacea în aceste condiții, realizată prin compromis cu agresorii? Cum ar arăta o lume în care ar fi acceptate condițiile abuzive ale Rusiei asupra Ucrainei și Republicii Moldova, ale Chinei asupra Taiwanului, ale Coreei de Nord asupra Coreei de Sud, ale Iranului asupra Israelului, și ale tuturor acestora asupra SUA și Occidentului? Ar fi oare vorba doar de sacrificarea Europei de Est, a Israelului, Taiwanului și Coreei de Sud, sau și de sacrificarea modului de viață occidental, bazat pe suveranitate, libertăți și reglementări juridice? Ar fi cel mai probabil o pace nedreaptă și instabilă, poate de maxim 10-15 ani, până la izbucnirea inevitabilă a războiului cel mare, când dictatorii și teroriștii oricum vor dori totul, victoria totală și supunerea lumii.

Acești 10-15 ani de relativ respiro, după concesiile care ar impune o pace nedreaptă (sau mai multe păci nedrepte) pentru victimele agresiunii, ar aduce asupra noastră presiunea grea a compromisului, decredibilizarea valorilor liberale și instituțiilor occidentale, scăderea libertăților și nivelului de viață, băltirea economiei pe fondul lipsei de încredere a investitorilor (mai ales în regiunea Europei de Est), creșterea corupției, demoralizare și apatie socială, și mai ales spectrul amenințător al noii agresiuni, foarte probabil una și mai mare decât precedentele. Atât infailibilitatea NATO, cât și prestigiul UE sau supremația globală a SUA, ar fi practic infirmate. O înghițire a Ucrainei de către Rusia, a Taiwanului de către China, a Coreei de Sud de către Nordul comunist (au mai încercat în 1950 dar au fost respinși prin război), o anihilare a Israelului de către regimurile islamiste etc. ar însemna prăbușirea lumii libere, bazate pe sistemul garanțiilor de securitate americane și pe supremația democrațiilor occidentale. ”

Dacă acum o cotim brusc spre apărarea „valorilor liberale” , putem și noi spune că pe noi nu alea ne-au deranjat atât de tare, dar valorile liberale au fost confiscate de globalism și transformate în niște dogme fascistoide ce au dus la dictaturi prin CORUPȚIE . , prin DESFRÂNARE , prin t rădări naționale , prin distrugerea valorilor milenare culturale ale poporului, ale fiecărei țări.

Elucubrațiile domnului Valentin Naumescu continuă în același timp încă vreo câteva pagini, moralist, care vrea să parcă să justifice ticăloșiile ultimelor decenii pe care le-am trăit cu toții, unii mai conștient, alții complet autiști, fiind în turma de oi mioritice aflate în drum spre drum. Abatorul Mondia l.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07