„Diktatul de la Bruxelles”

picture

Raportul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) aferent anului 2017 şi publicat marţi, 13 noiembrie 2018 , vine să confirme atitudinea colonialistă a Uniunii Europene faţă de România. Este concluzia ce reiese din reacţia avocatului Dan Chitic, din Baroul Bucureşti, cu privire la conţinutul respectivului document, potrivit luju.ro.

Avocatul cataloghează Raportul MCV din acest an drept „Diktatul de la Bruxelles” şi atrage atenţia că acceptarea lui „va însemna capitularea definitivă a României în fata globaliştilor şi a mării finanţe”. În aceste condiţii, Chitic solicita Guvernului şi Parlamentului să denunţe urgent documentul Comisiei Europene.

Dan Chitic contrazice acuzaţiile formulate în MCV cu privire la corupţia din România, avocatul invocând performanţele economice ale ţării noastre. 

poza Redam mesajul publicat de Dan Chitic pe Facebook: 

    „Diktatul de la Bruxelles, sau cum Politrucii şi birocraţii din cea mai ocultă şi nedemocratica structură a UE dau asaltul final asupra suveranităţii României, impunând Parlamentului ce şi cum să sau sau să nu legifereze.

Acum avem confirmarea faptului că Sistemul, ‘statul paralel’, este instrumentul de control şi opresiune al ‘federaliştilor’ din UE, la rândul lor simple instrumente ale corporaţiilor şi multinaţionalelor.

După ce ne-au luat gazul şi petrolul, ne-au tăiat pădurile şi ne-au luat ca sclavi – mâna de lucru ieftină dar calificată -, a venit vremea să ne fie luată şi ultima fărâmă de demnitate, ultima iluzie a libertăţii şi egalităţii cu celelalte naţiuni ale Europei.

Acceptarea acestui Diktat va însemna capitularea definitivă a României în fata globaliştilor şi a mării finanţe.

Guvernul şi Parlamentul au obligaţia să anunţe de urgenţă denunţarea unilaterală a MCV-ului!

Post script: A propos de finanţe… având în vedere creşterea de 7% a economiei României, nu credeţi că ar trebui implementat modelul nostru de “corupţie” şi în vestul “principial” şi exportator de corupţie şi produse cu “calitate variabilă”? Nu de altceva, dar poate vor reuşi să ajungă măcar la 1 – 1,5 creştere…”

Dan MV Chitic

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?