DIFERENTE

gdgdjhjj

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care Tucker Carlson i la luat lui Putin . Comoții, AVC-uri, exorcizări în direct și în reluare pe toate ecranele de la televiziunile propagandei. Era gRadu Tudor într-o agitație, tot o invectivă, efectiv îți venea să trimiți psihiatrii și salvarea de la Săpoca. Așteptai ca în orice moment să se prăbușească în studio, într-un somn comat vecin cu decesul.

Dincolo de asta, în opinia mea,  Tucker Carlson a realizat „interviul secolului”, iar Putin le-a dat limbricilor propagandei o lecție despre cum trebuie să se prezinte în fața publicului un om de stat. A vorbit despre contextul istoric, despre viitoarea paradigmă geo-politică, despre cauzele războiului și despre SUA, „Imperiul Roman” modern aflat în perioada de declin.

 Tucker Carlson merită premiul Pulitzer , dacă acest premiu s-ar acordă și pentru alte moduri de a face decât cea scrisă și dacă lumea academică a recunoașterii meritelor profesionale n-ar fi infectată de propagandă, viciată de globalism și sexo-marxism, prostituție și amatorism. .

Comparativ - și după declarațiile ulterioare - clasa noastră politică se dovedește prea proastă și lipsită de cultură politică pentru a putea înțelege acest interviu și mai ales pentru a-și modela modul de acțiune politică, pentru a apăra, conserva și prezerva România, iar politicienii europeni. . se dovedesc niște deprofesionalizați jalnici.

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?