DE LA METEO

hdhfjjj

Să știți, că deși iau în derâdere TOT ce transmit canalizările cu dejecții la emisiunile lor de Știri, unde mint pe dos și bagă nasoale pe toate planurile ca să demoralizeze populația, eu urmăresc cu mare interes toate emisiunile METEO de la vreo trei canale „fără capac”, care put pestilențial mai tare. Poate veți râde de mine, dar am constatat că de o bună bucată de vreme – cam de când ukri nu mai repurtează succesuri zdrobitoare și nu mai împing pe ruși dincolo de Crimeea și Urali cu ajutor NATO /mUE – s-a schimbat brusc și direcția vântului și al curenților atmosferici! Urmăresc atent harta sinoptică și la RAI UNO, la Duna Tv și la BBC și observ că până în toamna asta toți curenții care veneau dinspre Atlantic peste Europa și produceau furtuni de vară,  vârtejuri ca de taifun cu ravagii și inundații sau secete cumplite ce favorizau aprinderea criminală a multor teritorii din inima Europei (care nu au avut niciodată așa ceva), cam din octombrie-decembrie și mai ales de luna aceasta au început să bată vânturi și curenți de aer din nord/est spre sud/vest, adică vine și aer polar cu precipitații din Siberia rusească, adică revine în estul României renumitul crivăț, care făcea iarna-iarnă și vara-vară, cu cele 4 anotimpuri.

De mult am bănuit - dar acum am și o confirmare pe care o leg de diminuarea fondurilor imense alocate de guvernul lui Moș Bidon - războiului stelar cu Rusia în Europa/Ucraina.

La Meteo ProștiTv - cu Baba Hârca BUSU - nu au cum să mintă, că spun după dictare ce le transmite Institutul de Meteorologie și Hidrologie.

Prin urmare, vremea se întoarce la normalul copilăriei noastre, așa cum o știam noi, cei puțin mai „mașcați”: Iernile sunt siberiene în estul Europei până la zidul Carpaților, iar în Vest acționează Golfstream-ul, care aduce umezeli de pe Atlantic și Antarctica, acelea care produce inundații în NORDUL ANGLIEI, în Franța și chiar iarnă în Spania, unde făceau anul trecut plajă la +28 de grade în februarie.

Asta nu  înseamnă că rușii au preluat controlul asupra războiului climatic desfășurat de americani pe globul pământesc  până acum, ci înseamnă că americanii NU MAI AU RESURSE de finanțare ce sunt puternic diminuate chiar de Congresul american unde domină în prezent republicanii lui Trump. Desigur, că în situația că Trump câștigă alegerile, lumea se va liniști și se va calma, dar nu înainte de a avea loc o nouă împărțire a sferelor de influență, în care SUA vor lua o pauză îndelungată de câteva secole, globalismul va fi vânat de o nouă Inchiziție creștină și va fi de azi înainte controlat la sânge să nu mai prolifereze. Nu văd bine pe evrei, care vor suferi consecințe grave pentru că au susținut globalismul prin câțiva oameni de vază din etnia lor.

Iată cam ce poți vedea și poți înțelege dacă urmărești cu atenție harta sinoptică și buletinele METEO transmise de globalistul tebecist și hârcâit BUSU!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?